Αναζητηση στον ιστότοπο

Καινοτομία στην ασύρματη διασύνδεση συναγερμών

2012-08-21 12:40

Πριν από λίγο καιρό οι περισσότεροι ταύτιζαν το υψηλό επίπεδο ασφάλειας μόνο με τα ενσύρματα συστήματα συναγερμών. Εντούτοις η εταιρεία FOCUS εφαρμόζοντας τεχνικές ψηφιακής κρυπτογράφησης και μια καινοτομική αμφίδρομη επικοινωνία συνδυασμένη με μια βελτιωμένη διαχείρηση ενεργειακής κατανάλωσης, κατάφερε με τα προίόντα της να ανταποκριθεί σε αυτήν την πρόκληση.

συναγερμοί σπιτιών

Με τα προϊόντα της εταιρείας FOCUS πέτυχε να αναπτύξει μια ευρεία γκάμα συσκευών ώστε ο εγκαταστάτης να χρησιμοποιήσει ό,τι ακριβώς χρειάζεται για κάθε εφαρμογή. Μπορείτε να βρείτε controllers, modules επέκτασης, μαγνητικές επαφές, αισθητήρες,και σειρήνες, ώστε είτε να μπορεί να στηθεί εξαρχής ένα αυτόνομο σύστημα είτε να γίνει εύκολα και πετυχημένα η επέκταση ενός υφιστάμενου συστήματος. Η εταιρεία μας επένδυσε πολλά στην ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών, ανεβάζοντας το επίπεδο ανταγωνισμού στο χώρο των ασύρματων συστημάτων συναγερμών.

ασύρματα συστήματα συναγερμών

Μία από τις καινοτομίες είναι η χρήση αμφίδρομων κρυπτογρφημένων διαύλων επικοινωνίας, που προσφέρουν πολύ μεγάλη προστασία απέναντι στις προσπάθειες παραβίασης του συστήματος ή και φραγή των ανιχνευτών(tampering). Όμως οι καινοτομίες δεν σταματούν εδώ. Πλέον δεν μεσολαβεί χρόνος αδρανοποίηασης των ανιχνευτών και έτσι εξασφαλίζεται η άμεση ανταπόκριση του συστήματος. Η επικοινωνία μεταξύ των συσκευών γίνεται ασύρματα που βελτιώνει το βαθμό ασφάλειας. Ένα από τα ισχυρά πλεονεκτήματα είναι η βελτιωμένη ενεργειακή διαχείρηση που συνεισφέρει στην αύξηση του χρόνου ζωής των μπαταριών.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥσυναγερμοι τιμες 

Η καρδά των ασύρματων συστημάτων συναγερμών είναι οι κεντρικές μονάδες (MYLFC300, MATSTIV, MAT-FC7664) με μια πλούσια απαρίθμηση θετικών τεχνικών χαρακτηριστικών. Για την πλήρη υλοποίηση ενός ασύρματου συστήματος συναγερμού διατίθενται μεταξύ άλλων ανιχνευτές τύπου PIR, ανιχνευτές τύπου PIR και μικροκυμάτων, μαγνητικές επαφές, ανιχνευτές θραύσης γυαλιού, ανιχνευτές καπνού και μια πληθώρα πρόσθετων συσκευών, των οποίων οι δυνατότητες περιγράφονται αναλυτικά στα εγχειρίδια της εταιρείας μας

Πισω

Ασύρματοι συναγερμοί σπιτιών και καταστημάτων

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΕΜΠΕΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ - ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode