Αναζητηση στον ιστότοπο

Προστατέψτε το χώρο σας με κάμερες ασφαλείας

2015-02-08 15:46

Οι κάμερες ασφαλείας είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προσφέρουν ασφάλεια στο σπίτι σας και ασφάλεια στην επιχείρησή σας. Αν έχετε ήδη ένα καλό σύστημα ασφαλείας, έχετε κάνει το πρώτο βήμα και μια καλή κάμερα μπορεί να είναι η τελευταία πινελιά στην τελειότητα του.

Υπάρχουν πολλές βίντεο κάμερες ασφαλείας στην αγορά που να ταιριάζουν σε κάθε βαλάντιο και εάν κάνετε έρευνα αγοράς μπορεί να βρείτε μια κάμερα που θα προστατεύει το σπίτι ή την επιχείρησή σας για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στις μέρες που διανύουμε λόγω της συνεχούς αύξησης των διαρρήξεων σπιτιών, οι περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι τα σπίτια τους δεν είναι πλέον ασφαλής όπως ήταν στο παρελθόν. Καθώς οι κάμερες ασφαλείας γίνονται πιο προσιτές, γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλής για τους ανθρώπους που επιδιώκουν να προσθέσουν περισσότερη ασφάλεια στα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους.

 Εξελίχθηκαν για να προσέχουν τα πάντα, οι κάμερες ασφαλείας δίνουν στους ιδιοκτήτες την αίσθηση της ασφάλειας και της άνεσης όταν είναι στο σπίτι ή έξω από αυτό. Λόγω της μεγάλης ποικιλίας των επιλογών, οι καταναλωτές τώρα έχουν μια ποικιλία για να επιλέξουν το σωστό σύστημα με κάμερες ώστε να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους.

 

καμερες ασφαλειας με καταγραφικο dvr

Θέση εγκατάστασης

Επιλέγοντας την κατάλληλη τοποθεσία για την εγκατάσταση μιας κάμερας ασφαλείας είναι ζωτικής σημασίας ώστε να αποτρέψει με επιτυχία τους εισβολείς. Ο ιδιοκτήτης σπιτιού πρέπει να εκτιμήσει το ακίνητο για να καθορίσει το είδος της κάμερας που του είναι απαραίτητη. Οι βασικές του ανησυχίες περιλαμβάνουν: εισόδους, εξόδους, άνθρωποι που τους επισκέπτονται τακτικά, καθώς και την ώρα της ημέρας ή και της νύχτας όπου επισκέπτες και μέλη της οικογένειας έρχονται στο σπίτι. Ο ιδιοκτήτης πρέπει επίσης να αποφασίσει εάν θέλει την κάμερα κρυμμένη ή στην οθόνη ώστε να αποθαρρύνει μια πιθανή εισβολή από διαρρήκτες.

Σήμερα, οι ιδιοκτήτες σπιτιών πορούν να επιλέξουν από μια μεγάλη ποικιλία ειδών επιτήρησης οικιών που να δίνουν μια αίσθηση ασφάλειας όταν εκείνοι είναι μακριά από το σπίτι. Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, να ξέρουν ότι θα ειδοποιηθούν ταχύτατα. Η τεχνολογία παρακολούθησης οικιών έχει πάρει μόνο τα μικρότερα και πιο αξιόπιστα, καθώς η τεχνολογία βελτιώνεται, ιδιαίτερα λόγω του ότι οι υπολογιστές και οι κάμερες λειτουργούν μαζί για να παρακολουθούν με ασφάλεια με το πάτημα ενός κουμπιού. Λόγω του αυξημένου κινδύνου για τα σπίτια και τους επαγγελματικούς χώρους μας, είναι σημαντικό να διασφαλισετε την ασφάλεια του χώρου σας και των αγαπημένων προσώπων.

Πισω

Συμβουλές για κάμερες παρακολούθησης

Λόγοι για να τοποθετήσετε φώτα ασφαλείας

2011-02-14 13:52
Αγαπητοί ιδιοκτήτες σπιτιών, τώρα εύκολα και γρήγορα έχετε τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε τα φώτα ασφαλείας ώστε να έχετε αυξημένη την αίσθηση ασφάλειας στο σπίτι σας. Έτσι λοιπόν μπορείτε να κρατήσετε στο σπίτι σας αναμμένους τους υπαίθριους προβολείς κατά τις ώρες του σκότους. Τα περισσότερα από αυτά τα εξωτερικά φώτα παρέχουν ανίχνευση κίνησης, που θα ενεργοποιηθεί αυτόματα όταν κάτι ή κάποιος κινείται σε μικρή απόσταση από το εξωτερικό του σπιτιού σας. Αυτό σημαίνει ότι αν ένας...
>>

Καμερες παρακολουθησης για αντιμετωπιση κλοπων σε σπιτια και γραφεια

2013-08-11 13:06
Έρευνες του αστυνομικού ρεπορτάζ που βγαίνουν στα ενημερωτικά δελτία εμφανίζουν έξαρση στις μικροκλοπές μέσα σε σπίτια, γραφεία και επιχειρήσεις. Πολλοί είναι οι παράγοντες που συντελούν στην εξάπλωση αυτού του φαινομένου. Ένας από αυτούς είναι και το γεγονός ότι πολλοί συμπολίτες μας χρησιμοποιούν για τις οικιακές εργασίες οικιακές βοηθούς από διαφορές εθνικότητες, για τις οποίες δυστυχώς δεν έχουν επαρκή στοιχεία όπως συστάσεις από άλλους εργοδότες με συνέπεια να μην γνωρίζουν σχεδόν τίποτα...
>>
1 | 2 | 3 | 4 >>

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode