Αναζητηση στον ιστότοπο

ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά MYLFC300

 • Το σύστημα του συναγερμού έχει την δυνατότητα να σας καθοδηγεί με φωνητιικές οδηγίες και ενημερώσεις στην οθόνη της κεντρικής μονάδας για τις λειτουργίες και εφαρμογές του.
 • Το σύστημα ασφαλείας έχει τη δυνατότητα να δεχθεί επιπλέον αισθητήρες (μέχρι 32 συνολικά) καθώς και κάθε ένας από τους ανιχνευτές μπορεί να αναγνωρισθεί ή να προγραμματιστεί ο κωδικός στο πληκτρολόγιο του συστήματος συναγερμού.
 • Υπάρχει δυνατότητα για προσθήκη ενσύρματων αισθητήρων σε σύνολο 8 ζωνών. Επίσης με κατάλληλη διατάξη και με την βοήθεια αντιστάσεων που διατίθενται, να συνδεθούν με συσκευές ώστε να επιτευχθούν Ν.Ο. ή Ν.C. συνδεσμολογίες.
 • Η κεντρική μονάδα του συναγερμού μπορεί να συνεργαστεί έως και με 8 ασύρματα τηλεκοντρόλ και ασύρματα κουδούνια, ενώ ο αριθμός των επιπλέον σειρήνων που συνεργάζεται είναι χωρίς περιορισμούς.
 • Το σύστημα του ασύρματου και ενσύρματου συστήματος είναι ήδη προγραμματισμένο από τον κατασκευαστή. Ο εργοστασιακός προγραμματισμός μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες σας.
 • Ο προγραμματισμός των επιπλέον αισθητήρων και τηλεχειριστηρίων είναι εύκολος και γίνεται μέσω του πληκτρολογίου του συστήματος συναγερμού καταχωρώντας τα όλα μαζί, μεμονωμένα ή αυτόματα μέσω του κωδικού.
 • Μπορείτε να καταχωρήσετε μέχρι έξι τηλεφωνικούς αριθμούς που θα ειδοποιηθούν διαδοχικά σε περίπτωση ενεργοποίησης του συναγερμού από διάρρηξη, και έχετε επίσης την δυνατότητα να καταχωρηθούν δύο γραμμές σε κέντρα λήψης σημάτων.
 • Έχει ενσωματωμένο ρολόι για να ρυθμίσετε την ώρα.
 • Το σύστημα του συναγερμού έχει τη δυνατότητα να καταγράψει και να αποθήκευσει μέχρι 120 συμβάντα. Στην καταγραφή περιλαμβάνονται η ώρα που έγινε το συμβάν, ο αριθμός της ζώνης που παραβιάστηκε καθώς και ο τύπος παραβίασης. Επίσης σας ενημερώνει και για την ενεργοποίηση του ανιχνευτή, την προσπάθεια παραβίασης του συστήματος καθώς και αν η μπαταρία θέλει φόρτιση.  
 • Έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε μέχρι δύο κωδικούς πρόσβασης. Ο ένας κώδικος πρόσβασης θα είναι στο άτομο που θα έχει την δυνατότητα πρόσβασης στην κεντρική μονάδα προγραμματισμού και ο δεύτερος κωδικός πρόσβασης είναι περιορισμένων δυνατοτήτων όπως ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του συναγερμού. Τους κωδικούς πρόσβασης συναγερμού μπορείτε να τους αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε.
 • Σχετικά με τους κωδικούς πρόσβασης στο σύστημα συναγερμού MYLFC300: μπορείτε να χρησιμοποιείσετε τέσσερα, πέντε ή έξι νούμερα.  
 • Στην περίπτωση παραβίασης του συστήματος ασφαλείας θα έχετε αυτόματη ενημέρωση μέσω της οθόνης της κεντρικής μονάδας για το ποια ζώνη χτύπησε και τον τύπος παραβίασης.
 • Το σύστημα συναγερμού έχει την ικανότητα να ενεργοποιείται και να απενεργοποιείται από απόσταση μέσω τηλεφωνικής γραμμής.
 • Δυνατότητα ενεργοποίησης του συναγερμού σε περίπτωση που κάποιος επιδιώξει να αποσυνδέσει τα καλώδια των ενσύρματων αισθητήρων ή να κόψει την τηλεφωνική γραμμή που είναι συνδεδεμένος ο συναγερμός, τότε θα δώσει σήμα ότι κάποιος πάει να παραβιάσει τον χώρο που επιτηρεί.
 • Χρονοπρογραμματισμός ενεργοποιήσης και απενεργοποιήσης: Μπορείτε να προγραμματίσετε σε χρόνο έως και 4 εντολές οπλίσης και αφοπλίσης του συστήματος.
 • Σειρήνα: Η κεντρική μονάδα του συστήματος συναγερμού έχει ενσωματωμένη σειρήνα. Υπάρχει και η δυνατότητα  τοποθέτησης επιπλέον ασύρματης σειρήνας. Και οι δύο μπορούν να προγραμματιστούν να λειτουργούν ή όχι σε περίπτωση συναγερμού.
 • Η ένταση του ήχου της κεντρικής μονάδας είναι ρυθμιζόμενη. 
 • Δυνατότητα για έλεγχο ηλεκτρικών συσκευών.
 • Δυνατότητα για έλεγχο των ασύρματων και ενσύρματων ζωνών σε πραγματικό χρόνο. Με προγραμματισμό της λειτουργίας αυτής, κάθε φορά που ενεργοποιείτε ή απενεργοποιείτε τον συναγερμό και υπάρχει πρόβλημα σε κάποια ζώνη, τότε θα εμφανίζεται άμεσα στην οθόνη του συστήματος.
 • Ειδοποίηση για χαμηλή μπαταρία αισθητήρα: Όταν στην μπαταρία ενός ασύρματου αισθητήτα τελειώνει η ενέργεια της, τότε ο ανιχνευτής ειδοποιεί την κεντρική μονάδα κάθε μία ή δύο ώρες ή σε κάθε περίπτωση συναγερμού. Η κεντρική μονάδα του συναγερμού θα ηχεί με δύο συνεχή “μπίπ” και στην οθόνη θα εμφανιστεί το εικονίδιο για χαμηλή μπαταρία και ποιος είναι ο αριθμός της ζώνης.
 • Δυνατότητα για όπλιση του συστήματος συναγερμού σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης με το κουμπί πανικού της κεντρικής μονάδας ή το αντίστοιχο του ασύρματου τηλεχειριστηρίου.

Ετικέτες

 1. gsm
 2. συστήματα ασφαλείας συναγερμοί
 3. κάμερες ip
 4. αξεσουάρ συναγερμού
 5. παρελκόμενα συναγερμών
 6. κάμερες παρακολούθησης
 7. ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ
 8. συστηματα ασφαλειας
 9. συστήματα ασφαλείας
 10. παρελκόμενα συναγερμού
 11. κάμερα παρακολούθησης
 12. συστήματα ασφαλείας σπιτιού
 13. ανδρικά δώρα
 14. κατασκοπευτικά προϊόντα
 15. ρολόι με κάμερα
 16. ασύρματα συστήματα ασφαλείας
 17. κατασκοπευτικά gadget
 18. κρυφές κάμερες
 19. αισθητήρες συναγερμού
 20. ενσύρματοι συναγερμοί
 21. ασύρματες σειρήνες
 22. ασύρματα συστήματα συναγερμών
 23. λειτουργία συναγερμού
 24. προστασία σπιτιών
 25. Οδηγίες χειρισμού
 26. Οδηγίες εγκατάστασης
 27. ανιχνευτές
 28. GPS
 29. συναγερμοί σπιτιών
 30. ασφάλεια
 31. συναγερμοί
 32. Αξεσουάρ συναγερμών
 33. Κάμερες ασφαλείας
 34. συναγερμός
 35. Συναγερμός
 36. τιμές συναγερμών
 37. ασυρματοι συναγερμοι
 38. προστασία σπιτιού
 39. συναγερμοί με κάρτα SIM
 40. συναγερμός gsm
 41. συστήματα συναγερμού
 42. ασύρματοι συναγερμοί
 43. ασύρματος συναγερμός
 44. συναγερμός σπιτιού
 45. Συναγερμοι

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode