Αναζητηση στον ιστότοπο

Ασφαλίστε τις εισόδους του σπιτιού

2020-03-31 13:51

Οι ασύρματες ή ενσύρματες μαγνητικές παγίδες είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για να ασφαλίσετε τις πιθανές εισόδου του σπιτιού ή της εξοχικής κατοικίας, δηλαδή τις πόρτες, τα παράθυρα, τις μπαλκονόπορτες. Τοποθετουνται στην είσοδο που θέλετε να παγιδεύσετε. 

παγίδα πόρτας επαφή gsm

 

Πάντα η εγκατάσταση γίνεται εσωτερικά ώστε να μη δίνουν στόχο στους διαρρήκτες ότι η είσοδος είναι παγιδευμένη. Αν ανοίξει κάποιος την πόρτα ή τα παράθυρα ενεργοποιείται αμέσως το σύστημα ασφαλείας. Μπορεί να συνδεθεί μ' ένα πλήρης συστήματα συναγερμού ασύρματο ή ενσύρματο ή και τα δύο μαζί.  Έτσι η κεντρική μονάδα του συναγερμού ενεργοποιεί την εξωτερική και την εσωτερική σειρήνα και εάν έχει την δυνατότητα ειδοποίησης τηλεφωνικής στο Κ.Λ.Σ. ή στο ιδιοκτήτη με αποτέλεσμα να αιφνιδιάσουν και να τρέψουν σε φυγή περιστασιακούς διαρρήκτες. Οι μαγνητικές παγίδες έχουν το πλεονέκτημα της εύκολης εγκατάστασης, της άμεσης λειτουργίας και φυσικά του χαμηλού κόστους. 

σειρήνα με παγίδα συναγερμός σπιτιού

Με λίγα λόγια προσφέρουμε μία καλή λύση για να αποτρέψουμε περιστασιακούς κλέφτες και ανάλογα με την κεντρική μονάδα του συναγερμού που επιλέξουμε μπορούμε να έχουμε περισσότερες δυνατότητες άμυνας.

Πισω

Το έμπειρο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, βρίσκεται πάντα κοντά σας για να σας βοηθήσουμε για οποιαδήποτε βοήθεια θέλετε.

Τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη και προγραμματισμός για όλων των τύπων συναγερμών της εταιρείας μας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2105543222 - 2105710074 - 2118000210

Τα καλύτερα είδη παρακολούθησης και ασφαλείας

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode