Αναζητηση στον ιστότοπο

 

Λειτουργια φορητου συναγερμου παιδιων

Ειδικά χαρακτηριστικά: 

Συχνότητα                 : 433.92ΜΗz 

Πομποδέκτης χειρός  :

ισχύ RF : 10dBm

διαστάσεις  Υ Χ Π Χ Β : 15x67x45mm

μπαταρία CR 2032 X 2

βάρος : 31 γραμμάρια συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας

Πομποδέκτης αρκουδάκι : 

ισχύ RF : 10dBm

διαστάσεις Υ Χ Π Χ Β : 35x65x54mm

μπαταρία CR 1632 X 2

βάρος : 34 γραμμάρια συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας

Χρώμα : μπλε / κόκκινο / καφέ / γκρί / μαύρο

Θερμοκρασία λειτουργίας :    -20° ~ 60° C 

Αποτελεσματική απόσταση αναζήτησης : περισσότερη από 60 μέτρα σε ανοιχτό χώρο.

Περιγραφή λειτουργίας:

Ο φορητός συναγερμός αποτελείτε από 2 μέρη: τον πομποδέκτη αρκουδάκι και τον πομποδέκτη χειρός

Βήμα για να ξεκινήσουν οι δύο μονάδες. Ανοίξτε τη μονάδα χειρός, το πράσινο φως θα αναβοσβήσει 3 φορές και έπειτα θα γυρίσει σε καθεστώς ύπνωσης. Ανοίξτε την μονάδα αρκουδάκι. Η πράσινη λυχνία θα αναβοσβήσει 3 φορές επίσης, έπειτα η κόκκινη λυχνία θα αναβοσβήνει κάθε 3 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι η ένδειξη ότι η μονάδα αρκουδάκι βρίσκεται σε καθεστώς αναμονής. Πιέστε το κουμπί εύρεσης της μονάδας χειρός, το κόκκινο φως θα ενεργοποιηθεί για 3 δευτερόλεπτα για να στείλει σήμα τον κωδικό αναγνώρισης στο αρκουδάκι, το αρκουδάκι θα επιστρέψει σήμα επιβεβαίωσης στη μονάδα χειρός, το πράσινο φως της μονάδας χειρός θα αναβοσβήσει μία φορά και τρία μπιπ θα ακουστούν αφού λάβει το σήμα επιβεβαίωσης. Αυτό είναι ένδειξη ότι η μονάδα χειρός έχει συνδεθεί επιτυχώς με το αρκουδάκι.

Λειτουργία συναγερμού : Μετά την επιτυχή σύνδεση αρκουδάκι με τη μονάδα χειρός, το κόκκινο φως από το αρκουδάκι και το πράσινο φως από τη μονάδα χειρός θα αναβοσβήνουν μία φορά κάθε 3 δευτερόλεπτα. Για να εντοπίσετε το παιδί σας, πιέστε το κουμπί εύρεσης, το κόκκινο φως της μονάδας χειρός θα είναι ενεργοποιημένο για 50 μέτρα, το αρκουδάκι θα παράγει συνεχόμενα ένα μακρύ ήχο και τρία κοφτά μπιπ για τρία δευτερόλεπτα για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε το παιδί σας μέσα σε εφικτή απόσταση (περίπου 180 πόδια). Η ακτίνα ποικίλει από τοποθεσία σε τοποθεσία ανάλογα με το περιβάλλον.   

Λειτουργία ανίχνευσης : αν το αρκουδάκι βρίσκεται 8 περίπου μέτρα μακριά από τη μονάδα χειρός, από τη μονάδα χειρός θα ηχήσουν 4 επείγοντα μπιπ 3 φορές. Όταν το αρκουδάκι βρίσκεται σε απόσταση μεγαλύτερη των 25 μέτρων από τη μονάδα χειρός, το πράσινο λαμπάκι της μονάδας χειρός θα ενεργοποιηθεί για 3 δευτερόλεπτα και θα κάνει μπιπ επίσης, εκείνη τη στιγμή αν πατήσετε το κουμπί εύρεσης της μονάδας χειρός, το κόκκινο λαμπάκι της μονάδας χειρός θα ενεργοποιηθεί για 3 δευτερόλεπτα.

Ανίχνευση χαμηλής ισχύος. Μετά την ενεργοποίηση της μονάδας χειρός, αν το πράσινο φως αναβοσβήνει κάθε 18 δευτερόλεπτα και ηχεί ένα μπιπ, αυτό είναι ένδειξη ότι η μπαταρία είναι αδύναμη. Σ΄αυτό το σημείο οι μπαταρίες της μονάδας χειρός πρέπει να αντικατασταθούν. Αφού ανοίξετε το αρκουδάκι, αν το κόκκινο φως αναβοσβήνει κάθε 18 δευτερόλεπτα και ηχεί ένα μπιπ, αυτό είναι ένδειξη ότι η μπαταρία είναι αδύναμη. Σ΄αυτό το σημείο οι μπαταρίες της μονάδας αρκουδάκι πρέπει να αντικατασταθούν.

Αντικατάσταση μπαταρίας:

Χρησιμοποιήστε ένα κατσαβίδι για να ξεβιδώσετε τις βίδες στο πίσω μέρος της μονάδας χειρός και της μονάδας αρκουδάκι, και έπειτα απομακρύνετε το κάλυμα της μπαταρίας.

Ακολουθήστε τα σημεία πολικότητας για να εγκαταστήσετε τις μπαταρίες λιθίου CR 1632 για τη μονάδα αρκουδάκι και 2 CR2032 για τη μονάδα χειρός.

Ξαναβάλτε στη θέση τους τα καλύματα μπαταριών της κάθε μονάδας.

Σημείωση:

Πάντα να είναι κλειστή η μονάδα αρκουδάκι όταν δεν χρησιμοποιείτε.

Το πόσο ισχυρό είναι το σήμα μπορεί να επηρεαστεί από ραδιοφωνικές παρεμβολές και γεωγραφική θέση.

Αλλαγές ή τροποποιήσεις που δεν είναι αποδεκτές από τον κατασκευαστή μπορεί να προκαλέσουν ασάφεια στη λειτουργία της συσκευής. 

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode