Αναζητηση στον ιστότοπο

Λόγοι για να συνδεθείτε με Κέντρο Λήψης Σημάτων (Κ.Λ.Σ)

2017-01-18 10:40

Καθημερινά ακούμε στην γειτονιά μας ή στο δρόμο να ηχούν σειρήνες συναγερμών από σπίτια ή αυτοκίνητα αλλά δεν δίνουμε σημασία. Μερικές φορές δεν αναγνωρίζουμε καν εάν ο ήχος είναι από το δικό μας σπίτι ή αυτοκίνητο. Έτσι ο χρόνος που χάνουμε μέχρι να αντιληφθούμε από που προέρχεται ο ήχος της σειρήνας που ακούμε, είναι ο σύμμαχος του κλέφτη,  ώστε να κάνει την διάρρηξη του σπιτιού ή του αυτοκινήτου πιο εύκολη. Αυτό το νεκρό, χρονικό διάστημα που δημιουργήτε, έρχεται να καλύψει το Κέντρο Λήψης Σημάτων (Κ.Λ.Σ).

Έτσι σας δημιουργήτε το ερώτημα γιατί να συνδέσω τον συναγερμό μου με Κ.Λ.Σ.;

Θα διαβάσετε κάποιους λόγους που ξέρετε ή κάποιοι λόγοι που δεν σας έχουν περάσει από το μυαλό.

  1.  Ο συναγερμός επικοινωνεί με το Κέντρο Λήψης Σημάτων μέσω ειδικού πρωτοκόλλου επικοινωνίας και στέλνει στο Κ.Λ.Σ. κωδικοποιημένες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια του σπιτιού ή του καταστήματος σας. Έτσι σε περίπτωση κινδύνου το Κέντρο Λήψης Σημάτων θα ανταποκριθεί αποτελεσματικά και άμεσα και οι χειριστές του Κ.Λ.Σ. που θα λάβουν πρώτοι τα σήματα κινδύνου θα είναι σε πλεονεκτική θέση ώστε να ενεργήσουν άμεσα για λογαριασμό σας.
  2. Σε κάθε παραβίαση του συναγερμού οι χειριστές του Κ.Λ.Σ. γνωρίζουν από ποια ζώνη χτύπησε ο συναγερμός, με ποια σειρά παραβιάστηκαν και εάν αποκατασταθήκε  η βλάβη, εάν δοκίμασαν να καταστρέψουν την σειρήνα κλπ.
  3. Με την σύνδεση με  το Κέντρο Λήψης Σημάτων έχετε ένα φύλακα στο σπίτι ή στο κατάστημα σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Το έμπειρο προσωπικό του Κ.Λ.Σ. αποτελείται από ειδικά εκπαιδευμένα και καταρτισμένα άτομα, οι οποίοι αποκρυπτογραφούν τα συμβάντα και ανταποκρίνονται άμεσσ στα επείγοντα περιστατικά, με σκοπό την γρηγορότερη επέμβαση στο χώρο σας.
  4. Όταν μιλάμε για απαραβίαστα συστήματα συναγερμών, δεν εννοούμε ότι  δεν μπορούν να παραβιαστούν, αλλά ότι δεν μπορεί κάποιος να τα κοροϊδέψει σε  πιθανή απόπειρα παραβίασης του χώρου που φυλάσουν και αυτό συμβαίνει γιατί ο συναγερμός θα εντοπίσει την παραβίαση και θα στείλει σήματα παραβίασης στο Κ.Λ.Σ., το οποίο με τη σειρά του θα ξεκινήσει την άμεση κινητοποίηση του συστήματος. Εάν ο συναγερμός είναι χωρίς σύνδεση με Κέντρο Λήψης Σημάτων,  δεν παρακολουθείται από κανέναν. Αυτό σημαίνει ότι το ρίσκο που έχετε σε πιθανή απόπειρα διάρρηξης είναι πολύ μεγάλο. Στηριζόμαστε δηλαδή στην κινητοποίηση των γειτόνων όταν ακούσουν την εξωτερική σειρήνα να ηχεί; Όμως και αυτοί, μετά από τις τόσες φορές που ακούν από διάφορους ψευτοσυναγερμούς να ηχούν, έχουν κουραστεί να βγαίνουν στην πόρτα τους για να δουν, τι συμβαίνει, ποιου γείτονα ο συναγερμός χτυπά ή ακόμα, γιατί όχι, φοβούνται μήπως έρθουν αντιμέτωποι με τους διαρρήκτες.
  5. Το κέντρο ελέγχου της αστυνομίας έχει απαγορεύσει να δέχεται κλήσης απευθείας από τον τηλεφωνητή του συναγερμού για λόγους αποφυγής άσκοπης κινητοποίσης της άμεσης δράσης. Ο καλύτερος και γρηγορότερος τρόπος για να ειδοποιηθεί το κέντρο ελέγχου της αστυνομίας είναι το Κέντρο Λήψης Σημάτων που έχει προτεραιότητα στη διαχείρηση των κλήσεων από την αστυνομία.
  6. Επίσης πολλές διαρρήξεις γίνονται σήμερα στα σπίτια ενώ οι ένοικοι βρίσκονται μέσα σ' αυτά.  Σ΄αυτή την περίπτωση ΜΟΝΟ το Κ.Λ.Σ. είναι σε θέση να σας βοηθήσει και να ειδοποίηση άμεσα την αστυνομία, γιατί υπάρχει ανθρώπινη ζωή σε κίνδυνο.
  7. Σημαντικό να αναφερθεί είναι και το γεγονός ότι πολλά άτομα πιστεύουν, πως ο συναγερμός λειτουργεί κανονικά ενώ στην πραγματικότητα είναι εκτός λειτουργίας γιατί απλά έχουν αμελήσει την συντήρηση του. Ετσι ο χώρος είναι απροστάτευτος και εκείνοι πέφτουν θύματα ληστείας χωρίς να το καταλάβουν. Ο συναγερμός που είναι συνδεδεμένος με το κέντρο λήψης σημάτων στέλνει συνέχεια ενημέρωση για την κατάσταση του συναγερμού σας μέσω κωδικοποιημένων σημάτων. Έτσι το Κ.Λ.Σ. σας ενημερώνει πάντα για το τι συμβαίνει όπως π.χ. εντοπίστηκε  βλάβη σε κάποια ζώνη, έχει εξασθενήσει η μπαταρία της σειρήνας ή της κεντρικής μονάδας του συναγερμού, υπάρχει διακοπή ρεύματος στο χώρο κ.α.
Πισω

Σύνδεση της μονάδας με Κέντρο Λήψης Σημάτων

Όλοι οι συναγερμοί με τηλεειδοποίηση της εταιρείας MAT-SECURITY διαθέτουν ειδικό κωδικοποιητή για 24ωρη επικοινωνία μέσω σταθερής τηλεφωνικής γραμμής με το Κέντρο Λήψης Σημάτων. Έτσι, ενημερώνεστε ανά πάσα στιγμή για την κατάσταση ασφαλείας στον χώρο σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο.

Προσφορά με κάθε νέα σύνδεση για τον πρώτο χρόνο πληρώνετε τους 9 μήνες και δώρο οι υπόλοιποι 3 μήνες

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210.5543.227- 211.8000.210

Προσφορές σε συστήματα ασφαλείας

Τα νεότερα spy gadgets

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode