Αναζητηση στον ιστότοπο

Μία οικονομική λύση είναι η τοποθέτηση ψεύτικης κάμερας

2016-10-20 11:12

Εάν είσαι ιδιοκτήτης μίας κατοικίας ή ενός μικρού καταστήματος, μία κάμερα ασφαλείας ή παρακολούθησης είναι στην εποχή μας απαραίτητη να έχει τοποθετηθεί. Πολλές εταιρείες ασφάλειας πολύ συχνά απαιτούν μια κάμερα ασφαλείας για να ασφαλίσουν το χώρο σας. Η πλειονότητα των διαρρηκτών δεν μπορεί να βρει διαφορά ανάμεσα σε μία αληθινή και σε μία ψεύτικη κάμερα ασφαλείας. Υπάρχουν ψευτικές κάμερες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, καθώς επίσης και πρόσφατες εκδόσεις ασύρματων μοντέλων (συνήθως έχουν κεραίες).

Το κλειδί σ’ αυτή την περίπτωση είναι το πόσο ρεαλιστική είναι η εικόνα τους. Όλες αυτές οι κάμερες μοιάζουν τόσο αληθινές, που πολλές απ’ αυτές διαθέτουν LED φωτάκια που αναβοσβήνουν ακριβώς όπως οι κανονικές.

Χωρίς αμφιβολία, μία κάμερα ασφαλείας τουλάχιστον  πρέπει να εγκατασταθείί σε κάθε εξωτερικό και εσωτερικό σημείο και δίπλα από κάθε εξωτερικό κτίριο, όπως ένα γκαράζ ή μια αποθήκη του σπιτιού. Εάν είναι δυνατόν, τοποθετήστε την κάμερα με τέτοια γωνία, ώστε να μπορεί να καταγράφει ακόμα και τα πιο χαμηλά παράθυρα του σπιτιού σας.

Υπάρχουν δύο σοβαροί λόγοι που ο ιδιοκτήτης σπιτιού και επιχειρήσης πρέπει να λάβει σοβαρά υπ’ όψη του στην αγορά μιας κάμερας ασφαλείας. Μ' αυτό τον τρόπο στέλνεις ένα καθαρό μήνυμα στους ληστές, οι οποίοι ελέγχουν τη γειτονιά, με σκοπό να βρουν έναν εύκολο στόχο,να μείνουν μακριά από την ιδιοκτησία σου. Ο άλλος λόγος είναι το γεγονός πως, αν δεν είναι τόσο έξυπνοι ώστε να απομακρυνθούν από τις ξένες ιδιοκτησίες, η κάμερα καταγραφεί την εικόνα τους, πράγμα που καθιστά την αναγνώριση τους από την αστυνομία πολύ ευκολότερη. Έρευνες δείχνουν ότι εάν έχεις μια εικόνα του διαρρήκτη για να δείξεις στην αστυνομία, οι πιθανότητες να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν αυξάνονται κατά 50%.

ψευτικές κάμερες

Αυτό που λαμβάνει κανείς υπ’ όψη του αγοράζοντας ένα ψεύτικο σύστημα ασφαλείας, είναι σαφώς το κόστος. Η τιμή μιας αληθινής κάμερας ασφαλείας μπορεί να είναι εξαιρετικά υψηλή και εξαρτάται από τους χώρους που πρέπει να καλύψει και τον αριθμό των δωματίων που διαθέτει η ιδιοκτησία σου. Σε τέτοια περίπτωση, όπως είναι φυσικό το κόστος μπορεί να είναι υψηλό καθώς θα χρειάζονταν τουλάχιστον τέσσερις με πέντε κάμερες.

Οι ψεύτικες κάμερες ασφαλείας έχουν βελτιωθεί όσον αφορά την ποιότητα τους πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Έτσι θα δυσκολευόταν ακόμα και ένας ειδικός, όπως ένας ληστής, ακόμα και αν την παρατηρούσε προσεχτικά, να ξεχωρίσει την ψεύτικη κάμερα από την αληθινή. Ειδικά το φωτάκι LED το οποίο σηματοδοτεί τη λειτουργία της κάμερας την κάνει να φαίνεται άκρως αληθινή και υπό λειτουργία.

ψευτική κάμερα


Άλλα μοντέλα προσφέρουν ανιχνευτές κίνησης ή ακόμα και φωνητική προειδοποίηση, όμοια με τα πιο ακριβά αληθινά μοντέλα. Κανένας δεν θα μπορεί να ανακαλύψει τη διαφορά γνησιότητας μεταξύ τους.

Συμπερασματικά, με τον παραπάνω τρόπο μπορείτε να βελτιώσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας, εμποδίζοντας μια πιθανή ληστεία με το να εγκαταστήσετε αυτά τα οικονομικά υποκατάστατα καμερών ασφαλείας και ταυτόχρονα να σώσετε σημαντικό μέρος των χρημάτων σας.

Πισω

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode