Αναζητηση στον ιστότοπο

Πλεονεκτηματα ασυρματων συναγερμων

2020-09-17 12:52

Οι πολίτες ζουν με το φόβο ότι μπορεί να είναι τα επόμενα θύματα, κάποιας διάρρηξης ή ληστείας. Τα συνεχόμενα φαινόμενα μέρα με την μέρα αυξάνονται και δημιουργήτε μια εκρηκτική κατάσταση ανασφάλειας για τον πολίτη.
Η οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα επιβίωσης των πολιτών, οι οποίοι βλέπουν καθημερινά να απειλούνται με απωλεία της εργασία τους, με δυσκολία αποπληρωμής των δανείων τους αλλά και με την αύξηση του μεταναστευτικού κύματος, που έχει ως αποτέλεσμα οι πολίτες να νιώθουν ότι απειλούνται. Η ανησυχία που προκαλεί η οικονομική ανασφάλεια, σε συνδυασμό με τις αιματηρές ληστείες, τους βιασμούς, τις απαγωγές και τα εγκληματικά χτυπήματα, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα τρομοκρατίας και φόβου.
Πώς θα θωρακίσουμε το σπίτι μας από τους διαρρήκτες; Είναι ένα εύλογο ερώτημα.Μπορεί να πλησιάζουν οι καλοκαιρινές διακοπές, τα Χριστουγέννα, το Πάσχα αλλά το θέμα δεν είναι εποχικό. Η ασφάλεια της κατοικίας μας είναι κάτι που πρέπει να έχει σχεδιαστεί πολύ νωρίς, πριν τη διαδικασία κατασκευής του.
Όμως πολλά σπίτια όταν κατασκευάστηκαν δεν είχαν προβλέψει οι ιδιοκτήτες τους ότι στα επόμενα χρόνια θα είχαμε εξάρση διαρρήξεων και ληστείων ώστε να είχαν εγκαταστήσει συστήματα ασφάλειας.
Για να μην απογοητευτείτε όμως, πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι και εκ των υστέρων μπορείτε να κάνετε επεμβάσεις για να θωρακίσετε το σπίτι σας. Οι ασύρματες τεχνολογίες έχουν κάνει έντονη την εμφάνισή τους σε πολλούς τομείς, ακόμα και εκεί όπου χρειάζεται μεταφορά μεγάλου όγκου δεδομένων. Έτσι έχουν διεισδύσει και στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας. Οι ασύρματοι συναγερμοί υποστηρίζονται με την μετάδοση ασύρματων σημάτων.
Οι ασύρματοι συναγερμοί δεν χρειάζονται να έχουν μελέτη πριν την κατασκευή του οικήματος αφού μπορούν πολύ εύκολα να τοποθετηθούν και μετά χωρίς καλώδια, μερεμέτια και το σημαντικότερο: με χαμηλό κόστος .
 

  • Προσδίδουν άνεση κατά την τοποθέτησή τους αφού στην κεντρική μονάδα δεν χρειάζονται καλώδια να τραβιούνται για να ενωθούν με τα αξεσουάρ τους (μαγνητικές επαφές, ρανταρ, σειρήνα, πληκτρολόγιο κ.α) αλλά επικοινωνούν με ασύρματα σήματα.
  • Οι ασύρματοι συναγερμοί με την πάροδο του χρόνου κατακτούν ανάλογη εμπορική αποδοχή αφού οι λόγοι στέρησης τους είναι δικαιολογημένοι μιας και οφείλονται σε λαθεμένη πληροφόρηση και έλλειψη γνώσης στον συγκεκριμένο τομέα. Τελευταία οι ασύρματοι συναγερμοί έχουν αλματώδη άνοδο και αποκτούν μεγάλο μερίδιο στην αγορά των συστημάτων ασφάλειας επειδή προσδίδουν ασφάλεια και κυρίως επειδή δεν είναι εύκολο να τους παραβιάσουν οι επίδοξοι διαρρήκτες.
  • Η ευελιξία των ασύρματων συναγερμών παρέχετε κατά την εγκατάσταση τους, προσφέροντας την δυνατότητα να διορθώσουν κάποιο λάθος ή παραλήψη κατά τον αρχικό σχεδιασμό ή και να προσθέσουν κάποιο αξεσουάρ πολύ εύκολα και γρήγορα και μετά την αρχική εγκατάστασή τους.
  • Το θετικό όμως για τους χρήστες είναι ότι η χρήση του ασύρματου συναγερμού είναι εύκολη και δεν χρειάζονται περίπλοκοι χειρισμοί για να ενεργοποιηθεί ή απενεργοποιηθεί ο συναγερμός. Ακόμη και όταν βρίσκεστε μέσα στο σπίτι σας μπορείτε να τον οπλίσετε και να νοιώθετε ασφαλής αφού η σειρήνα θα ηχήσει όταν θα παραβιάστει κάποιο παράθυρο ή εξωτερική πορτά περιμετρικά της κατοικίας.
  • Οι μαγνητικές επαφές, τα ραντάρ, το πληκτρολόγιο, οι σειρήνες έχουν ωραία εμφάνιση και όταν εγκατασταθούν στο σπίτι σας είναι διακρητικά και κομψά. Έτσι η κατοικία σας δείχνει καλαίσθητη όπως ήταν και πριν τοποθετηθεί ο ασύρματος συναγερμός.
  • Ακόμα με τους συγκεκριμένους συναγερμούς έχουμε εξοικονόμηση ενέργειας αφού οι ανιχνευτές δεν είναι συνεχόμενα ενεργοποιημένοι αλλά ενεργοποιούνται μόνο όταν αντιληφθούν παραβίαση του συστήματος.
  • Τέλος, ο βαθμός αποτελεσματικότητας ενός ασύρματου συναγερμού αυξάνεται όταν υπάρχει μια καλά σχεδιασμένη μελέτη, που θα πρέπει να υπολογίζει όσο το δυνατό μεγαλύτερο αριθμό ενδεχομένων παραβιάσεων και να διαθέτει ένα συνδυασμό μέτρων ασφαλείας. 

Για την επιλογή ενός συστήματος ασύρματου συναγερμού χρειάζεται να γίνει έρευνα αγοράς ώστε να βρείτε την καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση για να νοιώθετε ασφαλής για την οικογένεια σας και για την περιουσία σας.

Πισω

Συμβουλές για την οικιακή ασφάλεια

Φοιτητικό σπίτι χωρίς σύστημα συναγερμού?

2017-08-30 11:32
Το συγκεκριμένο άρθρο έχει ως στόχο να σας βοηθήσει να τοποθετήσετε ένα σύστημα συναγερμού για το φοιτητικό σπίτι που θα νοικιάσετε επειδή  ο γιος ή η κόρη σας έχει περάσει σε κάποια σχολή μακριά σας. Η τοποθέτηση ενός συστήματος ασφαλείας είναι μια διαδικασία, την οποία ο καθένας είναι σε θέση να εκτελέσει μόνος του, κάτι που δεν ισχύει για τα περίπλοκα συστήματα τα οποία μπορεί να απαιτούν...
>>

Διαβάστε πως δρουν οι κλέφτες

2019-06-18 11:26
Μπορείτε να αγοράζετε πανάκριβες κλειδαριές για τις πόρτες και τα παράθυρα σας για να έχετε την κατοικίαι σας ασφαλές, μπορεί επίσης να έχετε εγκαταστήσει ένα σύστημα ασφαλείας, αλλά δεν δρουν όλοι οι διαρρήκτες με την ίδια μέθοδο. Ειδικά εμείς που εργαζόμαστε πάνω στα συστήματα ασφαλείας ακούμε καθημερινά απίστευτα πράγματα τα οποία σκέφτονταιι οι κλέφτες για να μπουν στο χώρο σας και να κλέψουν...
>>

Συστηματα ασφαλειας συναγερμοι & καμερες ο τροπος για να προστατεψετε το σπιτι σας

2012-02-22 13:42
Τα σπίτια μας είναι ιερά μας. Είναι ένα μέρος όπου μπορούμε πραγματικά να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε το χρόνο που περνάμε με την οικογένεια και τους φίλους. Ποτέ στο σπίτι μας δεν θα πρέπει να αισθανόμαστε άβολα ή ανασφαλείς. Εδώ, έχουμε μια μεγάλη λίστα με συμβουλές για το πώς ο καθένας μπορεί να βελτιωσει την ασφάλεια στο σπίτι του. Από την εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού...
>>

Κοστολογηση συναγερμων σπιτιων και επιχειρησεων

2021-01-04 19:23
Οι συναγερμοί είναι συστήματα ασφαλείας τα οποία εμποδίζουν την παραβίαση του απιτιού ή του γραφείου σας και προστατεύουν την οικογένεια και την περιουσίας σας. Σίγουρα σας γεννιέται το ερώτημα: υπάρχει συναγερμός ο οποίος δεν παραβιάζεται; Άκομα και για το πιο ακριβό συστήμα συναγερμού υπάρχει πάντα κάποιο μικρό ποσοστό που μπορεί να παραβιαστεί. Γι’ αυτό το λόγο οι δυνατότητες που θα έχει το...
>>

Επιλογες συστηματων ασφαλειας συναγερμοι

2010-05-02 19:37
Την δεκαετία του ΄90 τα συστήματα ασφαλείας όχι μόνο θεωρούνταν αλλά και ήταν είδη πολυτελείας. Τα χρησιμοποιήσουν για την ασφαλεία τους καταστήματα όπως κοσμηματοπωλεία, αντικερί, γκαλερί κλπ αλλά και στις κατοικίες των πλουσίων για την προστασία τους. Οι τιμές των συστημάτων συναγερμών ήταν υψηλές και δεν ήταν εύκολο για τον οποιονδήποτε να τους αποκτήσει. Σημέρα όμως δεν είναι τόσο...
>>

Συναγερμός σπιτιού με τηλεειδοποίηση

2021-01-03 20:46
Σήμερα που το αίσθημα της ανασφάλειας και του φόβου έχουν κυριεύσει τον κάθε άνθρωπο, εκείνος προσπαθεί να βρει λύσεις προστασίας με κύρια μέριμνά του την οικογένειά του και την περιουσία του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ανατρέξει, με σοβαρότητα τώρα πια και δίχως να το θεωρεί είδος πολυτελείας, στα διάφορα συστήματα ασφαλείας. Λόγω λοιπόν αυτής της ζήτησης οι διάφορες εταιρείες που προμηθεύουν...
>>
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode