Αναζητηση στον ιστότοπο

Συστηματα ενδοεπικοινωνιας για μωρο

2009-11-22 12:07

Από την ώρα που φέρνετε το μωρό σας στο σπίτι από το μαιευτήριο ή από την στιγμή που το μεταφέρετε στο δικό του παιδικό δωμάτιο, θα χρειαστείτε ένα δεύτερο ζευγάρι (υπερφυσικών) αυτιών ή και ματιών. Αλλά επειδή αυτό δεν είναι εφικτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συσκευές ενδοεπικοινωνίας που να είναι ενεργοποιημένες ώστε όταν το μωρό σας κοιμάται να αποφεύγετε να πηγαινοέρχεστε στο παιδικό δωμάτιο για να δείτε εάν κοιμάται ή όχι. Αυτό σας βοηθάει στο να σας χαρίζει ηρεμία χωρίς να πρέπει να είστε «πάνω» από το μωρό σας.

ΚΑΜΕΡΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑΕπίσης μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε και κατά την διάρκεια της ημέρας, αφού σας επιτρέπουν να κάνετε άνετα τις δουλειές του σπιτιού σας ή να παρακολουθήσετε τηλεόραση χωρίς την έννοια, τι κάνει το παιδί μου. Τις νύχτες που η κούραση έχει έρθει στο ζενίθ και το σώμα σας αποζητάει ξεκούραση και ύπνο, με την συσκευή ενδοεπικοινωνίας μπορείτε να είστε ήσυχοι αφού με ηχητικό σήμα θα σας ειδοποιήσει ότι το μωρό σας ξυπνήσε και θα πρέπει να πάτε κοντά του.

Η εξέλιξη των ηλεκτρονικών συστήματων ενδοεπικοινωνίας έφεραν στη ζωή των γονέων με το μωρό τους συσκευές όχι μόνο με ηχητικό σήμα αλλά και με οπτικό δηλαδή να μπορείτε να έχετε και εικόνα του τι κάνει το μωρό σας αφού η συσκευή παρακολούθησης είναι μια κάμερα που στέλνει ασύρματα στην οθόνη του γονέα σήμα σε πραγματικό χρόνο για να βλέπετε το μωρό σας. Οι δυνατότητες των συσκευών αυτών είναι μεγάλες αφού μπορούν να σας ενημερώνουν ανά πασά στιγμή για διάφορα πράγματα όπως την θερμοκρασία του δωματίου ή καλύτερα του χώρου που βρίσκετε το παιδί σας και παίζει.

Αν επιθυμείτε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συστήμα αφύπνισης (συναγερμού) για τα βράδια που η κάμερα παρακολουθεί εάν το μωρό σας κοιμάται ή έχει ξυπνήσει και σας ενημερώνει στο μόνιτορ του γονέα με ηχητικό σήμα ακόμη και αν μετακινήθηκε το μωρό σας.

Πολλά μωρά για να κοιμηθούν πιο εύκολα έχουν συνηθήσει να ακούν διάφορους μουσικούς ήχους τα γνωστά μας νανουρίσματα. Υπάρχουν συσκευές ενδοεπικοινωνίας οι οποίες έχουν την δυνατότητα να αναπαράγουν τέτοια νανουρίσματα για κάποιο χρονικό διαστήμα ώστε να αποκοιμηθεί το μωρό χωρίς την παρουσία της μητέρας ή του πατέρα. Άλλη μια καινοτομία στην οποία μπορείτε να συνδιάσετε πολλές λειτουργίες σε μία συσκευή και όχι να φορτώσετε το χώρο σας με άχρηστες ηλεκτρονικές συσκευές οι οποίες επιβαρύνουν εσας, το μωρό σας αλλά και το περιβάλλον.

Πισω

Συμβουλές για την ατομική ασφάλεια σας

Παιχνίδι και ασφάλεια του παιδιού

2009-11-01 13:23
Το μωρό σας από την πρώτη στιγμή της γέννησης του βλέπει τους γονείς σαν το κέντρο του κόσμου του. Όμως σταδιακά, μεγαλώνοντας αποκτά εμπειρίες και συνείδηση για τον εαυτό του. Θα αρχίζει να επεκτείνει την συμπάθεια και το ενδιαφέρον του και για άλλους ανθρώπους καθώς και παιδάκια. Παρότι δεν...
>>

Τροποι για ησυχο υπνο μωρου και γονεων

2009-10-24 17:21
  Από την γέννηση του μωρού ως την ηλικία των τριών μηνών, οι συνήθειες του ύπνου του θα μεταβάλλονται συνεχώς. Σίγουρα θα σας έρχετε στην σκέψη σας η εποχή που δεν υπήρχε το βρέφος, όταν κοιμόντουσαν οι γονείς όλη την νύχτα χωρίς διακοπή και ξυπνούσαν φρέσκοι και ξεκούραστοι το επόμενο πρωί....
>>
<< 1 | 2 | 3 | 4 >>

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode