Αναζητηση στον ιστότοπο

Επεκταση των συστηματων συναγερμων

2009-10-02 21:48

Πολλές φορές μετά την εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού οικίας ή καταστήματος, σας γεννιέται το ερώτημα εάν θα μπορεί αυτό το σύστημα να δεχθεί κάποια μελλοντική επέκταση

Υπάρχουν πολλά συστήματα ασφαλείας συναγερμών που, ενώ πωλούνται ως ολοκληρωμένες λύσεις για τον κάθε πελάτη, σας απαντάνε ότι δεν μπορούν να προσθέσουν στο ήδη υπάρχων σύστημα συναγερμού π.χ μία μαγνητική επαφή ή ένα ραντάρ, αξεσουάρ τα οποία δεν είχατε προβλέψει ότι μπορούν να σας χρειαστούν για μία πιθανή παραβίαση ενός παραθύρου ή μίας πόρτας κλπ.

Σήμερα αυξάνονται εκθετικά οι πωλήσεις των συστημάτων ασφαλείας σπιτιών και επαγγελματικών χώρων, συνήθως με εγκατάσταση από τον ίδιο τον πελάτη χωρίς να είναι ο ίδιος ειδικός. Επίσης ο ίδιος ο πελάτης θα πρέπει να είναι σε θέση να γνωρίζει σε ποιά σημεία της κατοικίας του ή του καταστήματός του πρέπει να τοποθετηθούν τα απαραίτητα αξεσουάρ ενός συναγερμού. 

Είμαστε λοιπόν σίγουροι ότι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στην αγορά ενός ολοκληρωμένου ασύρματου συστήματος συναγερμού είναι, εάν είναι δυνατόν να προγραμματίσετε μία προσθήκη ενός αξεσουάρ όπως π.χ ενός ανιχνευτή ή ακόμα και εάν χρειάζεται να ακυρώσετε έναν ανιχνευτή.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι στην ευχάριστη θέση να σας προμηθεύσει με ασύρματα συστήματα συναγερμού εύκολα στη λειτουργία τους και στον προγραμματισμό τους, στα οποία με απλά και κατανοητά βήματα μπορείτε εύκολα να κάνετε οποιαδήποτε μελλοντική επέκταση τους, έτσι ώστε να δημιουργήσετε εσείς οι ίδιοι το αξιόπιστο σύστημα συναγερμού που θα ανταποκρίνετε στις δικές σας ανάγκες. 

Πισω

Συμβουλές για την οικιακή ασφάλεια

Κοστολογηση συναγερμων σπιτιων και επιχειρησεων

2021-01-04 19:23
Οι συναγερμοί είναι συστήματα ασφαλείας τα οποία εμποδίζουν την παραβίαση του απιτιού ή του γραφείου σας και προστατεύουν την οικογένεια και την περιουσίας σας. Σίγουρα σας γεννιέται το ερώτημα: υπάρχει συναγερμός ο οποίος δεν παραβιάζεται; Άκομα και για το πιο ακριβό συστήμα συναγερμού υπάρχει πάντα κάποιο μικρό ποσοστό που μπορεί να παραβιαστεί. Γι’ αυτό το λόγο οι δυνατότητες που θα έχει το συστήμα ασφαλείας θα πρέπει να προσέχθουν. Με την αύξηση της εγκληματικότητας ο αριθμός των διαρρήξεων που γίνονται στην χώρα μας κάθε χρόνο αυξάνονται εκθετικά. Έτσι ο απλός πολίτης θα πρέπει να βρει λύσεις για να προστατευτεί. Υπάρχουν υπηρεσίες ασφαλείας για φύλαξη του χώρου σας τις οποίες μισθώνεις για να μπορούν να σε ειδοποιούν σε περίπτωση ενεργοποίησης του συναγερμού και το ετήσιο κόστος για αυτή την παροχή υπηρεσίας ανέρχεται κάθε χρόνο σε 200-500 ευρώ. Η εξέλιξη των...
>>
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode