Αναζητηση στον ιστότοπο

Φοιτητικό σπίτι χωρίς σύστημα συναγερμού?

2017-08-30 11:32

Το συγκεκριμένο άρθρο έχει ως στόχο να σας βοηθήσει να τοποθετήσετε ένα σύστημα συναγερμού για το φοιτητικό σπίτι που θα νοικιάσετε επειδή  ο γιος ή η κόρη σας έχει περάσει σε κάποια σχολή μακριά σας. Η τοποθέτηση ενός συστήματος ασφαλείας είναι μια διαδικασία, την οποία ο καθένας είναι σε θέση να εκτελέσει μόνος του, κάτι που δεν ισχύει για τα περίπλοκα συστήματα τα οποία μπορεί να απαιτούν καλή γνώση σχετικά με ηλεκτρικές καλωδιώσεις.

φοιτητικό σπίτι συναγερμός

 Ένα σύστημα ασφαλείας δεν παρέχει μόνο προστασία εναντίον των διαρρηκτών, που μπορεί να απειλήσουν το φοιτητικό σπίτι σας, αλλά ακόμα επιλύει ένα μεγάλο αριθμό άλλων προβλημάτων. Γι΄ αυτό το λόγο, αναγκαίο είναι να αποφασίσετε για ποιο λόγο θέλετε να αποκτήσετε ένα σύστημα συναγερμού  "DIY".

σύστημα συναγερμού για φοιτητικό σπίτι
 Πρωτίστως, σκεφτείτε εάν θέλετε ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας, μόνο για την προστασία σας από τους διαρρήκτες. Με απλά λόγια χρειάζεστε ένα συναγερμό εναντίον της ληστείας. Στην περίπτωση αυτή υπάρχουν πολλές λύσεις στην αγορά για να διαλέξετε αυτόν που ανταπεξέρχεται καλύτερα στις ανάγκες σας. Μπορείτε για παράδειγμα να αγοράσετε ένα συναγερμό εναντίον της κλοπής και ταυτόχρονα πιθανότητα πυρκαγίας. Μπορεί να σας κοστίσει λίγο περισσότερο, αλλά αργά ή γρήγορα θα αντιληφθείτε ότι άξιζε.Τώρα η επόμενη σκέψη που πρέπει να κάνετε είναι να αποφασίσετε, εάν ο συναγερμός που πρόκειται να αγοράσετε, διαθέτει μια μεγάλη και δυνατή σειρήνα, σε περίπτωση παραβίασης ή πυρκαγιάς, ή μπορεί ακόμα να κάνειί και άλλες δραστηριότητες. Για παράδειγμα, υπάρχουν συστήματα συναγερμών, τα οποία όχι μόνο θα ενεργοποιήσουν τη σειρήνα, αλλά ακόμα θα καλέσουν σημαντικούς αριθμούς τηλεφώνου (κινητά ή σταθερά) και θα αναφέρουν το πρόβλημα. Κάτι τέτοιο είναι πολύ χρήσιμο, επειδή τις περισσότερες φορές οι κλέφτες λαμβάνουν χώρα κατά την απουσία των παιδιών σας.Έτσι, μπορείτε να καταχωρήσετε αριθμούς άμεσης ανάγκης, όπως το δικό σας, κάποιου γείτονα, κάποιου συγγενή σας, ή ακόμα να συνδεθείτε με κέντρο λήψης σημάτων που αυτοί επικοινωνούν απευθείας με την αστυνομία,την  πυροσβεστική (απαιτείται να έρθετε πρώτα σε επαφή μαζί τους). Μ’ αυτό τον τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι πως το πρόβλημα έχει αναφερθεί, ακόμα και αν απουσιάζουν οι φοιτητές για την σχολή τους. Επιπλέον, ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες, είναι ο τύπος συναγερμού που θέλετε να εγκαταστήσετε. Με λίγα λόγια, θέλετε έναν ασύρματο ή ενσύρματο σύστημα ασφαλείας; Αυτή την εποχή οι ασύρματοι συναγερμοί γνωρίζουν μεγάλη προτίμηση από τους καταναλωτές επειδή δεν χρειάζονται καλώδια και σκαψίματα, ωστόσο τα ενσύρματα συστήματα συναγερμών συνεχίζουν να έχουν τον ρόλο στην περίπτωση που υπάρχει καλωδιακή εγκατάσταση.Η διαδικασία της εγκατάστασης ενός συστήματος ασφαλείας βασιζόμενοι στις δικές σας ‘δυνάμεις’, δεν διαφέρει αρχικά από την εγκατάσταση οποιουδήποτε άλλου οικιακού εξοπλισμού. 

συναγερμός gsm για φοιτητές

  •  Ένα σύστημα ασφαλείας είναι απαραίτητο για κάθε φοιτητικό σπίτι γιατί δεν παρέχει μόνο προστασία εναντίον των ληστών, που μπορεί να απειλήσουν την ιδιοκτησία σας, αλλά ακόμα επιλύει ένα μεγάλο αριθμό άλλων προβλημάτων. Γι΄ αυτό το λόγο, αναγκαίο είναι να αγοράσετε άμεσα και να αποκτήσετε ένα σύστημα συναγερμού  "φτιάξτο μόνος σου".

Πισω

Προσφορά για φοιτητές έκπτωση 5% από τις αναγραφόμενες τιμές.

Δωρεάν ο προγραμματισμός του συστήματος ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Τηλεφωνικό κέντρο: 210.5543.227 - 211.8000.210 - 210.57100.074

Κάμερες παρακολούθησης σε οικονομικές τιμές

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode