Αναζητηση στον ιστότοπο

Κοστολογηση συναγερμων σπιτιων και επιχειρησεων

2021-01-04 19:23

Οι συναγερμοί είναι συστήματα ασφαλείας τα οποία εμποδίζουν την παραβίαση του απιτιού ή του γραφείου σας και προστατεύουν την οικογένεια και την περιουσίας σας. Σίγουρα σας γεννιέται το ερώτημα: υπάρχει συναγερμός ο οποίος δεν παραβιάζεται; Άκομα και για το πιο ακριβό συστήμα συναγερμού υπάρχει πάντα κάποιο μικρό ποσοστό που μπορεί να παραβιαστεί. Γι’ αυτό το λόγο οι δυνατότητες που θα έχει το συστήμα ασφαλείας θα πρέπει να προσέχθουν.

Με την αύξηση της εγκληματικότητας ο αριθμός των διαρρήξεων που γίνονται στην χώρα μας κάθε χρόνο αυξάνονται εκθετικά. Έτσι ο απλός πολίτης θα πρέπει να βρει λύσεις για να προστατευτεί. Υπάρχουν υπηρεσίες ασφαλείας για φύλαξη του χώρου σας τις οποίες μισθώνεις για να μπορούν να σε ειδοποιούν σε περίπτωση ενεργοποίησης του συναγερμού και το ετήσιο κόστος για αυτή την παροχή υπηρεσίας ανέρχεται κάθε χρόνο σε 200-500 ευρώ.

Η εξέλιξη των ηλεκτρονικών ασυρματών συναγερμών παρέχει τώρα πια πολλές δυνατότητες θωράκισης της κατοικίας σας και έτσι οι διαρρήκτες έχουν έναν ακόμη λόγο να ξανασκεφτούν την μη παραβίαση της.

Ύπαρχουν ασύρματοι συναγερμοί που οι τιμές κυμαίνονται από 70-200 ευρώ που έχουν εσωτερική σειρήνα και με ανιχνευτές περιμετρικά του οίκηματος, καταφέρνουν να εμποδίζουν τους ερασιτέχνες ληστές και να τους τρέπουν σε φυγή.

συναγερμός ασύρματοςασύρματος συναγερμός σπιτιού

Υπάρχουν ασύρματοι συναγερμοί από 150-300 ευρώ που έχουν την δυνατότητα να λειτουργούν για αρκετό χρονικό διαστημα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, εάν υπάρξει διακοπή, αφού έχουν ενσωματώμένη μπαταρία . Επίσης σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να παραβίασει το σπίτι και ενεργοποιηθεί ο συναγερμός μπορεί να κάνει τηλεφωνική κλίση σε καθορισμένα τηλέφωνα για άμεση ειδοποιήση.

συναγερμοί σπιτιών

 

Επίσης υπάρχουν συστήματα συναγερμών από 250-700 ευρώ που μπορούν να λειτουργούν με  ανιχνευτές ασύρματους αλλά και ενσύρματους χωρίς κανένα περιορισμό. Περιλαμβάνουν εφεδρική μπαταρία για την κεντρική μονάδα για να λειτουργούν για μεγάλο χρονικό  χωρίς την παροχή ρεύματος από την ΔΕΗ και  έχουν την δυνατότητα να σας καθοδηγούν με φωνητιικές οδηγίες και ενημερώσεις στην οθόνη της κεντρικής μονάδας για τις λειτουργίες και εφαρμογές τους.

συστήματα συναγερμού  

 

Υπάρχει και μια εξελιγμένη μορφή συναγερμού  που ξεκινάει από 220-400 ευρώ και είναι για κατοικίες οι οποίες δεν έχουν σταθέρη τηλεφωνική σύνδεση PSTN ή δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε την σταθέρη γραμμή για περισσότερη ασφάλεια και με την βοήθεια μιας κάρτας SIM κινητού τηλεφώνου μπορεί να ειδοποιήσει είτε με τηλεφωνική κλήση είτε με μήνυμα SMS.

συστήματα ασφαλείας gsm

Επίσης υπάρχουν συναγερμοί ασφαλείας που ξεκινάνε από 500-1200 ευρώ και έχουν την δυνατότητα να τοποθετηθούν σε σπίτια, σε αγροτικές κατοικίες, σε αποθήκες και γενικά σε οικήματα που φοβόμαστε ότι οι εισβολείς μπορούν να κόψουν την σταθέρη τηλεφωνική γραμμή που είναι συνδεδεμένος ο συναγερμός, κατά συνέπεια δεν θα έχει το σύστημα του συναγερμού την δυνατότητα να ειδοποίησει τηλεφωνικά τον ιδιοκτήτη. Ο συναγερμός ασφαλείας έχει την δυνατότητα να λειτουργεί και ως GSM συσκευή. Δηλαδή εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί ο τηλεφωνητής του συναγερμού να σας ειδοποιήσει με την σταθερή τηλεφωνική γραμμή PSTN αυτόματα μετατρέπεται σε συναγερμό με κάρτα SIM που έχετε εγκαταστήσει για να σας ειδοποιήσει. 

συναγερμοι σπιτιων gsm  

Τέλος υπάρχουν και ασύρματα συστήματα συναγερμών με ενσωματωμένη κάμερα από 300-500 ευρώ και είνα για σπίτια,επιχειρήσεις και εξοχικές κατοικίες οι οποίες δεν έχουν σταθερή τηλεφωνική γραμμή ή εάν έχουν για περισσότερη ασφάλεια και με την βοήθεια της κινητής τηλεφωνίας μπορεί να καλεί τον ιδιοκτήτη είτε με κλήση είτε με φωτογραφία(MMS) είτε με e-mail.

Το κόστος ενός συναγερμού δεν είναι μόνο το ηλεκτρονικό συστήμα αλλά και η εγκατάστασή του. Συνήθως ένα τοποθετημένο σύστημα ασφαλείας έχει κόστος από 800-2000 ευρώ λόγω των καλωδιώσεων καθώς και της αμοιβής του τεχνικού.

Προσφορά συναγερμός

Σήμερα που η εξέλιξη των ασύρματων συστημάτων συναγερμών είναι ραγδαία και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη τεχνική γνώση αλλά ούτε καλωδίωσεις για να εγκατάσταθούν, η τιμή ενός ολοκληρωμένου ασύρματου συστήματος συναγερμού έχει βελτιωθεί και κυμαίνεται από 250-900 ευρώ.

Πισω

Συμβουλές για την οικιακή ασφάλεια

Προστατέψτε τα σπίτια σας με την εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας και παρακολούθησης

2020-12-02 22:51
Τα οικιακά συστήματα ασφαλείας είναι πάνω απ’ όλα μέριμνα της αστικής κοινωνίας σήμερα. Παρά την ασφάλεια που παρέχουν οι αστυνομικοί, δεν είναι εφικτό για την αστυνομία να έχει τα μάτια της παντού. Παρομοίως, δεν είναι πάντοτε εφικτό να προσλαμβάνεις ιδιωτικούς αστυνομικούς. Όταν είσαι σε καλοκαιρινές διακοπές, γιατί να αφήσεις τη διασκέδαση να αμαυρωθεί από το συνεχόμενο άγχος της ασφάλειας της περιουσίας σου? Με ένα καλό σύστημα επιτήρησης και εισβολής ή σύστημα σφαλείας για πυρκαγιά τοποθετημένο στο...
>>

Διαβάστε πως δρουν οι κλέφτες

2019-06-18 11:26
Μπορείτε να αγοράζετε πανάκριβες κλειδαριές για τις πόρτες και τα παράθυρα σας για να έχετε την κατοικίαι σας ασφαλές, μπορεί επίσης να έχετε εγκαταστήσει ένα σύστημα ασφαλείας, αλλά δεν δρουν όλοι οι διαρρήκτες με την ίδια μέθοδο. Ειδικά εμείς που εργαζόμαστε πάνω στα συστήματα ασφαλείας ακούμε καθημερινά απίστευτα πράγματα τα οποία σκέφτονταιι οι κλέφτες για να μπουν στο χώρο σας και να κλέψουν τα πολύτιμα πράγματά σας. Έτσι σκεφτήκαμε ότι θα ήταν πολύτιμο να διαβάσετε κάποια πράγματα για κάποια είδη κλεφτών και...
>>

Τα προτερήματα αγοράς ενός συναγερμού σπιτιού

2018-04-30 14:48
Καθημερινώς βλέπουμε τα ποσοστά της εγκληματικότητας έχουν πολλαπλώς αυξηθεί, είναι πλέον σημαντικό να προστατέψετε το σπίτι σας με το καλύτερο δυνατό εξοπλισμό. Στην περίπτωση αυτή, οι ασύρματοι συναγερμοί σπιτιών αποτελούν μία πολύ καλή λύση. Παρέχουν αξιόπιστη προστασία στην κατοικία σας.   Όμως πολλές φορές σχετικά με το θέμα αυτό ανυσυχούν. Στις επόμενες παραγράφους θα βρείτε μερικά από τα προτερήματα που θα έχετε για να αγοράσετε οικιακά συστήματα συναγερμών. Ανάμεσα στους πολλούς λόγους για να αγοράσει...
>>

Φοιτητικό σπίτι χωρίς σύστημα συναγερμού?

2017-08-30 11:32
Το συγκεκριμένο άρθρο έχει ως στόχο να σας βοηθήσει να τοποθετήσετε ένα σύστημα συναγερμού για το φοιτητικό σπίτι που θα νοικιάσετε επειδή  ο γιος ή η κόρη σας έχει περάσει σε κάποια σχολή μακριά σας. Η τοποθέτηση ενός συστήματος ασφαλείας είναι μια διαδικασία, την οποία ο καθένας είναι σε θέση να εκτελέσει μόνος του, κάτι που δεν ισχύει για τα περίπλοκα συστήματα τα οποία μπορεί να απαιτούν καλή γνώση σχετικά με ηλεκτρικές καλωδιώσεις.  Ένα σύστημα ασφαλείας δεν παρέχει μόνο προστασία εναντίον των...
>>

Συμβουλές πως θα προστατέψετε την κατοικία σας

2018-01-04 10:46
Στον παρακάτω κατάλογο μπορείτε να βρείτε χρήσιμες συμβουλές που σίγουρα θα σας βοηθήσουν πως θα αποθαρρύνετε ή θα αποτρέψετε  έναν πιθανό διαρρήκτη να εισβάλει στην κατοικία σας. Δεν είναι μία πλήρης λίστα αλλά σίγουρα είναι τα βασικά στάδια που μπορούν να κρατήσουν την κατοικία σας ασφαλής. Το πρώτο βήμα που έχετε να κάνετε είναι να παρατηρήσετε από απόσταση το σπίτι σας όπως θα το κοίταζε ένας διαρρήκτης. Μπορείτε να δείτε από μακριά εάν υπάρχουν κρυφά σημεία κοντά σε πόρτες ή παράθυρα; αν εντοπίσετε...
>>
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode