Αναζητηση στον ιστότοπο

Θεσπρωτία

2018-10-25 15:44
Κατάστημα Τηλέφωνο Διεύθυνση
MAT-SECURITY
211.800.0210  Ηγουμενίτσα
 

 

Πισω

Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας έχει εμπειρία στα συστήματα ασφαλείας για την προστασία κτηρίων και εγκαταστάσεων όπως διαμερίσματα, σπίτια, περίπτερα, καταστήματα, εξοχικές κατοικίες, γκαράζ, ιατρεία, αποθήκες, γραφεία κ.α.. Τα υβριδικά συστήματα συναγερμών έχουν την δυνατότητα να στηρίξουν τους παραδοσιακούς ενσύρματους ανιχνευτές, όσο και τους ασύρματους. Επιλέξτε εύκολα και οικονομικά συστήματα συναγερμών και εξελιγμένες ασύρματες κάμερες παρακολούθησης για να κοιμάστε ήσυχοι το βράδυ.

Οι καλύτερες τιμές σε συναγερμούς με τηλεφωνική ειδοποίηση για την περιοχή της Ηγουμενίτσας.

Προσφορές σε συστήματα ασφαλείας στην περιοχή Ηγουμενίτσα

Περιοχές Ν. Θεσπρωτίας

Αχέροντα, Ηγουμενίτσα, Μαργαριτίου, Περδίκα, Παραμυθιά, Παραπόταμο, Σαγιάδα, Σουλί, Σύβοτα, Φιλιάτες, Σαγιάδα, Πλαταριά, Τσαμαντάς, Καλλιθέα, Κεραμίτσα, Αμπελώνας, Καρβουνάρι, Λιόφυτα, Μαυρούδι.

Συμβουλές για την οικιακή ασφάλεια

Φοιτητικό σπίτι χωρίς σύστημα συναγερμού?

2017-08-30 11:32
Το συγκεκριμένο άρθρο έχει ως στόχο να σας βοηθήσει να τοποθετήσετε ένα σύστημα συναγερμού για το φοιτητικό σπίτι που θα νοικιάσετε επειδή  ο γιος ή η κόρη σας έχει περάσει σε κάποια σχολή μακριά σας. Η τοποθέτηση ενός συστήματος ασφαλείας είναι μια διαδικασία, την οποία ο καθένας είναι σε θέση να εκτελέσει μόνος του, κάτι που δεν ισχύει για τα περίπλοκα συστήματα τα οποία μπορεί να απαιτούν καλή γνώση σχετικά με ηλεκτρικές καλωδιώσεις.  Ένα σύστημα ασφαλείας δεν παρέχει μόνο...
>>
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode