Αναζητηση στον ιστότοπο

Συστηματα ασφαλειας συναγερμοι & καμερες ο τροπος για να προστατεψετε το σπιτι σας

2012-02-22 13:42

Τα σπίτια μας είναι ιερά μας. Είναι ένα μέρος όπου μπορούμε πραγματικά να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε το χρόνο που περνάμε με την οικογένεια και τους φίλους. Ποτέ στο σπίτι μας δεν θα πρέπει να αισθανόμαστε άβολα ή ανασφαλείς. Εδώ, έχουμε μια μεγάλη λίστα με συμβουλές για το πώς ο καθένας μπορεί να βελτιωσει την ασφάλεια στο σπίτι του. Από την εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού και με κάμερες παρακολούθησης ασφαλείας έως και να διασφαλίσουμε καλά φωτισμένους υπαίθριους χώρους.

ασφάλεια σπιτιού με συναγερμό και κάμερες

 

Έχουμε μια μεγάλη λίστα με συμβουλές που ως ιδιοκτήτης σπιτιού δεν πρέπει να χάσετε:

Φωτίζοντας την ιδιοκτησία σας περιμετρικά. Σιγουρευτείτε ότι η εξωτερικές πλευρές της οικία σας είναι καλά φωτισμένες και αυτό θα αποτρέψει τους διαρρήκτες από το να κρυφτούν κάπου εκεί κοντά. Δεν χρειάζεται να έχετε το φωτισμό αναμμένο όλο το βράδυ. Με την εγκατάσταση αισθητήρων σε φώτα που ενεργοποιούνται όταν ανιχνεύσουν κίνηση περιμετρικά, θα κάνετε επίσης τη δουλειά σας και θα σας βοηθήσουν αρκετά όταν για παράδειγμα ψάχνετε να βρείτε τα κλειδιά σας ενώ επιστρέφετε βράδυ στο σπίτι.

Εγκαθιστώντας ένα σύστημα ασφαλείας. Αν πραγματικά σας ανησυχεί προβληματίζει η ασφάλεια της οικογένειά σας, πρέπει να σκεφθείτε την εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού. Μερικές φορές ακόμα και η πιο απλή ένδειξη ύπαρξης συστήματος ασφαλείας είναι ικανή να αποτρέψει έναν διαρρήκτη από το να εισβάλλει στις εγκαταστάσεις σας. Έτσι για την απόλυτη ψυχική σας ηρεμία είναι απαραίτητη η εγκατάσταση ενός συναγερμού ασφαλείας.

  συστήματα συναγερμού ασύρματαασυρματα συστηματα ασφαλειας gsm

Ασφαλίζοντας τα παράθυρα. Ξέχωρα από τις κύριες εισόδους, τα παράθυρα θεωρούνται τα κυρίως μέρη από όπου οι διαρρήκτες εισβάλλουν στην κατοικία σας. Αν δεν έχετε εγκαταστήσει ένα κατάλληλο σύστημα ασφαλείας στα παράθυρα και κάμερες παρακολούθησης πρέπει τώρα να το κάνετε. Είναι πραγματικά μία πολύ καλή επένδυση για την ασφάλεια της οικογένειάς σας.

κάμερες ασφαλείας τιμές

Πόρτες ασφαλείας. Πολλές μπροστινές και πίσω πόρτες είναι εύκολοπροσβάσιμες από τους διαρρήκτες. Εγκαθιστώντας μία θωρακισμένη πόρτα και κάμερα και στις δύο εισόδους της κατοικίας σας, μεγιστοποιείτε την ασφάλειά σας. Όπως αρκετα πράγματα στο σπίτι σας έτσι και οι κλειδαριές χρειάζονται αντικατάσταση ειδικά μερικές που είναι πολύ εύκολο να παραβιαστούν.

Το θέμα με το επιπλέον κλειδί. Αρκετοί άνθρωποι έχουν ένα επιπλέον κλειδί σε περίπτωση που χάσουν το αρχικό τους κλειδί. Το πρόβλημα με αυτά τα κλειδιά είναι ότι οι άνθρωποι τείνουν να τα τοποθετούν σε μέρη στα οποία είναι εύκολο να τα εντοπίσει κάποιος. Προσπαθήστε να μην έχετε ένα επιπλέον κλειδί έξω από το σπίτι σας. Αν όμως πρέπει να υπάρχει, τότε βρείτε ένα μέρος να το κρύψετε ώστε να μην είναι εύκολο να το εντοπίσουν.

Όλοι οι ιδιοκτήτες θέλουν το σπίτι τους να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο ασφαλές. Με το να εφαρμόσουν μερικά απλά βηματα, είναι εύκολο να κάνουν το σπίτι τους, τον χώρο οπου αναπαύονται και ηρεμεί το μυαλό τους και η οικογένειά τους , ένα μέρος απρόσητο από εισβολείς.

e-shop κατάστημα συστήματα ασφαλείας συναγερμοί

Ελπίζουμε να σας κάναμε να σκεφτείτε ότι άμεσα θα πρέπει να κάνετε αλλαγές για την προστασία του σπιτιού σας ώστε να μην είστε τα επόμενα θύματα.

Πισω

Που θα βρείτε τα συστήματα ασφαλείας της Mat-security

Λέσβος

2018-10-30 11:05
Κατάστημα Τηλέφωνο Διεύθυνση
MAT-SECURITY
211.800.0210  Μυτιλήνη
 

 

>>

Σάμος

2018-10-30 11:45
Κατάστημα Τηλέφωνο Διεύθυνση
MAT-SECURITY
211.800.0210  Σάμος
 

 

>>
<< 1 | 2 | 3 | 4

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode