Αναζητηση στον ιστότοπο

Χειρισμός gps

Γενικα χαρακτηριστικα του gps

2009-05-31 13:54
Σας ευχαριστούμε που διαλέξατε αυτό το προιόν. Αυτό το εγχειρίδιο σας δείχνει πώς να χειρίζεστε το μηχάνημα απλά και σωστά. Σιγουρευτείτε ότι έχετε διαβάσει αυτό το εγχειρίδιο ππροσεκτικά πριν χρησιμοποιείσετε αυτό το προιόν. Παρακαλώ σημειώστε ότι οι προδιαγραφές και πληροφορίες αυτού του...
>>

Χρηση

2009-05-31 12:57
5.1 Εγκατάσταση της κάρτας SIM Σιγουρευτήτε ότι δεν υπάρχει μεταφορά τηλεφώνου, η τηλεφωνική επίδειξη είναι στο ΟΝ και ο κωδικός ΡΙΝ είναι στο OFF. Το SMS πρέπει να είναι σε διάταξη κειμένου λόγω του ότι δεν μπορεί να αναγνωρίσει διάταξη PDU. Βήματα : 1.Ανοίξτε το πίσω κάλυμα και ανασηκώστε...
>>

Προειδοποιησεις και αντιμετωπιση προβληματων

2009-05-31 12:21
6. Προειδοποιήσεις Παρακαλώ συμμορφωθήτε με τις κάτωθι οδηγίες ώστε να παρατείνετε τη διάρκεια λειτουργίας της συσκεύης. Κρατήστε τη συσκευή στεγνή. Οτιδήποτε υγρό πχ βροχή, υγρασία ίσως την καταστρέψει και βλάψει την εσωτερική διάταξη των κυκλωμάτων της συσκευής. Μην ...
>>

  GPS / GSM / GPRS Tracker

 Πρόλογος

Σας ευχαριστούμε που διαλέξατε αυτό το προιόν. Αυτό το εγχειρίδιο σας δείχνει πώς να χειρίζεστε το μηχάνημα απλά και σωστά. Σιγουρευτείτε ότι έχετε διαβάσει αυτό το εγχειρίδιο ππροσεκτικά πριν χρησιμοποιείσετε αυτό το προιόν.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι προδιαγραφές και πληροφορίες αυτού του εγχειριδίου μπορούν να υποβληθούν σε αλλαγές χωρίς προηγούμενη ανακοίνωση. Οποιαδήποτε αλλαγή θα είναι ολοκληρομένη της τελευταίας έκδοσης. Ο κατασκευαστής δεν φέρει καμία ευθύνη για λάθη ή παραλήψεις σ’ αυτό το έγγραφο.

1.Περίληψη

Δεδομένου της ύπαρξης δικτύων GSM/GPRS και GPS δορυφόρων, αυτό το προιόν μπορεί να εντοπίσει και καταγράψει οποιουσδήποτε κινούμενους στόχους μέσω SMS ή INTERNET.

2.Εφαρμογές

· ενοικίαση οχήματος / διοίκησης στόλου κλπ

· προστασία παιδιού / ηλικιωμένου / ατόμου με ειδικές ανάγκες /  κατοικιδίου κλπ

· παρέχει ψυχική ηρεμία στον επιχειρηματία

· διοικεί το προσωπικό

3.Περιγραφή του λογισμικού

3.1 Πρόσοψη : ένδειξη ισχύος, ένδειξη σημάτων

3.2 Πίσω όψη

3.3 Πλαινή όψη : ανοίξτε / κλείστε τη μονάδα, κουμπί έκτακτης ανάγκης

3.4 Κάτω μέρος : η κεραία GSM / GPRS είναι εσωτερική

3.5 Εσωτερικο μέρος : τοποθετήστε την κάρτα SIM και εγκαταστήστε την μπαταρία όπου δείχνει το εικονίδιο.

4. Προδιαγραφές συσκευής

Περιεχόμενα

   Προδιαγραφές

Διαστάσεις

78.4mm x 45,4mm x 16.5mm

Βάρος

40 g

Δίκτυο

GSM / GPRS

Συχνότητα

850/1800/1900Mhz ή 900/1800/1900Mhz

GPS chip

U-BLOX5 chip

Λογισμικό GSM/GPRS

Siemens MC55 ή Siemens MC56

GPS ευαισθησία

-159Βm

GPS ακρίβεια

5m

Ώρα για την πρώτη επισκευή

Reacquisition 0.1s

Cold status 45s

Warm status 35s

Hot status 1s

Φορτιστής αυτοκινήτου

12-24V εισαγωγή

5V εξαγωγή

Φορτιστής τοίχου

110-220V εισαγωγή

5V εξαγωγή

Μπαταρία

Φορτίσιμη εναλλασόμενη 3.7V 1100m μπαταρία λιθίου

Χρόνος αναμονής

60 ώρες

Θερμοκρασία αποθήκευσης

-40°C έως +80°C

Θερμοκρασία Χειρισμού

-20°C έως +55°C

Υγρασία

5% έως 95% μη συμπυκνωμένη

5.Τρόπος χρήσης

5.1 Εγκατάσταση της κάρτας SIM

Σιγουρευτήτε ότι δεν υπάρχει μεταφορά τηλεφώνου, η τηλεφωνική επίδειξη είναι στο ΟΝ και ο κωδικός ΡΙΝ είναι στο OFF. Το SMS πρέπει να είναι σε διάταξη κειμένου λόγω του ότι δεν μπορεί να αναγνωρίσει διάταξη PDU.

Βήματα :

1.Ανοίξτε το πίσω κάλυμα και ανασηκώστε (αφαιρέστε) την   μπαταρία.

2.Ανασηκώστε το έλασμα

3.Τοποθετήστε την κάρτα SIM μέσα στον υποδοχέα, κλείστε το    έλασμα σωστά και ασφαλίστε το στην υποδοχή.

5.2 Μπαταρία και Φόρτιση

Την πρώτη φορά φορτίστε την μπαταρία από 8 έως 12 ώρες. Παρακαλώ χρησιμοποιείτε την μπαταρία και τον φορτιστή που σας παρέχει ο κατασκευαστής. Αυτή η μονάδα αποδέχεται μπαταρίες λιθίου και η πλήρως φορτισμένη μπαταρία θα υποστηρίξει γύρω στις 60 ώρες αδιάκοπης χρήσης. Μετά την πρώτη χρήση, η μπαταρία χρειάζεται από 3 έως 5 ώρες για την πλήρη φόρτισή της.

Προφυλάξεις :

  1. Οι μπαταρίς λιθίου περιέχουν επιβλαβή χημικά και μπορεί να εκραγούν. Παρακαλώ μην τις χτυπάτε και τρυπάτε βίαια και κρατήστε τις μακριά από τη φωτιά.
  2. Παρακαλώ φορτίστε την μπαταρία έγκαιρα για τη σωστή λειτουργία της

5.3 Εκκίνηση

· Τοποθετήστε την κάρτα SIM και την μπαταρία στη θέση τους.

· Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση της συσκευής :

1)    Ενεργοποιείστε τη συσκευή: πατώντας τον κουμπί «ON / OFF» για 3 δευτερόλεπτα μέχρις ώτου ανάψει η κόκκινη ένδειξη.

2)    Απενεργοποιείστε τη συσκευή: ενώ η συσκευή λειτουργεί, πατώντας το κουμπί «ΟΝ / OFF» για 3 δευτερόλεπτα, την απενεργοποιείτε.

· Για την πρώτη χρήση, παρακαλώ ρυθμίστε το σύστημα της συσκευής και αποθηκεύστε το σύμφωνα με τις εργοστασιακές εξ’ ορισμού διατάξεις (για περαιτέρω οδηγίες ανατρέξτε στην παράγραφο 5.4).

· Υπάρχουν 3 ενδείξεις πάνω στη συσκευή.

Σε περίπου 1 λεπτό η συσκευή θα ξεκινήσει να λειτουργεί και θα αποκτήσει σήματα GSM. Η πρώτη μπλε ένδειξη (στ’ αριστερά) θα συνεχίσει ν’ αναβοσβήνει κάθε 2 δευτερόλεπτα όταν το GPS δεν λειτουργεί. Όταν το GPS λειτουργεί, η πρώτη μπλε ένδειξη (στ’ αριστερά) δεν θα ανάβοσβήνει και το οποίο υποδηλώνει ότι το GPS δεν έχει αποκτήσει θέση, ενώ όταν η πρώτη μπλε ένδειξη (στ’ αριστερά) θα ανάβει, υποδηλώνει ότι το GPS έχει αποκτήσει θέση.Η κόκκινη ένδειξη (στα δεξιά) θα συνεχίσει να αναβοσβήνει όταν η συσκευή δουλεύει. Η μπλε ένδειξη (στα δεξιά) θα συνεχίσει να αναβοσβήνει όταν η συσκευή φορτίζεται.

· ‘Οταν η συσκευή λάβει κανονικά όλα τα σήματα GPS, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και να κάνετε όλες τις κάτωθι εγκαταστάσεις.

5.4 Μύηση

Στείλτε «begin+password» (έναρξη+κωδικός) με sms (μήνυμα) στη συσκευή και αυτή θα απαντήσει «begin ok» (έναρξη εντάξει» και ξεκινάει η μύηση για όλες τις εγκαταστάσεις. (εξ’ ορισμού password: 123456)

5.5 Αλλαγή κωδικού

Στείλετε «password+old password+space+new password» (κωδικός+παλαιός κωδικός+κενό+νέος κωδικός)  για να αλλάξει ο παλιός κωδικός. Ο κωδικός θα πρέπει να αποτελείτε μόνο από εξι (6) νούμερα. Π.χ: ο κωδικός είναι 123456 : στείλτε sms «password123456 168168».

Σημείωση: Να είστε σίγουροι ότι έχετε απομνημονεύσει τον νέο κωδικό, αν όμως τον ξεχάσετε, μπορείτε να στείλετε sms «resumepassword» ώστε να επανακτήσετε τον παλαιό κωδικό σας.

5.6 Eξουσιοδότηση

Υπάρχουν τέσσερις (4) αριθμοί που μπορείτε να εξουσιοδοτήσετε.

5.6.1 Καλέστε τον ιχνηλάτη 10 φορές και αυτόματα θα καταχωρήσει το νούμερο του κινητού τηλεφώνου ως εξουσιοδοτημένο. Θα λάβετε το sms «you are administrator»

5.6.2 Στείλτε το sms «admin+password+space+cell phone number»  ώστε να εγκατασταθεί ο εξουσιοδοτημένος αριθμός.Οι άλλοι εξουσιοδοτημένοι αριθμοί θα εγκατασταθούν από τον πρώτο εξουσιοδοτημένο αριθμό. Αν ο αριθμός έχει εξουσιοδοτηθεί με επιτυχία, η συσκευή θα απαντήσει με το sms «admin ok!»

Π.χ: ο κωδικός είναι 123456 :

στείλτε sms «admin123456 13642345678»

5.6.3 Στείλτε το sms «noadmin+password
+
space+authorized» για να ακυρώσετε τον εξουσιοδοτημένο αριθμό. Αν ακυρώσετε τους άλλους εξουσιοδοτημένους αριθμούς, η συσκευή θα απαντήσει με το sms «no admin ok!» Αν ακυρώσετε δικούς σας αριθμούς (αν ακυρώστε οι ίδιοι αριθμούς) , η συσκευή θα σας απαντήσει με το 

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode