Αναζητηση στον ιστότοπο

Λόγοι για να τοποθετήσετε ασύρματα συστήματα ασφαλείας

2011-07-02 09:38

Υπάρχουν διάφοροι τύποι συστημάτων ασφαλείας διαθέσιμοι στην αγορά. Ένας από αυτούς είναι και το ασύρματο σύστημα ασφαλείας. Πριν αποφασίσετε να αγοράσετε κάποιο συγκεκριμένο τύπο, αξίζει να σκεφτείτε τα υπέρ και τα κατά του συστήματος. 

Υπάρχουν πλεονεκτήματα όπως το γεγονος ότι λειτουργούν με μπαταρίες. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και σε διακοπή ρεύματος το σύστημα ασφαλείας θα είναι ενεργό. Το δεύτερο είναι ότι θα κάνετε οικονομία στο λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος. Παρόλα αυτά χρειάζεται να ελέγχετε τις μπαταρίες συχνά και να θυμάστε να τις αντικαθιστάτε. Τα περισσότερα συστήματα σας ειδοποιούν όταν τελειώνει η μπαταρία, είναι παρόμοιο με το σύστημα ανίχνευσης καπνού.  

ασύρματα συστήματα ασφαλείας συναγερμοί

Τα ασύρματα συστήματα ασφαλείας συνήθως είναι αυτά που αντέχει κανείς να πληρώσει γιατί δεν χρειάζονται να συνδεθούν με τόσα μέρη μέσα στο σπίτι. Αυτό μπορεί να τα κάνει δυνατά να αποκτηθούν από τους ιδιοκτήτες σπιτιών, συμπεριλαμβανομένων ιδιοκτητών και οικογενειών με χαμηλό εισόδημα. Αγοράζοντας ένα σύστημα που είναι συνδεδεμένο και καλωδιομένο γύρω γύρω από το σπίτι μπορεί να είναι πιο ακριβό και θα κοστίσει πιο πολλά όταν θα πρέπει να μετακομίσεις ή να αναβαθμίσεις το σύστημά του.

Μπορείς επίσης να γλυτώσεις χρήματα αν εγκαταστήσεις το ασύρματο σύστημα ασφαλείας μόνος σου. Με τα ενσύρματα συστήματα ασφαλείας θα χρειαστείς ειδικό (ηλεκτρολόγο) και πιθανόν μηχανικό για να σε βοηθήσουν στην εγκατάστασή του ώστε να εγκατασταθεί σωστά και να μπει στο εσωτερικό των τοίχων. Τα ασύρματα συστήμα ασφαλείας μπορούν να προστεθούν στο σπίτι σας χωρίς κανένα πρόβλημα και μπορούν να μετακινηθούν εύκολα όταν αποφασίσετε να μετακομίσετε.

Και ενώ υπάρχουν τόσα πλεονεκτήματα για τα ασύρματα συστήματα ασφαλείας, υπάρχουν επίσης και μειονεκτήματα. Το πρώτο είναι ότι μπορεί να υπάρξει δυσκολία στο να καλυφθεί πλήρως όλο το σπίτι σας. Τα ενσύρματα συστήματα ασφαλείας μπορούν να καλύψουν κάθε δωμάτιο του σπιτιού και μπορούν να απενεργοποιηθούν συγκεκριμένες ζώνες σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες.

Οι ασύρματες όμως συσκευές δεν έχουν κατασκευαστεί για να καλύπτουν όλες τις ανάγκες ενός συστήματος ασφαλείας. Υπάρχει πιθανότητα να έχετε τοποθετήσει την συσκευή εκτός ακτίνας της κεντρικής μονάδας με αποτέλεσμα να διακόπτεται το σήμα(συνήθως με την εγκατάσταση αναγνωρίζεταικαι αντιμετωπίζετε). Αυτό σημαίνει ότι ο συναγερμός δεν θα ενεργοποιηθεί όταν υπάρξει εισβολή. Το σπίτι σας δεν θα έχει το επίπεδο ασφαλείας που χρειάζεστε.

Υπάρχουν ίδιες δυνατότητητες τηλεφωνικής ειδοποίησης με τα ενσύρματα συστήματα που μπορούν να έχουν άμεση τηλεειδοποίηση. Αν ο συναγερμός ενεργοποιηθεί, τότε ο ιδιοκτήτης καλείτε αυτόματα. Αυτό λοιπόν είνα εφικτό να πραγματοποιηθεί από πολλά ασύρματα συστήματα ασφαλείας με αποτέλεσμα να έχετε την μέγιστη ασφάλεια στο σπίτι σας όταν εσείς είστε διακοπές.

Παρόλα αυτά, το γεγονός ότι τα ασύρματα συστήματα μπορούν να αποκτηθούν πιο εύκολα και να λειτουργήσουν με μπαταρίες, υπερτερούν των πιθανοτήτων να μην λειτουργούν σωστά. Θα χρειαστεί να κοιτάξετε την ακτίνα και τον αριθμό των δωματίων που θέλετε να καλύψετε με το ασύρματο σύστημα, ώστε να αποφασίσετε να αγοράσετε  ένα σύστημα ασφαλείας συναγερμός.

Πισω

Ασύρματα και ενσύρματα συστήματα ασφαλείας

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode