Αναζητηση στον ιστότοπο

Ασύρματοι συναγερμοί Αθήνα

Η συνεχώς αυξανόμενη εγκληματικότητα τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, τόσο σε σπίτια, εξοχικές κατοικίες όσο και σε καταστήματα, καθιστά αναγκαία την εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος συναγερμού στους χώρους που προαναφέραμε. Πλέον το σύστημα συναγερμού δεν είναι ένα είδος πολυτελείας, κάτι το οποίο το χρησιμοποιούν οι πλούσιοι για να προστατεύσουν την περιουσία τους αλλά ένας φύλακάς μας την ώρα που απουσιάζουμε από το χώρο μας.

Μελετώντας την περιοχή της Αττικής και ειδικότερα την Αθήνα, οι περισσότερες πολυκατοικίες από κατασκευή τους δεν είχαν κάνει μελέτη για εγκατάσταση συναγερμών σε κάθε διαμέρισμα. Αποτέλεσμα αυτής της έλλειψης είναι η εύκολη πρόσβαση των διαρρηκτών στα διαμερίσματα όχι μόνο των χαμηλών αλλά και των υψηλών ορόφων.  

Η εταιρία MAT-SECURITY όμως σας δίνει ολοκληρωμένες λύσεις με ασύρματα ή και υβριδικά συστήματα συναγερμών, νέας γενιάς, με πλούσια χαρακτηριστικά, που διακρίνονται για την εξαιρετική τους σχεδίαση, την ευκολία στην εγκατάσταση και την χρήση τους καθώς και την υψηλή αξιοπιστία και λειτουργικότητα που προσφέρουν.

Σχεδιάζουμε και προτείνουμε λύσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χώρου σας και ανάλογα με τις ανάγκες σας. 

 

Τώρα μπορείτε να μας ζητήσετε να κάνουμε δωρεάν προγραμματισμό των λειτουργιών του συστήματος συναγερμού που θα επιλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.  Παρέχουμε ακόμα δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη σε κάθε απορία που θα δημιουργηθεί κατά την διάρκεια της εγκατάστασης.

Τηλεφωνήστε μας για περισσότερες πληροφορίες στο τηλεφωνικό κέντρο

2118000210 -2105543227 -2105710074

Προσφορές σε συναγερμούς ασφαλείας

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode