Αναζητηση στον ιστότοπο

Ασφαλεια μωρου

2009-10-16 22:40

Η γέννηση ενός νέου μέλους της οικογένειας φέρνει χαρά και ευτυχία στους γονείς. Όμως με το πρώτο κλάμα του φέρνει ανησυχία και ανασφάλεια στην μητέρα και στον πατέρα για το τι πρέπει να κάνουν για να τον προστατέψουν και να είναι ασφαλές.

Έτσι τους γεννιούνται διαφορά ερωτήματα όπως:

- Θα πρέπει να μην κοιμούνται καθόλου για να επιβλέπουν και να παρακολουθούν το βρέφος τους;

- Θα πρέπει η μητέρα να μην μπορεί να κοιμηθεί γιατί το μωρό της θα πρέπει να φάει;

- Εάν το μωρό μείνει μόνο του στην κούνια ή στο πάρκο για παιχνίδι είναι επικίνδυνο;

Το πιο σημαντικό απ΄ όλα είναι να υπάρχει ηρεμία στους γονείς και μόνον έτσι το νέο μελος της οικογένειάς τους θα είναι ασφαλές. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι σε θέση να επιφέρει την ηρεμία στους γονείς με τη βοήθεια διαφορών ηλεκτρονικών μέσων, τα οποία θα κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη.

Με την εξέλιξη των ηλεκτρονικών συστημάτων δημιουργήθηκαν νέες, πιο εξελιγμένης μορφής, φιλικές προς τον ανθρώπινο οργανισμό ασύρματες συσκευές ενδοεπικοινωνίας. Με την απόκτηση λοιπόν μιας τέτοιας ασύρματης συσκευής ενδοεπικοινωνίας, δημιουργείται μια αμεσότητα στην επικοινωνία μεταξύ γονέα – μωρού. Στην αγορά υπάρχουν συσκευές ασύρματης ηχητικής ενδοεπικοινωνίας, όπου το μωρό μπορεί να βρίσκεται στο παιδικό δωμάτιο και να κοιμάται και όταν ξυπνήσει και κλάψει, ειδοποιεί το γονέα με ηχητικό σήμα ότι το παιδί του ξυπνήσε.

Όμως οι απαιτήσεις της ζωής μας κάνουν ολοένα και πιο απαιτητικούς σε όλους τους τομείς της, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το ίδιο μας το παιδί.

Οι γονείς θέλουν μια συσκευή που να μπορούν να παρακολουθούν το μωρό τους και να βλέπουν τι κάνει οποιαδήποτε στιγμή π.χ κοιμάται, είναι ξύπνιο; Παίζει; κλαίει και γιατί; Eίχε μία πιθανή πτωση, χτύπησε με κάποιο τρόπο κλπ.    Μέσα από αυτήν την ανάγκη των γονέων δημιουργηθήκε η ασύρματη ψηφιακή κάμερα ενδοεπικοινωνίας γονέα – μωρού.

Ασύρματη κάμερα για μωρά με συσκευασία δώρου

Με την ασύρματη αυτή συσκευή μπορείτε να βλέπετε το μωρό σας ακόμα και όταν δεν βρίσκεστε στο παιδικό δωμάτιο αλλά κάνετε άλλες ασχολίες όπως οικιακές εργασίες ή άλλες δραστηριότητες σας. Με αυτό το τρόπο μπορείτε έχετε οπτική και ηχητική παρουσία παρότι δεν είσαστε παρόντες.

Σε πιο βελτιωμένη έκδοση, το ασύρματο σύστημα ενδοεπικοινωνίας σας παρέχει τη δυνατότητα νανουρίσματος δηλαδή μέσω αυτού μπορείτε να έχετε διαφορους ήχους νανουρίσματος, ώστε το μωρό σας να κοιμάται ήσυχα μόνο του χωρίς να είστε στο δωμάτιο και απενεργοποιείται αυτόματα μετά από λίγα λέπτα.

Ακόμα η ασύρματη κάμερα του έχει την δυνατότητα νυχτερινής παρακολούθησης ώστε η μητέρα να κοιμάται ήρεμη και ήσυχη, αφού εάν το μωρό ξυπνήσει και μετακινηθεί, πριν κλάψει, θα ενεργοποιηθεί ο συναγερμός και θα την ειδοποιήσει με ηχητικό σήμα.

Επίσης έχει την δυνατότητα να βλέπετε την θερμοκρασία του δωματίου στην οθόνη του γονέα και όταν υπάρξει μεγάλη διακύμανση της θερμοκρασίας του δωματίου θα ενεργοποιηθεί ο συναγερμός στην συσκευή.

Το σύστημα της κάμερας και της οθόνης του γονέα είναι φορητό και πολύ ελαφρύ. Έτσι μεταφέρεται εύκολα και μπορεί ο γονέας να το έχει μαζί του όπως μια συσκεύη κινητού.

Πισω

Συμβουλές για την ατομική ασφάλεια σας

Ασφαλεια μωρου

2009-10-16 22:40
Η γέννηση ενός νέου μέλους της οικογένειας φέρνει χαρά και ευτυχία στους γονείς. Όμως με το πρώτο κλάμα του φέρνει ανησυχία και ανασφάλεια στην μητέρα και στον πατέρα για το τι πρέπει να κάνουν για να τον προστατέψουν και να είναι ασφαλές. Έτσι τους γεννιούνται διαφορά ερωτήματα όπως: - Θα πρέπει να μην κοιμούνται καθόλου για να επιβλέπουν και να παρακολουθούν το βρέφος τους; - Θα πρέπει η μητέρα να μην μπορεί να κοιμηθεί γιατί το μωρό της θα πρέπει να φάει; - Εάν το μωρό μείνει μόνο του στην κούνια ή στο πάρκο για παιχνίδι είναι επικίνδυνο; Το πιο σημαντικό απ΄ όλα είναι να υπάρχει ηρεμία στους γονείς και μόνον έτσι το νέο μελος της οικογένειάς τους θα είναι ασφαλές. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι σε θέση...
>>

Τροποι για ησυχο υπνο μωρου και γονεων

2009-10-24 17:21
  Από την γέννηση του μωρού ως την ηλικία των τριών μηνών, οι συνήθειες του ύπνου του θα μεταβάλλονται συνεχώς. Σίγουρα θα σας έρχετε στην σκέψη σας η εποχή που δεν υπήρχε το βρέφος, όταν κοιμόντουσαν οι γονείς όλη την νύχτα χωρίς διακοπή και ξυπνούσαν φρέσκοι και ξεκούραστοι το επόμενο πρωί. Οι αναμνήσεις αυτές έχουν παρέλθει, τουλάχιστον προς το παρόν. Τους πρώτους πέντε μήνες ο ύπνος του παιδιού σας και ο δικός σας θα είναι ακανόνιστος και χωρίς κανένα προγραμματισμό. Σύμφωνα με διαφορές επιστημονικές μελέτες, τον πρώτο χρόνο της ζωής του μωρού θα κοιμάστε 400 με 750 ώρες λιγότερο. Μέχρι τον πέμπτο μήνα του μωρού θα κοιμόσαστε δύο ώρες λιγότερες ύπνου κάθε βράδυ. Στην συνέχεια θα μειώνετε σταδιακά...
>>

Παιχνίδι και ασφάλεια του παιδιού

2009-11-01 13:23
Το μωρό σας από την πρώτη στιγμή της γέννησης του βλέπει τους γονείς σαν το κέντρο του κόσμου του. Όμως σταδιακά, μεγαλώνοντας αποκτά εμπειρίες και συνείδηση για τον εαυτό του. Θα αρχίζει να επεκτείνει την συμπάθεια και το ενδιαφέρον του και για άλλους ανθρώπους καθώς και παιδάκια. Παρότι δεν μπορείτε να κάνετε φίλους για λογαριασμό του, έχετε την δυνατότητα να το πηγαίνετε σε χώρους όπως παιδικές χαρές, παιδότοπους για να γνωρίσει άλλα παιδάκια. Γρήγορα θα αρχίσει ν’ αποκτά κοινωνικές συνήθειες. Η επικοινωνία με τα άλλα παιδιά γίνεται με το παιχνίδι. Έτσι το παιδί σας με αυτό τον τρόπο αναπτύσει την επιδεξιότητα του και μαθαίνει να ενεργοποιεί όλα τα μέλη του σώματος του π.χ τα χέρια σαν εργαλεία. Τα ομαδικά...
>>
<< 1 | 2 | 3 >>

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode