Αναζητηση στον ιστότοπο

Λόγοι για να τοποθετήσετε φώτα ασφαλείας

2011-02-14 13:52

Αγαπητοί ιδιοκτήτες σπιτιών, τώρα εύκολα και γρήγορα έχετε τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε τα φώτα ασφαλείας ώστε να έχετε αυξημένη την αίσθηση ασφάλειας στο σπίτι σας. Έτσι λοιπόν μπορείτε να κρατήσετε στο σπίτι σας αναμμένους τους υπαίθριους προβολείς κατά τις ώρες του σκότους. Τα περισσότερα από αυτά τα εξωτερικά φώτα παρέχουν ανίχνευση κίνησης, που θα ενεργοποιηθεί αυτόματα όταν κάτι ή κάποιος κινείται σε μικρή απόσταση από το εξωτερικό του σπιτιού σας. Αυτό σημαίνει ότι αν ένας εισβολέας είναι σε κοντινή απόσταση, η μετακίνησή του θα προτρέψει ένα φως ασφαλείας για να ανάψει, και έτσι ο εισβολέας είναι τώρα ευάλωτος και σε μειωνεκτική θέση εκτέλεσης του έργου του.

 

φώτα ασφαλείας με ανίχνευση κάμερα

Τα φώτα ασφαλείας θα λειτουργήσουν σαν ένα δεύτερο μονοπάτι, που θα σας οδηγήσει γρηγορότερα και με ασφάλεια στην πόρτα σας. Επίσης μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα μιας και τα φώτα ασφαλείας ενεργοποιούνται με οποιαδήποτε εξωτερική κίνηση. Τα φώτα θα ανάψουν μόνον όταν υπάρξει κίνηση και δεν θα παραμένουν αναμένα κατα τη διάρκεια της νύχτας. Όμως το πιο σημαντικό για την ασφάλεια σας είναι το που θα τοποθετήσετε φώτα ασφαλείας δηλαδή θα πρέπει να εγκατασταθούν κοντά σε κάθε πόρτα εισόδου, πόρτες γκαράζ, ή οποιαδήποτε άλλο εύκολο σημείο πρόσβασης γύρω από το σπίτι σας. 

Εν κατακλείδι, τα φώτα ασφαλείας είναι πολύ αποδοτικά και είναι μια μεγάλη προσθήκη σε οποιοδήποτε σύστημα ασφαλείας έχετε επιλέξει για το σπίτι σας. Η παραμικρή ανίχνευση κίνησης τα ενεργοποιεί στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα προς τους επίδοξους κλέφτες: αυτό το σπίτι είναι προστατευμένο.

Πισω

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode