Αναζητηση στον ιστότοπο

Πλεονεκτηματα ασυρματων συναγερμων

2020-09-17 12:52

Οι πολίτες ζουν με το φόβο ότι μπορεί να είναι τα επόμενα θύματα, κάποιας διάρρηξης ή ληστείας. Τα συνεχόμενα φαινόμενα μέρα με την μέρα αυξάνονται και δημιουργήτε μια εκρηκτική κατάσταση ανασφάλειας για τον πολίτη.
Η οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα επιβίωσης των πολιτών, οι οποίοι βλέπουν καθημερινά να απειλούνται με απωλεία της εργασία τους, με δυσκολία αποπληρωμής των δανείων τους αλλά και με την αύξηση του μεταναστευτικού κύματος, που έχει ως αποτέλεσμα οι πολίτες να νιώθουν ότι απειλούνται. Η ανησυχία που προκαλεί η οικονομική ανασφάλεια, σε συνδυασμό με τις αιματηρές ληστείες, τους βιασμούς, τις απαγωγές και τα εγκληματικά χτυπήματα, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα τρομοκρατίας και φόβου.
Πώς θα θωρακίσουμε το σπίτι μας από τους διαρρήκτες; Είναι ένα εύλογο ερώτημα.Μπορεί να πλησιάζουν οι καλοκαιρινές διακοπές, τα Χριστουγέννα, το Πάσχα αλλά το θέμα δεν είναι εποχικό. Η ασφάλεια της κατοικίας μας είναι κάτι που πρέπει να έχει σχεδιαστεί πολύ νωρίς, πριν τη διαδικασία κατασκευής του.
Όμως πολλά σπίτια όταν κατασκευάστηκαν δεν είχαν προβλέψει οι ιδιοκτήτες τους ότι στα επόμενα χρόνια θα είχαμε εξάρση διαρρήξεων και ληστείων ώστε να είχαν εγκαταστήσει συστήματα ασφάλειας.
Για να μην απογοητευτείτε όμως, πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι και εκ των υστέρων μπορείτε να κάνετε επεμβάσεις για να θωρακίσετε το σπίτι σας. Οι ασύρματες τεχνολογίες έχουν κάνει έντονη την εμφάνισή τους σε πολλούς τομείς, ακόμα και εκεί όπου χρειάζεται μεταφορά μεγάλου όγκου δεδομένων. Έτσι έχουν διεισδύσει και στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας. Οι ασύρματοι συναγερμοί υποστηρίζονται με την μετάδοση ασύρματων σημάτων.
Οι ασύρματοι συναγερμοί δεν χρειάζονται να έχουν μελέτη πριν την κατασκευή του οικήματος αφού μπορούν πολύ εύκολα να τοποθετηθούν και μετά χωρίς καλώδια, μερεμέτια και το σημαντικότερο: με χαμηλό κόστος .
 

  • Προσδίδουν άνεση κατά την τοποθέτησή τους αφού στην κεντρική μονάδα δεν χρειάζονται καλώδια να τραβιούνται για να ενωθούν με τα αξεσουάρ τους (μαγνητικές επαφές, ρανταρ, σειρήνα, πληκτρολόγιο κ.α) αλλά επικοινωνούν με ασύρματα σήματα.
  • Οι ασύρματοι συναγερμοί με την πάροδο του χρόνου κατακτούν ανάλογη εμπορική αποδοχή αφού οι λόγοι στέρησης τους είναι δικαιολογημένοι μιας και οφείλονται σε λαθεμένη πληροφόρηση και έλλειψη γνώσης στον συγκεκριμένο τομέα. Τελευταία οι ασύρματοι συναγερμοί έχουν αλματώδη άνοδο και αποκτούν μεγάλο μερίδιο στην αγορά των συστημάτων ασφάλειας επειδή προσδίδουν ασφάλεια και κυρίως επειδή δεν είναι εύκολο να τους παραβιάσουν οι επίδοξοι διαρρήκτες.
  • Η ευελιξία των ασύρματων συναγερμών παρέχετε κατά την εγκατάσταση τους, προσφέροντας την δυνατότητα να διορθώσουν κάποιο λάθος ή παραλήψη κατά τον αρχικό σχεδιασμό ή και να προσθέσουν κάποιο αξεσουάρ πολύ εύκολα και γρήγορα και μετά την αρχική εγκατάστασή τους.
  • Το θετικό όμως για τους χρήστες είναι ότι η χρήση του ασύρματου συναγερμού είναι εύκολη και δεν χρειάζονται περίπλοκοι χειρισμοί για να ενεργοποιηθεί ή απενεργοποιηθεί ο συναγερμός. Ακόμη και όταν βρίσκεστε μέσα στο σπίτι σας μπορείτε να τον οπλίσετε και να νοιώθετε ασφαλής αφού η σειρήνα θα ηχήσει όταν θα παραβιάστει κάποιο παράθυρο ή εξωτερική πορτά περιμετρικά της κατοικίας.
  • Οι μαγνητικές επαφές, τα ραντάρ, το πληκτρολόγιο, οι σειρήνες έχουν ωραία εμφάνιση και όταν εγκατασταθούν στο σπίτι σας είναι διακρητικά και κομψά. Έτσι η κατοικία σας δείχνει καλαίσθητη όπως ήταν και πριν τοποθετηθεί ο ασύρματος συναγερμός.
  • Ακόμα με τους συγκεκριμένους συναγερμούς έχουμε εξοικονόμηση ενέργειας αφού οι ανιχνευτές δεν είναι συνεχόμενα ενεργοποιημένοι αλλά ενεργοποιούνται μόνο όταν αντιληφθούν παραβίαση του συστήματος.
  • Τέλος, ο βαθμός αποτελεσματικότητας ενός ασύρματου συναγερμού αυξάνεται όταν υπάρχει μια καλά σχεδιασμένη μελέτη, που θα πρέπει να υπολογίζει όσο το δυνατό μεγαλύτερο αριθμό ενδεχομένων παραβιάσεων και να διαθέτει ένα συνδυασμό μέτρων ασφαλείας. 

Για την επιλογή ενός συστήματος ασύρματου συναγερμού χρειάζεται να γίνει έρευνα αγοράς ώστε να βρείτε την καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση για να νοιώθετε ασφαλής για την οικογένεια σας και για την περιουσία σας.

Πισω

Συμβουλές για την οικιακή ασφάλεια

Απομακρυσμένος χειρισμός συστημάτων ασφαλείας συναγερμοί

2017-07-19 11:22
Με την αλματώδη ανάπτυξη στην τεχνολογία του αυτοματισμού, ο ιδιοκτήτης έχει την δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης σε διάφορες συσκευές του σπιτιού χρησιμοποιώντας απλώς ένα κινητό (smartphone), tablet, laptot. Με την έννοια αυτοματισμού σπιτιού εννοούμε ότι όλες οι συσκευές του σπιτιού όπως φώτα, ηλεκτρικές συσκευές, θερμοσίφωνας, καυστήρας, συσκευές ψύξης και θερμάνσης, γκαραζόπορτες,...
>>

Προστατέψτε τα σπίτια σας με την εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας και παρακολούθησης

2020-12-02 22:51
Τα οικιακά συστήματα ασφαλείας είναι πάνω απ’ όλα μέριμνα της αστικής κοινωνίας σήμερα. Παρά την ασφάλεια που παρέχουν οι αστυνομικοί, δεν είναι εφικτό για την αστυνομία να έχει τα μάτια της παντού. Παρομοίως, δεν είναι πάντοτε εφικτό να προσλαμβάνεις ιδιωτικούς αστυνομικούς. Όταν είσαι σε καλοκαιρινές διακοπές, γιατί να αφήσεις τη διασκέδαση να αμαυρωθεί από το συνεχόμενο άγχος της...
>>

Ασφαλίστε τις εισόδους του σπιτιού

2020-03-31 13:51
Οι ασύρματες ή ενσύρματες μαγνητικές παγίδες είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για να ασφαλίσετε τις πιθανές εισόδου του σπιτιού ή της εξοχικής κατοικίας, δηλαδή τις πόρτες, τα παράθυρα, τις μπαλκονόπορτες. Τοποθετουνται στην είσοδο που θέλετε να παγιδεύσετε.      Πάντα η εγκατάσταση γίνεται εσωτερικά ώστε να μη δίνουν στόχο στους διαρρήκτες ότι η είσοδος είναι παγιδευμένη. Αν ανοίξει...
>>

Λόγοι για να συνδεθείτε με Κέντρο Λήψης Σημάτων (Κ.Λ.Σ)

2017-01-18 10:40
Καθημερινά ακούμε στην γειτονιά μας ή στο δρόμο να ηχούν σειρήνες συναγερμών από σπίτια ή αυτοκίνητα αλλά δεν δίνουμε σημασία. Μερικές φορές δεν αναγνωρίζουμε καν εάν ο ήχος είναι από το δικό μας σπίτι ή αυτοκίνητο. Έτσι ο χρόνος που χάνουμε μέχρι να αντιληφθούμε από που προέρχεται ο ήχος της σειρήνας που ακούμε, είναι ο σύμμαχος του κλέφτη,  ώστε να κάνει την διάρρηξη του σπιτιού ή του...
>>

Κέντρα λήψης σημάτων έρευνα αγοράς

2020-03-30 11:34
Τα κέντρα λήψης σημάτων (Κ.Λ.Σ.) είναι ο τελευταίος κρίκος σε μία αλυσίδα μέτρων ασφαλείας που θωρακίζουν έναν ιδιωτικό ή επαγγελματικό χώρο από διαρρήκτες ή άλλα γεγονότα πχ διαρροή, πυρκαγιά. Έτσι στην έρευνα αγορά ενός συστήματος ασφαλείας σημαντικό είναι η σύνδεση του πίνακα συναγερμού με ένα κέντρο λήψης σημάτων το οποίο διασφαλίζει την άμεση αποστολή των σημάτων που παράγει ο συναγερμός στα...
>>

Επιλέξτε ένα σύστημα ασφαλείας

2011-12-14 16:20
Στις μέρες μας είναι πολύ σημαντικό για τον καθένα μας να νιώθει ασφαλής. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι η οικογένεια ή το γραφείο σας είναι όσο το δυνατόν περισσότερο ασφαλή όταν είστε στο σπίτι ή την εργασία σας. Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε είναι να εφοδιαστήτε με ένα από τα πολλά διαφορετικά προϊόντα ασφαλείας που υπάρχουν στην αγορά. Υπάρχουν...
>>
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode