Αναζητηση στον ιστότοπο

Κουμπί πανικού με ενεργοποίηση σειρήνας και τηλεφωνική ειδοποίηση

2020-03-19 11:46

Το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί να τρέψει σε φυγή έναν διαρρήκτη ή να σας ειδοποήσει άμεσα ότι ένα συγγενικό πρόσωπο χρειάζεται επειγόντως βοήθεια. Τα κουμπιά πανικού είναι απλές αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικές συσκευές ατομικής ασφάλειας. Συνδυάζονται με εξωτερική ή εσωτερική σειρήνα ή με κάποιο ασύρματο σύστημα άμεσης ειδοποίησης των ατόμων που μπορούν να τρέξουν να μας βοηθήσουν σε μία δύσκολη στιγμή καλώντας τους ηχητικά ή τηλεφωνικά. 

κουμπί πανικού για ηλικιωμένους κουμπί ειδοποίησηςτηλεχειριστήριο με κουμπί πανικού

Τα κουμπιά πανικού που ενσωματώνουν σειρήνα στην ίδια συσκευή, προσφέρονται ιδιαίτερα για την ατομική ασφάλεια όταν κυκολφορούμε στο δρόμο. Ο ξαφνικός και δυνατός ήχος της σειρήνας που θα ακουστεί αμέσως μόλις πατήσουμε το κουμπί της συσκευής θα αιφνιδιάσει τον επίδοξο κακοποιό που θα κινηθεί εναντίον μας για να μας ληστέψει και αυτό το ξάφνιασμα των λίγων δευτερολέπτων θα μας δώσει ένα μεγάλο πλεονέκτημα για να σκεφτούμε πιο ψύχραιμα πως θα αντιδράσουμε στη συνέχεια. 

Επίσης υπάρχουν κουμπιά ειδοποίησης χωρίς δική τους σειρήνα αλλλά αυτού του τύπου μπορούν να ενεργοποιούν εξωτερική ή εσωτερική σειρήνα ασύρματα από απόσταση, που για ευνόητους λόγους δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη από μερικές εκατοντάδες μέτρα. Αυτές τα είδη προσφέρονται ιδιαίτερα για την ασφάλεια ατόμων που δεν απομακρύνονται πολύ από τον ιδιωτικό ή επαγγελματικό χώρο τους. Η ηχτική ειδοποίηση της εσωτερικής ή εξωτερικής ασύρματης σειρήνας μπορεί είτε να αποτρέψει και πάλι μία ληστεία είτε να ειδοποιήσει συγγενικά ή γειτονικά πρόσωπα σε περίπτωση που χρειάζομαστε τη βοήθεια τους. Ιδιαίτερα αυτά τα συστήματα ηχητικής ειδοποίησης αποδικνύονται κυριολεκτικά σωτήρια για ευπαθείς ομάδες ατόμων όπως ηλικιωμένα άτομα, άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, ασθενείς, μικρά παιδιά.

Μία μικρή και ελαφριά συσκευή που μπορείτε να έχετε πάνω σας όλες τις ώρες τις ημέρας όσο κινήστε στον ιδιωτικό ή επαγγελματικό χώρο σας, μπορεί να σας βγάλει από πολλές δύσκολες ή και επικίνδυνες κατάστασεις. Το κουμπί πανικού μπορεί να κάνει δύο πράγματα. Είτε να καλεί τηλεφωνικούς αριθμούς οικείων σας είτε να ενεργοποιεί μία ασύρματη σειρήνα. Στην πρώτη περίπτωση ειδοποιούνται τα άτομα που μπορούν να προτρέξουν σε βοήθεια, αν για οποιονδήποτε λόγο αντιμετωπίσετε μία κατάσταση έκτακτης επείγουσας ανάγκης. Στην δεύτερη περίπτωση αιφνιδιάζει και άρα πολύ πιθανό να τρέψει σε φυγή ένα διαρρήκτη που κινείται απειλητικά εναντίον σας.

σειρήνα εξωτερική σειρήνα εσωτερική σειρήνα

Το κουμπί ειδοποίησης μπορεί να συνδεθεί με σειρήνα για να έχουμε ηχητική ειδοποίηση ή μπορεί να συνδεθεί  με μία κεντρική μονάδα συναγερμού που συνδέετε με την σταθερή τηλεφωνική γραμμή του σπιτιού ή με κάρτα κινητού sim (GSM) και καταχωρήτε στην μνήμη της μονάδας μέχρι τέσσερα τηλεφωνικά νούμερα έκτακτης ανάγκης ( η διαδικασία αυτή γίνεται εύκολα). Στη συνέχεια παίρνετε το κουμπί πανικού μαζί σας και είναι έτοιμο για λειτουργία.

πίνακας ειδοποίησης πίνακας με τηλεφωνική ειδοποίηση συσκευή τηλεφωνικής ειδοποίησης

Πισω

Είδη προστασίας για ηλικιωμένα άτομα, μικρά παιδιά, ασθενείς, άτομα με ειδικές ανάγκες κ.α. που θέλουν άμεση βοήθεια από τον συγγενή ή τον γείτονα.

Τηλεφωνικό κέντρο : 2105543222-2105543227-2105710074-2118000210

Παράδοση σ΄όλη την Ελλάδα την επόμενη εργάσιμη μέρα

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode