Αναζητηση στον ιστότοπο

Τρόποι παρακολούθησης με κάμερες για προστασία μωρών από baby sitter

2014-09-01 15:32

Οι συνθήκες της ζωής σήμερα αναγκάζουν το ζευγάρι να εργάζεται τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα. Έτσι όταν σ’ ένα ζευγάρι έρχεται η επιθυμία να δημιουργήσει οικογένεια, τίθεται το ερώτημα ποιος θα μεγαλώσει το παιδί αφού εργάζονται ο σύζυγος και η σύζυγος.

Έτσι υπάρχουν ζευγάρια που έχουν τους γονείς τους κοντά και μπορούν να τους ζητάνε την βοήθεια τους ώστε να αναθρέψουν τα εγγόνια τους εκείνοι και κατ’ επέκταση τα παιδιά τους να μπορέσουν ν’ ανταπεξέλθουν πιο άνετα στις οικονομικές ανάγκες της εποχής.

Δυστυχώς όμως πολλά νέα ζευγάρια δεν έχουν την παραπάνω βοήθεια από τους γονείς τους και μπαίνουν στο δίλλημα, ή να σταματήσει την εργασία της η νέα μητέρα για να μεγαλώσει το παιδί της ή να μεγαλώσει το μωρό τους μια ξένη γυναίκα που εκτελεί χρέη νταντάς ή δυστυχώς να καταφύγουν στην χειρότερη λύση της εποχής: να μην γίνουν γονείς λόγω της οικονομικής κρίσης.

Το επάγγελμα της baby sitter δεν είναι ένα επάγγελμα το οποίο μπορεί να εκτελέσει ο καθένας μιας και είναι μια υπεύθυνη εργασία που έχει να κάνει με την ανθρώπινη ζωή, με ένα βρέφους. Οι γονείς λόγω της φύσης του επαγγέλματος αυτού δεν είναι σε θέση να προβούν σε πολλές αλλαγές προσώπων δηλ. Να αλλάζουν τακτικά baby sitters αλλά ακόμα χειρότερα, οι γονείς δεν έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται στο χώρο του σπιτιού τους κατά τη διάρκεια που η baby sitter εκτελεί τα καθήκοντά της μιας και εκείνοι εργάζονται και κατά συνέπεια δεν μπορούν να ελέγχουν την εκάστοτε baby sitter ήτοι το πως το μεταχειρίζεται το βρέφος τους.

Δυστυχώς ακούμε και διαβάζουμε καθημερινά για κακοποίηση βρεφών και παιδιών από baby sitter γιατί το μωρό έκλαιγε το μωρό και δεν την αφήνε σε ησυχία ή ακόμη χειρότερο για σεξουαλική παρενόχληση βρεφών και παιδιών.

Αλλά ας δούμε πώς γίνεται σήμερα ο τρόπος πρόσληψης σήμερα μιας baby sitter.   Μα με τον απλούστατο τρόπο δηλ. ρωτώντας άλλους γονείς ή στο άμεσο περιβάλλον εάν γνωρίζουν μια καλή γυναίκα, οποιασδήποτε εθνικότητας και ηλικίας, για να αναθρέψει το τέκνο τους. Ο άλλος παράγοντας είναι να μην ζητάει και πολλά χρήματα μιας και δεν είναι σε θέση να ξοδέψουν και εκεί πολλά χρήματα.

Έτσι το επαγγέλμα της νταντάς ασκείται από νέα κορίτσια τα οποία δεν έχουν βρει ακόμα ένα σταθερό επάγγελμα που θα τους αποφέρει ένα εισόδημα, άρα δεν έχουν τις απαιτούμενες για αυτή τη δουλειά γνώσεις ή από γυναίκες αλλοδαπές και μη που οι ανάγκες της ζωής τις έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση.

Τα συνεχόμενα κρούσματα κακοποίησης μωρών θα πρέπει να σας κάνουν επιφυλακτικούς για τα άτομα που αναθρέφουν τα παιδιά σας και να βρίσκεστε σε συνεχή έλεγχο.

Οι νέοι γονείς λοιπόν με τις παραπάνω συνθήκες θα πρέπει να βρουν λύσεις για να προστατέψουν το μωρό τους από τυχόν κακοποίησεις, παρενοχλήσεις κλπ ήτοι να βρίσκονται στο χώρο του σπιτιού τους ακόμα και όταν εργάζονται.

Αυτό όμως δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί και έτσι ο μόνος τρόπος να ελέγχεις την baby sitter είναι να εγκαταστήσεις κάμερες παρακολούθησης κρυφές ή μη ώστε να μην έχετε αμφιβολίες για το πως μεταχειρίζεται το παιδί σας κατά την απουσία σας.

Με τις κάμερες παρακολούθησης μπορείτε να βλέπετε άνα πάσα στιγμή μέσω του internet το τι συμβαίνει στο σπίτι σας. Έτσι είτε βρίσκεστε στο γραφείο σας ή καθοδόν σε κάποια συνάντηση και θέλετε να δείτε εάν κοιμάται το μωρό σας ή εάν το έχει ταϊσει η baby sitter το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξεται το laptop να μπείτε στο ιντερνετ και να δείτε on line το τι συμβαίνει.

Εάν δεν θέλετε να γίνεται αντιληπτοί από την νταντά τότε μπορείτε να τοποθετήσετε κρυφές κάμερες οι οποίες καταγράφουν το τι συμβαίνει στον χώρο που είναι εστιασμένες και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας μπορείτε να δείτε στον υπολογιστή σας το πως περάσαν την μέρα τους το παιδί σας και η baby sitter.

Πισω

Ετικέτες

  1. αυτόνομοι συναγερμοί
  2. παρελκόμενα συναγερμού σπιτιού
  3. εξωτερικές σειρήνες
  4. συναγερμός με ειδοποίηση
  5. συναγερμοί ασύρματοι
  6. αισθητήρες συναγερμού
  7. ενσύρματοι συναγερμοί
  8. ασύρματες σειρήνες
  9. σειρήνα με φλας
  10. σειρήνα σπιτιού
  11. κρυφές κάμερες
  12. συστήματα ασφαλείας σπιτιού
  13. παρακολούθηση μέσω internet
  14. κάμερα παρακολούθησης
  15. συστήματα ασφαλείας συναγερμοί
  16. κάμερες ip
  17. αξεσουάρ συναγερμού
  18. παρελκόμενα συναγερμών
  19. κάμερες παρακολούθησης
  20. εξωτερικές κάμερες
  21. κάμερες τιμές
  22. gsm
  23. ασύρματα συστήματα συναγερμού
  24. easy alarm
  25. συναγερμός σπιτιών
  26. υβριδικός συναγερμός
  27. κάμερα με ανίχνευση κίνησης
  28. συναγερμός με τηλεφωνητή
  29. ανδρικά δώρα
  30. ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ
  31. κατασκοπευτικά προϊόντα
  32. κρυφή κάμερα
  33. ρολόι με κάμερα
  34. συναγερμός με σειρήνα
  35. ασύρματος συναγερμός σπιτιού
  36. ασύρματα συστήματα ασφαλείας
  37. κατασκοπευτικά gadget
  38. κατασκοπευτικές κάμερες
  39. μαγνητικές επαφές
  40. συστήματα συναγερμού
  41. ασύρματοι συναγερμοί
  42. σειρήνα συναγερμού
  43. ασύρματος συναγερμός
  44. συναγερμός σπιτιού
  45. Συναγερμός
  46. συναγερμός
  47. Οδηγίες χειρισμού
  48. Οδηγίες εγκατάστασης
  49. κάμερες ασφαλείας
  50. ανιχνευτές
  51. GPS
  52. συναγερμοί σπιτιών
  53. ασφάλεια
  54. συναγερμοί
  55. Οικονομικοι συναγερμοι
  56. Αξεσουάρ συναγερμών
  57. Κάμερες ασφαλείας
  58. συστήμα συναγερμού
  59. ασφάλεια μωρού
  60. συστηματα ασφαλειας
  61. συστήματα ασφαλείας
  62. συναγερμοι σπιτιων
  63. παρελκόμενα συναγερμού
  64. ασύρματα συστήματα συναγερμών
  65. λειτουργία συναγερμού
  66. συναγερμος
  67. Συναγερμοι
  68. προστασία σπιτιών
  69. τιμές συναγερμών
  70. ασυρματοι συναγερμοι
  71. οικιακοι συναγερμοι
  72. προστασία σπιτιού
  73. συναγερμοί με κάρτα SIM
  74. συναγερμός gsm
  75. αισθητήρες κίνησης

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode