Αναζητηση στον ιστότοπο

Συναγερμός σπιτιού με τηλεειδοποίηση

2021-01-03 20:46

Σήμερα που το αίσθημα της ανασφάλειας και του φόβου έχουν κυριεύσει τον κάθε άνθρωπο, εκείνος προσπαθεί να βρει λύσεις προστασίας με κύρια μέριμνά του την οικογένειά του και την περιουσία του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ανατρέξει, με σοβαρότητα τώρα πια και δίχως να το θεωρεί είδος πολυτελείας, στα διάφορα συστήματα ασφαλείας.

Λόγω λοιπόν αυτής της ζήτησης οι διάφορες εταιρείες που προμηθεύουν την αγορά με ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας συναγερμών έχουν εξελιχθεί και όσο υπάρχει η ζήτηση θα εξελίσονται. Προσπαθούν να κάνουν τη ζωή των πολιτών πιο εύκολη και πιο οικονομικοί αφού τα ασύρματα συστήματα δεν χρειάζονται ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις.

Υπάρχουν ηλεκτρονικά ασύρματα συστήματα συναγερμού που έχουν τη τη δυνατότητα αυτόματης τηλεφωνικής ειδοποίησης σε περίπτωση διάρρηξης του σπιτιού σας.

Και το ερώτημα που θα κάνει ο οποιοσδήποτε όταν το πρωτακούσει:

Δηλαδή θα με πάρει τηλέφωνο ο συναγερμός του σπιτιού μου?

Η απάντηση, όσο απλή και αν ακούγεται, είναι πέρα για πέρα αληθινή:

Ναι, θα σας τηλεφωνήσει ο συναγερμός!

Στο παρελθόν που υπήρχε οικονομική ευημερία, ο ενδιαφερόμενος επικοινωνούσε με κάποιον τεχνικό για να του τοποθετήσει εκείνος το σύστημα ασφαλείας συναγερμού στο σπίτι του αλλά με την οικονομική επιβάρυνση, εκτός της αγοράς του συστήματος συναγερμού, την τοποθέτησή του και ακόμα την τηλεφωνική ειδοποίηση (όταν αυτή γίνει) σε κάποια εταιρεία security μιας και πρώτα θα είχε ειδοποιήσει αυτούς ο ίδιος ο συναγερμός.

Όμως τώρα με την οικονομική ύφεση σε συνδιασμό με το φόβο που μας διακατέχει λόγω των καθημερινών κρουσμάτων διαρρήξεων και ληστειών, η τοποθέτηση ενός συστήματος συναγερμού είναι απαραίτητη αλλά η διαφορά είναι ότι τώρα την εγκατάσταση και όποιες ρυθμίσεις χρειαστεί να γίνουν στο προγραμματισμό του συναγερμού, θα πρέπει να γίνουν από εσάς τον ίδιο μιας και δεν θέλετε να επιβαρυνθήτε περαιτέρω οικονομικά. Τα ασύρματα συστήματα ασφαλείας συναγερμοί δεν είναι περίπλοκα και δύσκολα να τα εγκαταστήσετε και να τα προγραμματήσετε αλλά το μόνο που χρειάζετε είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες που βρίσκονται σε κάθε ολοκληρωμένο πακέτο ασύρματου συναγερμού.

Γι’ αυτό τον λόγο, θα πρέπει να επιλέξετε ένα ασύρματο σύστημα συναγερμού, που να έχει τη δυνατότητα τηλεειδοποίησης. Ο λόγος είναι απλός και απόλυτα κατανοητός: Αυτά τα συστήματα έχουν τη δυνατότητα να ειδοποιήσουν κυκλικά μέχρι και 6 τηλεφωνικά νούμερα, τα οποία εσείς οι ίδιοι έχετε ορίσει κατά τη ρύθμιση του συστήματος συναγερμού.

ασυρματος συναγερμος με ειδοποιησησυναγερμοι με τηλεειδοποιηση τιμες

συναγερμός σπιτιού τιμή συναγερμοί σπιτιών με τηλεφωνική ειδοποίηση

 

 

Και εύλογα θα σας δημιουργηθεί το ερώτημα : Πώς θα καταλάβω ότι με καλεί ο συναγερμός?

Η απάντηση είναι ότι κατά την εγκατάσταση και κατ’ επέκταση τη ρύθμιση του συστήματος ασφαλείας, θα ηχογραφήσετε ένα μήνυμα ώστε να μπορείτε να καταλάβετε ότι προέρχεται από την οικία σας, όταν εκείνη έχει δεχθεί παραβίαση.

Ακόμα μπορεί να αναρωτηθείτε: Εάν ο συναγερμός ειδοποιήσει αρχικά ένα από τα νούμερα που έχουμε ρυθμίσει να καλεί αυτόματα, τότε σταματάει να καλεί και τα υπόλοιπα νούμερα? Και σ’ αυτή την περίπτωση η απάντηση είναι: Όχι, συνεχίζει να καλεί και τα επόμενα τηλεφωνικά νούμερα που έχουμε καταχωρήσει.

Βεβαίως εάν θέλετε να προγραμματίσετε τον συναγερμό να καλεί κάποια εταιρεία security αυτό είναι εφικτό μιας και υπάρχουν ελεύθερες τηλεφωνικές γραμμές για να συνδεθείτε μαζί τους.  

συναγερμοί

Πισω

Ζητήστε μας προσφορά για να σας δώσουμε την καλύτερη λύση για το χώρο σας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 210.5543.222

Συναγερμοί σπιτιού με την δυνατότητα να σας ειδοποιούν τηλεφωνικά σε περίπτωση παραβίαση του οικήματος σας.

Συναγερμοί σπιτιού που μπορούν να λειτουργούν ακόμη και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος για μεγάλο χρονικό διάστημα και να θωρακίζουν την περιουσία σας.

Συναγερμοί σπιτιού που μπορούν να είναι ενεργοποιημένοι ακόμα και όταν είσαστε στο σπίτι σας αφού μπορείτε να τοποθετήσετε τους ανιχνευτές σε ζώνες και να απενεργοποιείτε αυτούς που ελέγχουν τους εσωτερικούς χώρους.

Συναγερμοί σπιτιού που δεν χρειάζονται σκαψίματα και μερεμέτια για να περαστούν καλώδια αφού επικοινωνούν μεταξύ με ασύρματα σήματα

Συμβουλές για την οικιακή ασφάλεια

Συμβουλές πως θα προστατέψετε την κατοικία σας

2018-01-04 10:46
Στον παρακάτω κατάλογο μπορείτε να βρείτε χρήσιμες συμβουλές που σίγουρα θα σας βοηθήσουν πως θα αποθαρρύνετε ή θα αποτρέψετε  έναν πιθανό διαρρήκτη να εισβάλει στην κατοικία σας. Δεν είναι μία πλήρης λίστα αλλά σίγουρα είναι τα βασικά στάδια που μπορούν να κρατήσουν την κατοικία σας ασφαλής. Το πρώτο βήμα που έχετε να κάνετε είναι να παρατηρήσετε από απόσταση το σπίτι σας όπως θα το κοίταζε ένας διαρρήκτης. Μπορείτε να δείτε από μακριά εάν υπάρχουν κρυφά σημεία κοντά σε πόρτες ή παράθυρα; αν εντοπίσετε κάποια αδυναμία στην κατοικία σας να είστε σίγουροι ότι ένας επαγγελματίας διαρρήκτης θα το εκμεταλλευτεί για να εισβάλλει ή να...
>>

Φοιτητικό σπίτι χωρίς σύστημα συναγερμού?

2017-08-30 11:32
Το συγκεκριμένο άρθρο έχει ως στόχο να σας βοηθήσει να τοποθετήσετε ένα σύστημα συναγερμού για το φοιτητικό σπίτι που θα νοικιάσετε επειδή  ο γιος ή η κόρη σας έχει περάσει σε κάποια σχολή μακριά σας. Η τοποθέτηση ενός συστήματος ασφαλείας είναι μια διαδικασία, την οποία ο καθένας είναι σε θέση να εκτελέσει μόνος του, κάτι που δεν ισχύει για τα περίπλοκα συστήματα τα οποία μπορεί να απαιτούν καλή γνώση σχετικά με ηλεκτρικές καλωδιώσεις.  Ένα σύστημα ασφαλείας δεν παρέχει μόνο προστασία εναντίον των διαρρηκτών, που μπορεί να απειλήσουν το φοιτητικό σπίτι σας, αλλά ακόμα επιλύει ένα μεγάλο αριθμό άλλων προβλημάτων. Γι΄ αυτό το λόγο,...
>>

Τα προτερήματα αγοράς ενός συναγερμού σπιτιού

2018-04-30 14:48
Καθημερινώς βλέπουμε τα ποσοστά της εγκληματικότητας έχουν πολλαπλώς αυξηθεί, είναι πλέον σημαντικό να προστατέψετε το σπίτι σας με το καλύτερο δυνατό εξοπλισμό. Στην περίπτωση αυτή, οι ασύρματοι συναγερμοί σπιτιών αποτελούν μία πολύ καλή λύση. Παρέχουν αξιόπιστη προστασία στην κατοικία σας.   Όμως πολλές φορές σχετικά με το θέμα αυτό ανυσυχούν. Στις επόμενες παραγράφους θα βρείτε μερικά από τα προτερήματα που θα έχετε για να αγοράσετε οικιακά συστήματα συναγερμών. Ανάμεσα στους πολλούς λόγους για να αγοράσει κανείς ένα συναγερμό σπιτιού είναι να θωρακίσετε το σπίτι σας από ληστείες, γεγονός που έχει και την μεγαλύτερη σημασία. Το σπίτι...
>>

Διαβάστε πως δρουν οι κλέφτες

2019-06-18 11:26
Μπορείτε να αγοράζετε πανάκριβες κλειδαριές για τις πόρτες και τα παράθυρα σας για να έχετε την κατοικίαι σας ασφαλές, μπορεί επίσης να έχετε εγκαταστήσει ένα σύστημα ασφαλείας, αλλά δεν δρουν όλοι οι διαρρήκτες με την ίδια μέθοδο. Ειδικά εμείς που εργαζόμαστε πάνω στα συστήματα ασφαλείας ακούμε καθημερινά απίστευτα πράγματα τα οποία σκέφτονταιι οι κλέφτες για να μπουν στο χώρο σας και να κλέψουν τα πολύτιμα πράγματά σας. Έτσι σκεφτήκαμε ότι θα ήταν πολύτιμο να διαβάσετε κάποια πράγματα για κάποια είδη κλεφτών και κάποιους τρόπους να τους αποτρέψετε. Οπορτουνιστές : Αυτοί οι κλέφτες ψάχνουν για μια γρήγορη και εύκολη επιλογή. Αν...
>>

Προστατέψτε τα σπίτια σας με την εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας και παρακολούθησης

2020-12-02 22:51
Τα οικιακά συστήματα ασφαλείας είναι πάνω απ’ όλα μέριμνα της αστικής κοινωνίας σήμερα. Παρά την ασφάλεια που παρέχουν οι αστυνομικοί, δεν είναι εφικτό για την αστυνομία να έχει τα μάτια της παντού. Παρομοίως, δεν είναι πάντοτε εφικτό να προσλαμβάνεις ιδιωτικούς αστυνομικούς. Όταν είσαι σε καλοκαιρινές διακοπές, γιατί να αφήσεις τη διασκέδαση να αμαυρωθεί από το συνεχόμενο άγχος της ασφάλειας της περιουσίας σου? Με ένα καλό σύστημα επιτήρησης και εισβολής ή σύστημα σφαλείας για πυρκαγιά τοποθετημένο στο σπίτι, μπορείς να ανασάνεις εύκολα! Στις μέρες μας υπάρχουν ανιχνευτές του μονοξειδίου του άνθρακα, των πλημμύρων, και της διαρροής...
>>

Προστασια και ασφαλεια εξοχικων κατοικιων

2010-05-03 10:05
Την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών αλλά και τις εορταστικές περιόδους όπως Χριστούγεννα και Πάσχα τα αστικά κέντρα(Αθηνα,Θεσσαλονικη, Λαρισα, Ηρακλειο, Πατρα, Καβάλα, Βόλος κα) αδειάζουν από τους κατοίκους τους αφού αυτοί πηγαίνουν στον τόπο καταγωγής τους ή στις εξοχικές κατοικίες τους. Όμως δυστυχώς πολλές φορές τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη κατά την άφιξή τους εκεί μιας και βλέπουν τις κατοικίες τους να έχουν παραβιαστεί από ληστές και να ανακαλύπτουν ότι τους έχουν καταστρέψει τις περιουσίες τους, έχουν κλαπεί έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Έτσι αντί να...
>>
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Που θα βρείτε τα συστήματα ασφαλείας της Mat-security

Αττική

2010-01-09 15:43
Κατάστημα Τηλέφωνο Διεύθυνση
Mat-security OE 211. 800. 0210 Αισχύλου 4 Ελευσίνα
Electron Tech 211. 780. 7848 Περιστέρι
Security system 211. 780. 7848 Πειραιά
Domus security 211. 800. 0210 Αγ. Παρασκευή

 

>>

Θεσσαλονίκη

2010-04-09 19:03

 

Κατάστημα Τηλέφωνο Διεύθυνση

Πασχάλης Βασίλης

231.220.5755

 Θεσσαλονίκη

Technoteam ΟΕ

211.780.7848

   Θεσσαλονίκη
Παπαδούλης Θώμας  211.800. 0210    Χαλκιδική

 

>>
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode