Αναζητηση στον ιστότοπο

Ασφαλεια μωρου

2009-10-16 22:40

Η γέννηση ενός νέου μέλους της οικογένειας φέρνει χαρά και ευτυχία στους γονείς. Όμως με το πρώτο κλάμα του φέρνει ανησυχία και ανασφάλεια στην μητέρα και στον πατέρα για το τι πρέπει να κάνουν για να τον προστατέψουν και να είναι ασφαλές.

Έτσι τους γεννιούνται διαφορά ερωτήματα όπως:

- Θα πρέπει να μην κοιμούνται καθόλου για να επιβλέπουν και να παρακολουθούν το βρέφος τους;

- Θα πρέπει η μητέρα να μην μπορεί να κοιμηθεί γιατί το μωρό της θα πρέπει να φάει;

- Εάν το μωρό μείνει μόνο του στην κούνια ή στο πάρκο για παιχνίδι είναι επικίνδυνο;

Το πιο σημαντικό απ΄ όλα είναι να υπάρχει ηρεμία στους γονείς και μόνον έτσι το νέο μελος της οικογένειάς τους θα είναι ασφαλές. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι σε θέση να επιφέρει την ηρεμία στους γονείς με τη βοήθεια διαφορών ηλεκτρονικών μέσων, τα οποία θα κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη.

Με την εξέλιξη των ηλεκτρονικών συστημάτων δημιουργήθηκαν νέες, πιο εξελιγμένης μορφής, φιλικές προς τον ανθρώπινο οργανισμό ασύρματες συσκευές ενδοεπικοινωνίας. Με την απόκτηση λοιπόν μιας τέτοιας ασύρματης συσκευής ενδοεπικοινωνίας, δημιουργείται μια αμεσότητα στην επικοινωνία μεταξύ γονέα – μωρού. Στην αγορά υπάρχουν συσκευές ασύρματης ηχητικής ενδοεπικοινωνίας, όπου το μωρό μπορεί να βρίσκεται στο παιδικό δωμάτιο και να κοιμάται και όταν ξυπνήσει και κλάψει, ειδοποιεί το γονέα με ηχητικό σήμα ότι το παιδί του ξυπνήσε.

Όμως οι απαιτήσεις της ζωής μας κάνουν ολοένα και πιο απαιτητικούς σε όλους τους τομείς της, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το ίδιο μας το παιδί.

Οι γονείς θέλουν μια συσκευή που να μπορούν να παρακολουθούν το μωρό τους και να βλέπουν τι κάνει οποιαδήποτε στιγμή π.χ κοιμάται, είναι ξύπνιο; Παίζει; κλαίει και γιατί; Eίχε μία πιθανή πτωση, χτύπησε με κάποιο τρόπο κλπ.    Μέσα από αυτήν την ανάγκη των γονέων δημιουργηθήκε η ασύρματη ψηφιακή κάμερα ενδοεπικοινωνίας γονέα – μωρού.

Ασύρματη κάμερα για μωρά με συσκευασία δώρου

Με την ασύρματη αυτή συσκευή μπορείτε να βλέπετε το μωρό σας ακόμα και όταν δεν βρίσκεστε στο παιδικό δωμάτιο αλλά κάνετε άλλες ασχολίες όπως οικιακές εργασίες ή άλλες δραστηριότητες σας. Με αυτό το τρόπο μπορείτε έχετε οπτική και ηχητική παρουσία παρότι δεν είσαστε παρόντες.

Σε πιο βελτιωμένη έκδοση, το ασύρματο σύστημα ενδοεπικοινωνίας σας παρέχει τη δυνατότητα νανουρίσματος δηλαδή μέσω αυτού μπορείτε να έχετε διαφορους ήχους νανουρίσματος, ώστε το μωρό σας να κοιμάται ήσυχα μόνο του χωρίς να είστε στο δωμάτιο και απενεργοποιείται αυτόματα μετά από λίγα λέπτα.

Ακόμα η ασύρματη κάμερα του έχει την δυνατότητα νυχτερινής παρακολούθησης ώστε η μητέρα να κοιμάται ήρεμη και ήσυχη, αφού εάν το μωρό ξυπνήσει και μετακινηθεί, πριν κλάψει, θα ενεργοποιηθεί ο συναγερμός και θα την ειδοποιήσει με ηχητικό σήμα.

Επίσης έχει την δυνατότητα να βλέπετε την θερμοκρασία του δωματίου στην οθόνη του γονέα και όταν υπάρξει μεγάλη διακύμανση της θερμοκρασίας του δωματίου θα ενεργοποιηθεί ο συναγερμός στην συσκευή.

Το σύστημα της κάμερας και της οθόνης του γονέα είναι φορητό και πολύ ελαφρύ. Έτσι μεταφέρεται εύκολα και μπορεί ο γονέας να το έχει μαζί του όπως μια συσκεύη κινητού.

Πισω

Συμβουλές για την ατομική ασφάλεια σας

Ιδεες και προτασεις για το νεογεννητο μωρο σας

2009-11-06 23:57
Το μωρό σας τους πρώτους μήνες της ζωής του θα πρέπει να μένει μαζί σας αλλά αργότερα δηλαδή όταν θα αρχίσει να κοιμάται όλη τη νύχτα χωρίς διακοπές, θα μπορεί να έχει δικό του δωμάτιο, το δικό του χώρο. Και έτσι γονείς ήρθε η ώρα για να αγοράσετε κάποια πράγματα πιο εξειδικευμένα, πράγματα που θα κάνουν το μωρό σας από την πρώτη κιόλας στιγμή να αισθανθεί όμορφα στο χώρο που εσείς με τόση αγάπη και φροντίδα του ετοιμάσατε. Πολλοί γονείς θεωρούν τη διαδικασία για τον εξοπλισμό του δωματίου του μωρού τους τόσο δημιουργική, τόσο απολαυστική˙ ιδιαίτερα αν αυτό είναι το πρώτο τους παιδί!  Σ’ αυτή την περίπτωση φρόνιμο θα ήταν να ρωτήσετε φίλους ή και συγγενείς, οι οποίοι θα σας συμβουλέψουν για το τι...
>>

Επιλογή κάμερας παρακολούθησης για μωρά

2011-02-07 11:08
Παρέχοντας ένα σίγουρο και ασφαλές περιβάλλον για το μωρό σας είναι μέρος της γονικής μέριμνας και πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα σας για την ασφάλεια της οικογένιας σας. Οι κάμερες παρακολούθησης μωρών θα πρέπει να είναι μέρος αυτού του πλάνου σας. Γι’ αυτό το λόγο η MAT SECURITY έχει επιλέξει για εσάς το κορυφαίο σύστημα παρακολούθησης μωρών.  Ένα τέτοιο σύστημα παρακολούθησης μωρών είναι συνήθως ασύρματο και φορητό. Αποτελείται από ένα πομπό και ένα δέκτη και μπορεί να αναμεταδώσει μόνο ήχο ή να κάνει και τα δύο δηλαδή αναμετάδοση ήχου και εικόνας. Στην περίπτωση ενός συστήματος ήχου και βίντεο, ο πομπός αποτελείται από ένα μικρόφωνο και κάμερα, ενώ ο δέκτης αποτελείται από μια οθόνη και...
>>
<< 1 | 2 | 3

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode