Αναζητηση στον ιστότοπο

Οι τεχνολογικές αλλαγές στα συστήματα συναγερμών

2020-04-02 12:32

Η καινοτομία αποτελεί βασική ανάγκη για την ανάπτυξη μιας εταιρείας. Από αυτό τον κανόνα δεν θα μπορούσαν να αποκλειστούν οι επιχειρήσεις του χώρου των συστημάτων συναγερμού. Όπως είναι γνωστό τα συστήματα συναγερμού αποτέλεσαν το βασικό εκπρόσωπο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των δεκαετιών που χρησιμοποιούνται οι συναγερμοί υπήρξαν συνεχόμενες αλματώδες τεχνολογικές αλλαγές. 

συστήματα συναγερμών

Οι σημαντικοί σταθμοί εξελιξης στα συστήματα συναγερμών είναι κυρίως στην ασύρματη διασύνδεση και στις τεχνικές εξαλείψης των ψευδών (λανθασμένων) συναγερμών και στην αυξημένη ευχρηστία και φιλικότητα των καινούριων μονάδων. Μπορεί με μία πρώτη ματιά να φαίνεται ότι οι αλλαγές βοηθούν κυρίως τους τελικούς χρήστες και όχι τους εγκαταστάτες. Αλλά κάθε τι που διευκολύνει την τοποθέτηση και λειτουργία των ασύρματων συστημάτων συναγερμών, είναι προφανές ότι συμβάλει και στη βελτίωση της εργασίας των εγκαταστατών. 

Σίγουρα η τελευταία εξέλιξη είναι η δυναμική είσοδος των τεχνολογιών cloud που δίνει τόσο στους χρήστες όσο και στους τεχνικούς που κάνουν την εγκατάσταση απεριόριστες δυνατότητες στον εξ αποστάσεως έλεγχο και χειρισμό των συστημάτων συναγερμού. Η πρόκληση για τεχνολογικές εξελίξεις στα συστήματα συναγερμών θα λειτουργήσουν εποικοδομητικά ώστε να ενισχυθεί η αποτελεσματικότητα των συστημάτων για τους τελικούς χρήστες και για τους εγακατστάτες.

συναγερμός πληκτρολόγιο touch

Οι οθόνες και τα πληκτρολόγια των συστημάτων συναγερμού τα προηγούμενα έτη ήταν ταυτισμένα με μκρές οθόνες και μικρά πλήκτρα. Σήμερα η αλλαγή αυτών των μονάδων με νέες οθόνες αφής, υψηλής ανάλυσης, μεγαλύτερων διαστάσεων και βελτιωμένης χρηστικότητας. Επίσης οι πίνακες ελέγχου σήμερα διαθέτουν απλούστερα μενού τόσο για τους χρήστες αλλά και τους εγκαταστάτες.

Μέχρι πρότινως η εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού μέχρι απαιτούσε την ύπαρξη της κατάλληλης καλωδίωσης.  Από μόνη της αυτή η εργασία είναι χρονοβόρα, δύσκολη και δημιουργεί άλλης φύσεως προβλήματα όπως την ανάγκη για πρόσθετες οικοδομικές εργασίες. Με τη χρήση των ασύρματων συσκευών συναγερμού αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά όλα αυτά τα προβλήματα.

Η φορητότητα και η ενοποίηση των διάφορων ηλεκτρονικών συστημάτων αποτελεί μια σημαντική βελτίωση σε μια ολιστική προσέγγιση της ασφάλειας και της διαχείρησης των κτηριακών εγκαταστάσεων. Η χρήση της εξελιγμένης τεχνολογίας IP δίνει καταπληκτικές δυνατότητες στους χρήστες και στους εγκαταστάτες. Πλέον ο χρήστης μπορεί να έχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας με συναγερμό και με κάμερες.

κάμερα ip  εσωτερική κάμερα σπιτιού ip

Οι συναγερμοί και τα γεγονότα από τους διάφορους αισθητήρες αλλά και από τις κάμερες θα μεταφέρονται στην κεντρική πλατφόρμα ελέγχου τεχνολογίας cloud μέσω των δικτύων IP προκειμένου να επεξεργάζονται από τους χειριστές.

Οι τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των συστημάτων συναγερμού θα είναι συνεχόμενες στις επόμενες χρονιές καθώς προκύπτουν αρκετές λειτουργικές και σχεδιαστικές αναβαθμίσεις.

συστήματα συναγερμού τιμές

 

Πισω

Συστήματα συναγερμών με ασύρματη και ενσύρματη επικοινωνία

Συστήματα συναγερμών με ευχρηστία στο interface

Συστήματα συναγερμών με φορητότητα και ενοποίηση

Συστήματα συναγερμών με cloud τεχνολογία

Ζητήστε μας δωρεάν προσφορά για τον χώρο σας!

Τηλεφωνικό κέντρο 2105543222-2105710074-2118000210

Τεχνικές οδηγίες ασύρματων συστημάτων συναγερμών

Θωρακίστε τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες με ανιχνευτές θραύσης τζαμιών

2020-03-31 16:09
Έχετε φόβο ότι οι διαρρήκτες θα σπάσουν το τζάμι στο παράθυρο ή στην μπαλκονόπορτα;  Ασφαλίστε τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες και γενικά τις πόρτες με τζάμι με ανιχνευτές θραύσης τζαμιών.  Οι αισθητήρες θραύσης κρυστάλλων είναι ένα ακόμη συμπλήρωμα στο οπλοστάσιο σας για την οικιακή ή επαγγελματική ασφάλεια. Τοποθετούνται σε κοντινή απόσταση δηλαδή απέναντι ή δίπλα στο παράθυρο ή στη μπαλκονόπορτα στην οροφή ή στον τοίχο και γενικά στο τζαμί που θεωρείται πιθανή είσοδο του ληστή...
>>

Κουμπί πανικού με ενεργοποίηση σειρήνας και τηλεφωνική ειδοποίηση

2020-03-19 11:46
Το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί να τρέψει σε φυγή έναν διαρρήκτη ή να σας ειδοποήσει άμεσα ότι ένα συγγενικό πρόσωπο χρειάζεται επειγόντως βοήθεια. Τα κουμπιά πανικού είναι απλές αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικές συσκευές ατομικής ασφάλειας. Συνδυάζονται με εξωτερική ή εσωτερική σειρήνα ή με κάποιο ασύρματο σύστημα άμεσης ειδοποίησης των ατόμων που μπορούν να τρέξουν να μας βοηθήσουν σε μία δύσκολη στιγμή καλώντας τους ηχητικά ή τηλεφωνικά.    Τα κουμπιά πανικού που ενσωματώνουν σειρήνα...
>>

Ανιχνευτές κίνησης PIR η σταθερή αξία

2018-11-20 12:18
Οι ανιχνευτές κίνησης PIR (passive infrared radiation) είναι εδώ και δεκαετίες ένα αναπόσπαστο τμήμα των συστημάτων συναγερμού ασφαλείας. Οι συναγερμοί μπορούν να χρησιμοποιούν μια μεγάλη ποικιλία από τρόπους προκειμένου να εντοπίσουν πιθανές κινήσεις. Αυτοί οι τρόποι μπορεί να γίνονται με μικροκύματα, υπέρηχα, ραδιοκύματα και φυσικά υπέρυθρα. Ανάμεσα σ' όλες αυτές τις λύσεις, επικρατέστερη παραμένει ακόμα η χρήση των υπέρυθρων κυμάτων και ειδικότερα των παθητικών ανιχνευτών υπέρυθρης...
>>

Μαγνητικες επαφες συναγερμου και χρηση τους

2010-08-09 10:45
Οι μαγνητικές επαφές συναγερμού είναι η περιμετρική προστασία του χώρου που είναι τοποθετημένο το σύστημα συναγερμού. Η μαγνητική παγίδα εγκαθίσταται συνήθως σε εξωτερικές πόρτες, μπαλκονόπορτες, παράθυρα, παράθυρα WC ή οποιοδήποτε άνοιγμα, που είναι προσβάσιμο από το εξωτερικό τμήμα του οικήματος. Οι ασύρματες μαγνητικές επαφές αποτελούνται από δύο μέρη που συνήθως τοποθετούνται π.χ στη μπαλκονόπορτα με ταινία διπλής όψεως. Το ένα τμήμα της...
>>

Συναγερμοί ασύρματοι με κινητή τηλεφωνία

2010-05-01 09:16
Η ραγδαία εξέλιξη της κινητής τηλεφωνίας έχει σαν αποτέλεσμα οι διάφορες εταιρείες να χρησιμοποιούν τις κάρτες SIM στις διαφορές εφαρμογές τους, πέραν του τομέα της επικοινωνίας. Η αρχική λοιπόν χρήση του κινητού τηλεφώνου ήταν για να συνομιλούν οι άνθρωποι μεταξύ τους. Στην συνέχεια όμως τη σκυτάλη πήραν τα συστήματα ασφαλείας, ώστε με τη βοήθεια της κάρτας SIM να λειτουργούν ασύρματοι συναγερμοί και κάμερες παρακολούθησης για την καλύτερη όχι μόνο παρακολούθηση αλλά και προστασία των...
>>
1 | 2 >>

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode