Αναζητηση στον ιστότοπο

Συστηματα ενδοεπικοινωνιας για μωρο

2009-11-22 12:07

Από την ώρα που φέρνετε το μωρό σας στο σπίτι από το μαιευτήριο ή από την στιγμή που το μεταφέρετε στο δικό του παιδικό δωμάτιο, θα χρειαστείτε ένα δεύτερο ζευγάρι (υπερφυσικών) αυτιών ή και ματιών. Αλλά επειδή αυτό δεν είναι εφικτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συσκευές ενδοεπικοινωνίας που να είναι ενεργοποιημένες ώστε όταν το μωρό σας κοιμάται να αποφεύγετε να πηγαινοέρχεστε στο παιδικό δωμάτιο για να δείτε εάν κοιμάται ή όχι. Αυτό σας βοηθάει στο να σας χαρίζει ηρεμία χωρίς να πρέπει να είστε «πάνω» από το μωρό σας.

ΚΑΜΕΡΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑΕπίσης μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε και κατά την διάρκεια της ημέρας, αφού σας επιτρέπουν να κάνετε άνετα τις δουλειές του σπιτιού σας ή να παρακολουθήσετε τηλεόραση χωρίς την έννοια, τι κάνει το παιδί μου. Τις νύχτες που η κούραση έχει έρθει στο ζενίθ και το σώμα σας αποζητάει ξεκούραση και ύπνο, με την συσκευή ενδοεπικοινωνίας μπορείτε να είστε ήσυχοι αφού με ηχητικό σήμα θα σας ειδοποιήσει ότι το μωρό σας ξυπνήσε και θα πρέπει να πάτε κοντά του.

Η εξέλιξη των ηλεκτρονικών συστήματων ενδοεπικοινωνίας έφεραν στη ζωή των γονέων με το μωρό τους συσκευές όχι μόνο με ηχητικό σήμα αλλά και με οπτικό δηλαδή να μπορείτε να έχετε και εικόνα του τι κάνει το μωρό σας αφού η συσκευή παρακολούθησης είναι μια κάμερα που στέλνει ασύρματα στην οθόνη του γονέα σήμα σε πραγματικό χρόνο για να βλέπετε το μωρό σας. Οι δυνατότητες των συσκευών αυτών είναι μεγάλες αφού μπορούν να σας ενημερώνουν ανά πασά στιγμή για διάφορα πράγματα όπως την θερμοκρασία του δωματίου ή καλύτερα του χώρου που βρίσκετε το παιδί σας και παίζει.

Αν επιθυμείτε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συστήμα αφύπνισης (συναγερμού) για τα βράδια που η κάμερα παρακολουθεί εάν το μωρό σας κοιμάται ή έχει ξυπνήσει και σας ενημερώνει στο μόνιτορ του γονέα με ηχητικό σήμα ακόμη και αν μετακινήθηκε το μωρό σας.

Πολλά μωρά για να κοιμηθούν πιο εύκολα έχουν συνηθήσει να ακούν διάφορους μουσικούς ήχους τα γνωστά μας νανουρίσματα. Υπάρχουν συσκευές ενδοεπικοινωνίας οι οποίες έχουν την δυνατότητα να αναπαράγουν τέτοια νανουρίσματα για κάποιο χρονικό διαστήμα ώστε να αποκοιμηθεί το μωρό χωρίς την παρουσία της μητέρας ή του πατέρα. Άλλη μια καινοτομία στην οποία μπορείτε να συνδιάσετε πολλές λειτουργίες σε μία συσκευή και όχι να φορτώσετε το χώρο σας με άχρηστες ηλεκτρονικές συσκευές οι οποίες επιβαρύνουν εσας, το μωρό σας αλλά και το περιβάλλον.

Πισω

Συμβουλές για την ατομική ασφάλεια σας

Ασφαλεια μωρου

2009-10-16 22:40
Η γέννηση ενός νέου μέλους της οικογένειας φέρνει χαρά και ευτυχία στους γονείς. Όμως με το πρώτο κλάμα του φέρνει ανησυχία και ανασφάλεια στην μητέρα και στον πατέρα για το τι πρέπει να κάνουν για να τον προστατέψουν και να είναι ασφαλές. Έτσι τους γεννιούνται διαφορά ερωτήματα όπως: - Θα πρέπει...
>>

Συσκευες ατομικης προστασιας

2009-10-05 21:37
  Διανύουμε την εποχή όπου η οικονομική κρίση μας έχει χτυπήσει την πόρτα, και όχι μόνο. Σοβαρό αντίκτυπο αυτής είναι και η αύξηση των ληστειών που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Ληστείες όχι μόνο της κατοικίας μας ή άλλων περιουσιακών μας στοιχείων αλλά ακόμα και στο δρόμο τη στιγμή που αμέριμνοι...
>>
<< 1 | 2 | 3 | 4 >>

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode