Αναζητηση στον ιστότοπο

Απομακρυσμένος χειρισμός συστημάτων ασφαλείας συναγερμοί

2017-07-19 11:22

Με την αλματώδη ανάπτυξη στην τεχνολογία του αυτοματισμού, ο ιδιοκτήτης έχει την δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης σε διάφορες συσκευές του σπιτιού χρησιμοποιώντας απλώς ένα κινητό (smartphone), tablet, laptot. Με την έννοια αυτοματισμού σπιτιού εννοούμε ότι όλες οι συσκευές του σπιτιού όπως φώτα, ηλεκτρικές συσκευές, θερμοσίφωνας, καυστήρας, συσκευές ψύξης και θερμάνσης, γκαραζόπορτες, αυλόπορτες κ.α. είναι συνδεδεμένα σ' ένα ελεγχόμενο δίκτυο.

οικαικός αυτοματισμός συναγερμός

Ο οικιακός αυτοματισμός περιλαμβάνει σε σχέση με την ασφάλεια ένα σύστημα συναγερμού, κλειδαριές, ανιχνευτές καπνού, ανιχνευτές αερίου, κάμερες παρακολούθησης και άλλλους ανιχνευτές που συνδέονται μ' αυτό.

Ένα σύστημα συναγερμού ασύρματο ή ενσύρματο ή υβριδικό μπορεί να λειτουργήσει ανάλογα με τις δυνατότητες του ως η βάση του οικιακού αυτοματισμού. Υπάρχουν διάφορα συστήματα ασφαλείας συναγερμών τα οποία ελέγξουν τις εξόδους της κεντρικής μονάδας μέσω δικτύου κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας. Υπάρχουν και κάποια σσυστήματα ασφαλείας που δίνουν αναφορά για την κατάσταση αυτών και των αισθητήρων, μέσω internet.

  συστήματα ασφαλείας συναγερμοί αυτοματισμοί

Με ποιο τρόπο θα επικοινωνεί ο συναγερμός εξαρτάται από τις υποδομές που υπαρχούν στην κατοικία για σταθερό τηλέφωνο, internet, gsm καθώς και από το επιθυμητό επίπεδο ασφαλείας που επιθυμούμε. Το σύστημα ασφαλείας θα πρέπει να μπορεί να ενημερώνει άμεσα ένα κέντρο λήψης σημάτων (Κ.Λ.Σ) ή τον ιδιοκτήτη ανά πάσα στιγμή.

Η ειδοποίηση γίνεται κατόπιν ενεργοποίησης του συστήματος συναγερμού με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Μέσω σταθερής τηλεφωνικής γραμμής: Η κεντρική μονάδα έχει ενσωματωμένο ένα τηλεφωνητή, ο οποίος χρησιμοποιεί την τηλεφωνική σταθερή γραμμή PSTN για να ενημερωνεί το Κ.Λ.Σ. ή τον χρήστη για οτιδήποτε συμβαίνει στο χώρο.
συναγεμοί με τηλεφωνική ειδοποίηση σπιτιού
  • Μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας: σε χώρους που δεν υπάρχει δυνατότητα σταθερής τηλεφωνικής γραμμής ή ακόμη σε χώρους που φοβόμαστε για απώλεια ή για δολιοφθορά αυτής, η κεντρική μονάδα έχει ενσωματωμένο ένα GSM module και μέσω αυτού επικοινωνεί με το κέντρο λήψης σημάτων (SECURITY) και με τον χρήστη μέσω κλήσεων ή μέσω αποστολής sms.
ασύρματοι συναγερμοί σπιτιών τιμές
  • Μέσω internet: ο πίνακας είναι συνδεδεμένος σε μόνιμη βάση με το ΚΛΣ μέσω internet.
 
Πισω

Τώρα έχετε την δυνατότητα του δωρεάν προγραμματισμού των λειτουργιών του συναγερμού που θα αγοράσετε συμφώνα με τις ανάγκες σας.

Παρέχουμε δωρεάν τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη για εύκολη εγκατάσταση του συστήματος

Τηλεφωνήστε για περισσότερες πληροφορίες 211.8000.210 - 210.5543.227 - 210.5710.074

Προσφορές σε συστήματα ασφαλείας

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode