Αναζητηση στον ιστότοπο

Ασύρματα συστήματα συναγερμού

2009-05-01 09:38

Όταν χρειάζεστε ένα σύστημα ασφαλείας για το σπίτι ή το γραφείο σας το καλύτερο που μπορείτε να αγοράσετε είναι ένα ασύρματο σύστημα συναγερμού. Τα συστήματα αυτά έχουν γίνει πλέον πολύ δημοφιλή σε όλο τον κόσμο, λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων που προσφέρουν. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι οι ασύρματες συσκευές δεν χρειάζονται καλώδια και κατ’ επέκταση μερεμέτια.

Έχοντας εγκαταστήσει ένα ασύρματο σύστημα συναγερμού στο σπίτι σας, είναι σίγουρα ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσει την οικογένειά σας και την κατοικία σας από πιθανές διαρρήξεις. Δεν παίρνει πολύ χρόνο για να εγκαταστήσετε και να προγραμματίσετε τους ανιχνευτές του συναγερμού καθώς και την κεντρική μονάδα.

Έτσι, όταν θέλετε την καλύτερη προστασία, σίγουρα η καλύτερη λύση είναι να αγοράσετε ένα ασύρματο σύστημα συναγερμού. Απλά θυμηθείτε να κάνετε έρευνα και να μάθετε όσες περισσότερες πληροφορίες για τα συστήματα αυτά, πριν να αποφασίσετε ποιο θα αγοράσετε. Με αυτόν τον τρόπο θα ξέρετε ότι παίρνετε το καλύτερο συστήμα συναγερμού για να θωρακίσετε την περιουσία σας. Εάν δεν είστε σίγουροι όμως για το ποιό ασύρματο σύστημα ασφαλείας να επιλέξετε, ρωτήστε έναν από τους γνώστες των εργαζομένων στην εταιρεία μας για να σας βοηθήσει.

Ένα ασύρματο συστήμα ασφαλείας συναγερμού είναι καλύτερο από έναν ενσύρματο σύστημα;

Και οι δύο προτάσεις έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Η επιλογή είναι δική σας και έχει να κάνει με τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας καθώς και με το τί εσείς ζητάτε από ένα σύστημα ασφαλείας. Υπάρχουν όμως και ορισμένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μεταξύ των δύο που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκρυπτογραφήσετε την επιλογή σας.

Εάν τώρα χτίζετε ένα σπίτι και θέλετε να έχετε το καλύτερο σύστημα ασφαλείας, η εγκατάσταση ενός ενσύρματου συστήματος ασφαλείας είναι τέλεια μιας και είστε ήδη στο στάδιο της κατασκευής δηλ. Δεν έχουν ολοκληρωθεί όλα τα μερεμέτια και μπορείτε εύκολα να παράσετε τα καλώδια τα οποία χρειάζονται. Αν όμως έχει ολοκληρωθεί το χτίσιμο του και μετά αποφασίσατε ότι πρέπει να τοποθετήσετε ένα σύστημα ασφαλείας τότε η ιδανικότερη επιλογή είναι το ασύρματο σύστημα ασφαλείας μιας και για την εγκατάστασή του δεν χρειάζεται η διάνοιξη οπών.

Βλέπουμε λοιπόν ότι υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε καθένα από τα συστήματα ασφαλείας που προαναφέραμε. Αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι είτε το σύστημα ασφαλείας είναι ασύρματο ή ενσύρματο είναι καλύτερο από το τίποτα. Εσείς δεν θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα βάλετε σύστημα ασφαλείας ή όχι αλλά αν το σύστημα ασφαλείας που θα βάλετε είναι ενσύρματο ή ασύρματο. Η επιλογή είναι δική σας.

Πισω

Τεχνικές οδηγίες ασύρματων συστημάτων συναγερμών

Θωρακίστε τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες με ανιχνευτές θραύσης τζαμιών

2020-03-31 16:09
Έχετε φόβο ότι οι διαρρήκτες θα σπάσουν το τζάμι στο παράθυρο ή στην μπαλκονόπορτα;  Ασφαλίστε τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες και γενικά τις πόρτες με τζάμι με ανιχνευτές θραύσης...
>>

Κουμπί πανικού με ενεργοποίηση σειρήνας και τηλεφωνική ειδοποίηση

2020-03-19 11:46
Το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί να τρέψει σε φυγή έναν διαρρήκτη ή να σας ειδοποήσει άμεσα ότι ένα συγγενικό πρόσωπο χρειάζεται επειγόντως βοήθεια. Τα κουμπιά πανικού είναι απλές αλλά εξαιρετικά...
>>

Ανιχνευτές κίνησης PIR η σταθερή αξία

2018-11-20 12:18
Οι ανιχνευτές κίνησης PIR (passive infrared radiation) είναι εδώ και δεκαετίες ένα αναπόσπαστο τμήμα των συστημάτων συναγερμού ασφαλείας. Οι συναγερμοί μπορούν να χρησιμοποιούν μια μεγάλη ποικιλία...
>>
1 | 2 | 3 >>

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode