Αναζητηση στον ιστότοπο

Συστηματα ασφαλειας και συναγερμοι για γκαραζοπορτες και ρολα ασφαλειας

2010-07-17 21:35

Η απειλή να κλέψουν ή να παραβιάσουν το αυτοκίνητο σας είναι φαινόμενο, δυστυχώς, της καθημερινότητάς μας. Άρα οι πιθανότητες να συμβεί και σε εσάς είναι πολλές. Τα νούμερα που προκύπτουν από τις στατιστικές εκθέσεις που ανακοινώνονται κατά καιρούς στα ειδησιογραφικά έντυπα είναι εφιαλτικά, τρομακτικά αλλά πέρα για πέρα αληθινά.
Οι συμμορίες είτε πουλάνε τα αυτοκίνητα σε χώρες των Βαλκανίων ή και των Τρίτων Χωρών είτε έχουν παράνομα συνεργεία, στα οποία σε ελάχιστο χρόνο μετατρέπουν το αυτοκίνητο σε ανταλλακτικά, πράγμα που το καθιστά εύκολο να πουληθεί στην αγορά.
Οι πολίτες προσπαθώντας να προστατευτούν από τις συμμορίες που δρουν στον ελλαδικό χώρο αγοράζουν ή εάν κατασκευάζουν το σπίτι τους δημιουργούν γκαράζ για να προστατεύσουν την περιουσία τους από τις αδίστακτες συμμορίες.
Οι χώροι στάθμευσης δημιουργούνται ώστε να λειτουργούν σαν μέτρο προστασίας και να μην παραβιάζονται. Γι’ αυτό εξοπλίζονται με ρολλά ασφαλείας και επώνυμες γκαραζόπορτες από ελληνικές και παγκόσμίου εμβέλειας εταιρείες όπως οι : Λυρίτης, Hormann, Novoferm, Γερολυμάτος κα με σκοπό να μην μπορούν να παραβιαστούν τα γκαράζ τους. Όμως τα ρολά ασφαλείας και οι γκαραζόπορτες ναι μεν παρεμποδίζουν τους ληστές αλλά οι συμμορίες έχουν πλέον εξελίξει τον τρόπο παραβίασης και κατ’ επέκτασην κλοπής του αυτοκινήτου σας και το μόνο που μπορούν να κάνουν σήμερα είναι απλά να τους καθυστερήσουν.
Έτσι ένα απαραίτητο πλέον εξάρτημα για ένα γκαράζ είναι εκτός από μία αξιόπιστη γκαραζόπορτα ασφαλείας και ένα αξιόπιστο σύστημα ασφαλείας που να αποτελείτε από συναγερμό και κάμερα παρακολούθησης.
Ο συναγερμός μπορεί να δημιουργήσει πανικό στον διαρρήκτη αφού θα ηχεί η σειρήνα του και ακόμα επιπρόσθετη ασφάλεια για τον ιδιοκτήτη εάν ο συναγερμός έχει τηλεφωνική ειδοποίηση ώστε να τον ενημερώνει άμεσα και εκείνος με τη σειρά του να μπορεί να ενημερώσει την αστυνομία για τη ληστεία στο γκαράζ του.
Συνήθως για να εγκατασταθεί κάποιο ασύρματο σύστημα ασφαλείας αυτό που χρειάζετε είναι μία παροχή ρεύματος για να λειτουργεί. Υπάρχει ο οικονομικός ασύρματος συναγερμός που έχει ενσωματωμένη σειρήνα και το μόνο που χρειάζεται είναι μία μπρίζα ρεύματος. Το συγκεκριμένο ασύρματο σύστημα όταν ενεργοποιηθεί από παραβίαση του ρολλού ασφαλείας, θα ηχεί η σειρήνα του με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει τους γείτονες / ενοίκους και να τρομοκρατήσει τους διαρρήκτες με αποτέλεσμα να τράπουν σε άμεση φυγή άπραγοι.
Εάν μάλιστα υπάρχει και τηλεφωνική σύνδεση μπορείτε να τοποθετήσετε ασύρματο συναγερμό με τηλεειδοποίηση ώστε εκτός από το να ηχεί η εσωτερική ή και η εξωτερική σειρήνα να μπορεί να ειδοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό από τηλεφωνικές συνδέσεις για να αποτρέψουν γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα την ληστεία.
Δυστυχώς όμως τα γκαράζ που έχουν κατασκευαστεί ή κατασκευάζονται δεν έχουν την ανάλογη υπόδομη δηλαδή να έχουν τηλεφωνική παροχή αλλά αυτό για την εταιρεία μας δεν είναι πρόβλημα. Παρακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας και με τη βοήθεια της κινητής τηλεφωνίας σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε ένα συναγερμό GSM.
Ο συγκεκριμένος συναγερμός λειτουργεί με την αγορά μιας κάρτας SIM από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας (VODAFONE, COSMOTE, WIND), την ενεργοποιείτε και αυτόματα έχετε την δυνατότητα τηλεειδοποίησης είτε με τηλεφωνική κλήση είτε με γραπτό μήνυμα SMS

Πισω

Προσφορές σε συναγερμούς και συστήματα ασφαλείας

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode