Αναζητηση στον ιστότοπο

Ασύρματοι συναγερμοί focus

2013-08-22 11:21

Μία νέα πρόταση ασύρματων συστημάτων συναγερμού, που διακρίνεται κυρίως για την προσαρμοστικότητα του στο να αφομοιώνει συνεχώς νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με μια προσιτή τιμή, αποτελούν οι συναγερμοί της εταιρείας FOCUS. Η κατασκευάστρια εταιρεία σε συνεργασία με την εταιρεία μας MAT-SECURITY ενσωματώνουν στους πίνακες όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες, που μέσα από την πολύχρονη εμπειρία τους γνωρίζουν ότι χρειάζεται και απαιτεί η ελληνική αγορά. Μάλιστα, οι ασύρματοι συναγερμοί FOCUS είναι ιδιαίτερα ευέλικτα στο να αφομοιώνουν συνεχώς νέες δυνατότητες και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό και ξεχωριστό για τους τεχνικούς στην τοποθέτηση αλλά και για τον τελικό πελάτη.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ FOCUSΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ FOCUS

Οι κεντρικοί πίνακες των ασύρματων συναγερμών είναι 32 ασύρματων ζωνών και 8 ενσύρματων. Τα συστήματα προγραμματίζονται ανεξάρτητα και ξεχωριστά για κάθε ζώνη όσον αφορά στον τρόπο συνδεσμολογίας. Η επικοινωνία του κεντρικού πίνακα με το Κέντρο Λήψης σημάτων γίνεται μέσω τηλεφωνικής γραμμής PSTN αλλά και με δυνατότητα κάρτας SIM (GSM), ενώ επιπλέον έχει τη δυνατότητα να κάνει κλήση στον πελάτη αν υπάρχει παραβίαση ή κάποιο άλλο πρόβλημα. Κατά την κλήση ενημερώνεται ο πελάτης μέσω φωνητικού μενού το οποίο είναι προκαθορισμένο, ενώ εναλλακτικά μπορεί να σταλθεί κάποιο sms για να ενημερώσει για οποιαδήποτε συμβάν σε 4 τηλεφωνικά νούμερα.

συναγερμός ασύρματος Gsm focus

Οι ασύρματοι συναγερμοί FOCUS συνεργάζονται με ασύρματα και ενσύρματα παρελκόμενα συναγερμών όπως  μαγνητικές επαφές, ραντάρ διπλής ενέργειας, beams, εξωτερικοί ραβδοί με υπερύθρες ακτίνες, σειρήνες εξωτερικές και εσωτερικές, χειριστήρια, ανιχνευτές καπνού, πληκτρολόγια κ.λ.π χωρίς καλώδια και σκαψίματα με το λιγότερο κόστος για την μέγιστη ασφάλεια κατοικιών και επιχειρήσεων.

Πισω

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode