Αναζητηση στον ιστότοπο

Ασφαλεια μωρου

2009-10-16 22:40

Η γέννηση ενός νέου μέλους της οικογένειας φέρνει χαρά και ευτυχία στους γονείς. Όμως με το πρώτο κλάμα του φέρνει ανησυχία και ανασφάλεια στην μητέρα και στον πατέρα για το τι πρέπει να κάνουν για να τον προστατέψουν και να είναι ασφαλές.

Έτσι τους γεννιούνται διαφορά ερωτήματα όπως:

- Θα πρέπει να μην κοιμούνται καθόλου για να επιβλέπουν και να παρακολουθούν το βρέφος τους;

- Θα πρέπει η μητέρα να μην μπορεί να κοιμηθεί γιατί το μωρό της θα πρέπει να φάει;

- Εάν το μωρό μείνει μόνο του στην κούνια ή στο πάρκο για παιχνίδι είναι επικίνδυνο;

Το πιο σημαντικό απ΄ όλα είναι να υπάρχει ηρεμία στους γονείς και μόνον έτσι το νέο μελος της οικογένειάς τους θα είναι ασφαλές. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι σε θέση να επιφέρει την ηρεμία στους γονείς με τη βοήθεια διαφορών ηλεκτρονικών μέσων, τα οποία θα κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη.

Με την εξέλιξη των ηλεκτρονικών συστημάτων δημιουργήθηκαν νέες, πιο εξελιγμένης μορφής, φιλικές προς τον ανθρώπινο οργανισμό ασύρματες συσκευές ενδοεπικοινωνίας. Με την απόκτηση λοιπόν μιας τέτοιας ασύρματης συσκευής ενδοεπικοινωνίας, δημιουργείται μια αμεσότητα στην επικοινωνία μεταξύ γονέα – μωρού. Στην αγορά υπάρχουν συσκευές ασύρματης ηχητικής ενδοεπικοινωνίας, όπου το μωρό μπορεί να βρίσκεται στο παιδικό δωμάτιο και να κοιμάται και όταν ξυπνήσει και κλάψει, ειδοποιεί το γονέα με ηχητικό σήμα ότι το παιδί του ξυπνήσε.

Όμως οι απαιτήσεις της ζωής μας κάνουν ολοένα και πιο απαιτητικούς σε όλους τους τομείς της, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το ίδιο μας το παιδί.

Οι γονείς θέλουν μια συσκευή που να μπορούν να παρακολουθούν το μωρό τους και να βλέπουν τι κάνει οποιαδήποτε στιγμή π.χ κοιμάται, είναι ξύπνιο; Παίζει; κλαίει και γιατί; Eίχε μία πιθανή πτωση, χτύπησε με κάποιο τρόπο κλπ.    Μέσα από αυτήν την ανάγκη των γονέων δημιουργηθήκε η ασύρματη ψηφιακή κάμερα ενδοεπικοινωνίας γονέα – μωρού.

Ασύρματη κάμερα για μωρά με συσκευασία δώρου

Με την ασύρματη αυτή συσκευή μπορείτε να βλέπετε το μωρό σας ακόμα και όταν δεν βρίσκεστε στο παιδικό δωμάτιο αλλά κάνετε άλλες ασχολίες όπως οικιακές εργασίες ή άλλες δραστηριότητες σας. Με αυτό το τρόπο μπορείτε έχετε οπτική και ηχητική παρουσία παρότι δεν είσαστε παρόντες.

Σε πιο βελτιωμένη έκδοση, το ασύρματο σύστημα ενδοεπικοινωνίας σας παρέχει τη δυνατότητα νανουρίσματος δηλαδή μέσω αυτού μπορείτε να έχετε διαφορους ήχους νανουρίσματος, ώστε το μωρό σας να κοιμάται ήσυχα μόνο του χωρίς να είστε στο δωμάτιο και απενεργοποιείται αυτόματα μετά από λίγα λέπτα.

Ακόμα η ασύρματη κάμερα του έχει την δυνατότητα νυχτερινής παρακολούθησης ώστε η μητέρα να κοιμάται ήρεμη και ήσυχη, αφού εάν το μωρό ξυπνήσει και μετακινηθεί, πριν κλάψει, θα ενεργοποιηθεί ο συναγερμός και θα την ειδοποιήσει με ηχητικό σήμα.

Επίσης έχει την δυνατότητα να βλέπετε την θερμοκρασία του δωματίου στην οθόνη του γονέα και όταν υπάρξει μεγάλη διακύμανση της θερμοκρασίας του δωματίου θα ενεργοποιηθεί ο συναγερμός στην συσκευή.

Το σύστημα της κάμερας και της οθόνης του γονέα είναι φορητό και πολύ ελαφρύ. Έτσι μεταφέρεται εύκολα και μπορεί ο γονέας να το έχει μαζί του όπως μια συσκεύη κινητού.

Πισω

Συμβουλές για την ατομική ασφάλεια σας

Προστασια των οδηγων την ωρα που οδηγουν

2009-10-04 21:25
    Μέσω πολλών εκθέσεων του υπουργείου μεταφορών καθώς και διαφόρων ερευνών σχετικά με τα τροχαία ατυχήματα στους ελληνικούς δρόμους, τα αποτελέσματα είναι ότι ένας σημαντικός παράγοντας της πρόκλησης αυτών των τροχαίων ατυχημάτων, είναι το γεγονός ότι ο οδηγός αποκοιμήθηκε ενώ οδηγούσε! Αυτό οφείλετε στην προσπάθεια πολλών οδηγών επαγγελματιών ή μη να βρίσκονται στο τιμόνι πολλές ώρες, ενέργεια που τους καθιστά άκρως επικίνδυνους τόσο για τους ίδιους όσο και για τα παραπλήσια σ’ αυτούς οχήματα και κατ’ επέκταση άτομα αυτών των οχημάτων. Όλα τα ανωτέρω σε συνδιασμό με το γεγονός ότι οι περισσότεροι δρόμοι στην Ελλάδα θεωρούνται επαρχιακοί και δεν υπάρχει διάζωμα μεταξύ των δύο αντίθετων...
>>

Αυξηση των ληστειων στους δρομους

2009-10-05 21:07
   Πολλά ειδησεογραφικά άρθρα με αστυνομικά νέα έχουν για τίτλους, σε καθημερινή σχεδόν βάση, «Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν σήμερα στο κέντρο της πόλης μας» ή «Σαν σκηνή από αστυνομική ταινία έμοιζε η σημερινή ληστεία στο....» ή «Ενοπλη ληστεία με δράστες δύο αλλοδαπούς και έναν νεκρό» ή «άγνωστοι απήγαγαν παιδάκι προσχολικής ηλικίας από την παιδική χαρά στην περιοχή του....» κ.ο.κ.  Έτσι σήμερα τον απλό και όχι μόνο πολίτη τον έχει κυριεύσει το συναίσθημα της ανασφάλειας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να μετακινηθεί εύκολα για να πραγματοποιήσει απλές καθημερινές δραστηριότητες όπως ψώνια στο super market, μία απλή τραπεζική συναλλαγή, μια βόλτα στα μαγαζιά. Ακόμα πολλοί γονείς...
>>

Συσκευες ατομικης προστασιας

2009-10-05 21:37
  Διανύουμε την εποχή όπου η οικονομική κρίση μας έχει χτυπήσει την πόρτα, και όχι μόνο. Σοβαρό αντίκτυπο αυτής είναι και η αύξηση των ληστειών που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Ληστείες όχι μόνο της κατοικίας μας ή άλλων περιουσιακών μας στοιχείων αλλά ακόμα και στο δρόμο τη στιγμή που αμέριμνοι περπατάμε. Ο απλός πολίτης θα πρέπει τώρα, περισσότερο από ποτέ να προστατέψει όχι μόνο την περιουσία του αλλά και τον ίδιο του εαυτό καθώς και την οικογένεια του, που απειλούνται από αδίστακτους κλέφτες που όχι μόνο ληστεύουν αλλά και κακοποιούν, δίχως φραγμούς οπουδήποτε, ακόμα και όταν βρίσκεσαι στο δρόμο για να πας στο σπίτι σου ή ένα μικρό παιδί στο σχολείο του. Έτσι λοιπόν για να προστατευτείς αλλά και να...
>>
1 | 2 | 3 >>

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode