Αναζητηση στον ιστότοπο

Συμβουλές πως θα προστατέψετε την κατοικία σας

2018-01-04 10:46

Στον παρακάτω κατάλογο μπορείτε να βρείτε χρήσιμες συμβουλές που σίγουρα θα σας βοηθήσουν πως θα αποθαρρύνετε ή θα αποτρέψετε  έναν πιθανό διαρρήκτη να εισβάλει στην κατοικία σας. Δεν είναι μία πλήρης λίστα αλλά σίγουρα είναι τα βασικά στάδια που μπορούν να κρατήσουν την κατοικία σας ασφαλής.

  • Το πρώτο βήμα που έχετε να κάνετε είναι να παρατηρήσετε από απόσταση το σπίτι σας όπως θα το κοίταζε ένας διαρρήκτης. Μπορείτε να δείτε από μακριά εάν υπάρχουν κρυφά σημεία κοντά σε πόρτες ή παράθυρα; αν εντοπίσετε κάποια αδυναμία στην κατοικία σας να είστε σίγουροι ότι ένας επαγγελματίας διαρρήκτης θα το εκμεταλλευτεί για να εισβάλλει ή να κρυφτεί σε περίπτωση που κάτι χαλάσει τα σχέδια του.
  • Το δεύτερο και βασικό βασικό βήμα που πρέπει να κάνετε είναι τοποθετηθεί ένα σύστημα συναγερμού. Και ο πιο απλός συναγερμός θα κάνει τον κλέφτη να ''κοιτάξει'' άλλο σπίτι εξ' αιτίας του υψηλού κίνδυνου που θα διατρέξει. Η εξωτερική σειρήνα με φωτεινή ένδειξη, οι παγίδες και τα ραντάρ στο σπίτι  και μία πινακίδα που μπορεί να γραφεί ότι ο χώρος προστατεύεται  είναι αρκετά ώστε να κάνει τον κλέφτη να το ξανασκεφτεί πριν εισβάλει στο σπίτι σας.
συναγερμός
  • Το τρίτο βήμα είναι η εγκατάσταση για παρακολούθηση των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων με κάμερες, για να μπορείτε να βλέπετε μέσα από το σπίτι σας ή από το κινητό σας, το τι συμβαίνει στην κατοικία σας μέρα και νύχτα και οποιαδήποτε ώρα.
κάμερες
 
  • Τέλος προσπαθήστε γύρω από το σπίτι σας να υπάρχει αρκετός φωτισμός γιατί όπως είναι γνωστό ο θόρυβος και το φως είναι οι χειρότεροι εχθροί του κλέφτη,για αυτό αν υπάρχει συναγερμός, η σειρήνα θα πρέπει να ηχήσει δυνατά τρομάζοντας τον διαρρήκτη και κάνοντας τον να φύγει.
Πισω

Παραδίδουμε προγραμματισμένα όλα τα συστήματα ασφαλείας την επόμενη εργάσιμη ημέρα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τηλεφωνήστε μας άμεσα στο 211.8000.210  για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο στην περιοχή σας σημείο παράδοσης από όπου μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας.

Προσφορές σε συστήματα ασφαλείας

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode