Αναζητηση στον ιστότοπο

Επιλογες συστηματων ασφαλειας συναγερμοι

2010-05-02 19:37

Την δεκαετία του ΄90 τα συστήματα ασφαλείας όχι μόνο θεωρούνταν αλλά και ήταν είδη πολυτελείας. Τα χρησιμοποιήσουν για την ασφαλεία τους καταστήματα όπως κοσμηματοπωλεία, αντικερί, γκαλερί κλπ αλλά και στις κατοικίες των πλουσίων για την προστασία τους. Οι τιμές των συστημάτων συναγερμών ήταν υψηλές και δεν ήταν εύκολο για τον οποιονδήποτε να τους αποκτήσει.

Σημέρα όμως δεν είναι τόσο δύσκολο να αποκτήσεις ένα αξιόπιστο ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού αφού οι τιμές τους δεν είναι πλέον απαγορευτικές για τον απλό πολίτη και όντας η οικονομική κρίση να έχει χτυπήσει και την χώρα μας, ο συναγερμός και η καμέρα παρακολούθησης έχουν γίνει απαραίτητα για όλους τους πολίτες στην προσπάθειά τους να προστατέψουν την περουσία τους και την οικογένεια τους.

Οι διαρρήξεις που πραγματοποιούνται είναι συνήθως σε σπίτια ή καταστήματα τα οποία δεν έχουν πάρει μέτρα πρόληψης όπως π.χ τοποθετώντας συναγερμούς.

Έτσι γίνονται εύκολη λεία για να εισβάλουν οι διαρρήκτες στο χώρο τους.

Στην ελληνική αγορά υπάρχει μεγάλη ποικιλία από οικιακούς ή επαγγελματικούς συναγερμούς που καταφέρνουν να προστατεύουν με επιτυχία τις περουσίες των πολίτων και να νοιώθουν ασφαλής.

συναγερμοι

Ο κάθε συναγερμός έχει κάποιες δυνατότητες που ανάλογα προστατεύει την κατοικία ή την επιχείρηση. Υπάρχουν ατομικοί συναγερμοί οι οποίοι αποτελούνται από επαφές ή ραντάρ στα οποία οι κατασκευάστριες εταιρείες έχουν ενσωματώσει ηχητικά σήματα που ηχούν όταν υπάρχει παραβίαση. Αυτοί οι ατομικοί συναγερμοί συνήθως χρησιμοποιούνται σε εσωτερικούς χώρους επειδή είναι εύκολο να παραβιάστουν.

Η επόμενη κατηγορία είναι οι συναγερμοί με ενσωματωμένες σειρήνες, που επικοινωνούν ασύρματα με τις μαγνητικές επαφές ,τα ραντάρ και τα τηλεχειριστήρια. Αυτή είναι μια αξιόπιστη και οικονομική λύση, η οποία αποτρέπει τους ερασιτέχνες διαρρήκτες να συνεχίσουν το έργο τους και τους τρέπει σε φυγή. Είναι εύκολη η εγκατάσταση και ο προγραμματισμός του και είναι μια καλή λύση για σπίτι.

Επίσης οι συναγερμοί που έχουν ενσωματωμένες μπαταρίες ώστε σε περιπτώση διακοπής ρεύματος να συνεχίζουν να λειτουργούν χωρίς κανένα προβλήμα.

Μια εξελιγμένη λύση στα συστήματα συναγερμού είναι όταν το σύστημα έχει την δυνατοτήτα να ειδοποιήσει τηλεφωνικά τον ιδιοκτήτη του οποίου η κατοικία ή το κατάστημα έχει παραβιαστεί. Για να συμβεί αυτό απαραίτητη προϋπόθεση είναι η κατοικία να έχει σταθερή τηλεφωνική γραμμή. Υπάρχουν μοντέλα βελτιωμένα που μπορεί ο κατόχος τους να έχει την δυνατότητα ακόμη και όταν θα είναι μακριά από το σπίτι του να ενεργοποιεί ή να απενεργοποιεί τον συναγερμό από το κινητό του απλά με μία κλήση καθώς ακόμα του παρέχει τη δυνατότητα να ακούει τί γίνεται στο σπίτι του ενώ εκείνος απουσιάζει.

Όμως σε πολλές εξοχικές κατοικίες,αποθήκες,γκαράζ παρατηρούμε το φαινόμενο να μην υπάρχει σταθερή τηλεφωνική γραμμή κι αν υπάρχει ο φόβος ότι μπορούν οι κλέφτες να κόψουν την συνδέση θεωρείτε επικίνδυνη. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει η λύση του συναγερμού με κινητό τηλέφωνο που μπορεί να λειτουργήσει με μια κάρτα SIM της κινήτης τηλεφωνίας.

Ακόμη υπάρχουν συστήματα ασφαλείας-συναγερμοί με ενσωματωμένη κάμερα GSM(που λειτουργούν με κάρτα κινητού) που έχουν την δυνατότητα να στείλουν φωτογραφία(MMS) ή e-mail στα στοιχεία που έχετε ήδη καταχωρήση όταν ενεργοποιηθεί το σύστημα του συναγερμού.

Έτσι ο απλός πολίτης μπορεί να βρει λύσεις για την προστασία του σπιτιού του ή του καταστήματος του ανάλογα με τη οικονομική του άνεση και τις παροχές που θέλει να έχει ο συναγερμός, για να τον επιλέξει.

Πισω

Συμβουλές για την οικιακή ασφάλεια

Λόγοι για να επιλέξετε συναγερμό με ενσύρματους ή ασύρματους ανιχνευτές

2017-12-16 12:36
Τα ενσύρματα συστήματα ασφαλείας καθώς και τα ασύρματα συστήματα έχουν διαφορετικές ρυθμίσεις (στήσιμο) αλλά και τα δύο εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό: να ασφαλίσουν το σπίτι σας από οποιαδήποτε εισβολή. Έχουν γίνει αμέτρητες συζητήσεις πάνω στο ποιο από τα δύο έχει την καλύτερη ρύθμιση. Λοιπόν και τα δύο έχουν τα υπέρ και τα κατά, και όλα είναι θέμα της δικής σας απόφασης. Το σίγουρο είναι ότι και τα δύο μπορούν να εποπτεύουν και να προστατεύουν...
>>

Κρούσματα σε όλη την Ελλάδα με συνεχόμενες ληστείες σε καταστήματα

2019-11-05 11:24
Οι συνεχόμενες ληστείες, δυστυχώς, έχουν γίνει ο καθημερινός φόβος και τρόμος των μικρολιανοπωλητών. Ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι, παρά τα μέτρα που παίρνουν οι μικροεπιχειρηματίες, νιώθουν ανυπεράσπιστοι μιας και μπορούν πολύ εύκολα να γίνουν λεία των επίδοξων διαρρηκτών.  Η αστυνομία δέχεται καθημερινά κλήσεις για περιστατικά ληστείας, παραβίασης καταστήματός σας, που συμβαίνουν ακόμη και μέρα μεσημέρι! Το θράσσος των διαρρηκτών / ληστών...
>>

Κοστολογηση συναγερμων σπιτιων και επιχειρησεων

2021-01-04 19:23
Οι συναγερμοί είναι συστήματα ασφαλείας τα οποία εμποδίζουν την παραβίαση του απιτιού ή του γραφείου σας και προστατεύουν την οικογένεια και την περιουσίας σας. Σίγουρα σας γεννιέται το ερώτημα: υπάρχει συναγερμός ο οποίος δεν παραβιάζεται; Άκομα και για το πιο ακριβό συστήμα συναγερμού υπάρχει πάντα κάποιο μικρό ποσοστό που μπορεί να παραβιαστεί. Γι’ αυτό το λόγο οι δυνατότητες που θα έχει το συστήμα ασφαλείας θα πρέπει να προσέχθουν. Με...
>>

Κέντρα λήψης σημάτων έρευνα αγοράς

2020-03-30 11:34
Τα κέντρα λήψης σημάτων (Κ.Λ.Σ.) είναι ο τελευταίος κρίκος σε μία αλυσίδα μέτρων ασφαλείας που θωρακίζουν έναν ιδιωτικό ή επαγγελματικό χώρο από διαρρήκτες ή άλλα γεγονότα πχ διαρροή, πυρκαγιά. Έτσι στην έρευνα αγορά ενός συστήματος ασφαλείας σημαντικό είναι η σύνδεση του πίνακα συναγερμού με ένα κέντρο λήψης σημάτων το οποίο διασφαλίζει την άμεση αποστολή των σημάτων που παράγει ο συναγερμός στα τερματικά του προσωπικού ασφαλείας του κέντρο, το...
>>

Ευκολη αποκτηση ενος συστηματος ασφαλειας

2010-02-16 23:07
Στην εποχή μας η ασφάλεια είναι πρωταρχικός παράγοντας για τον καθένα μας ειδικά εάν λάβουμε υπόψιν την σημερινή κατάσταση στην οικονομία και την αύξηση της ανεργίας οι οποίες εκτοξεύουν την εγκληματικότητα και τις διαρρήξεις στα ύψη. Έτσι οι άνθρωποι ψάχνουν απεγνωσμένα τρόπους άμυνας αφού είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι τόσο οι ίδιοι όσο και η περιουσία τους. Τα σπίτια τους, οι επιχειρήσεις τους είναι πλέον εύκολη λεία για τους διαρρήκτες. Γι’ αυτό...
>>

Επιλογες συστηματων ασφαλειας συναγερμοι

2010-05-02 19:37
Την δεκαετία του ΄90 τα συστήματα ασφαλείας όχι μόνο θεωρούνταν αλλά και ήταν είδη πολυτελείας. Τα χρησιμοποιήσουν για την ασφαλεία τους καταστήματα όπως κοσμηματοπωλεία, αντικερί, γκαλερί κλπ αλλά και στις κατοικίες των πλουσίων για την προστασία τους. Οι τιμές των συστημάτων συναγερμών ήταν υψηλές και δεν ήταν εύκολο για τον οποιονδήποτε να τους αποκτήσει. Σημέρα όμως δεν είναι τόσο δύσκολο να αποκτήσεις ένα αξιόπιστο ολοκληρωμένο...
>>
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>

Που θα βρείτε τα συστήματα ασφαλείας της Mat-security

Αττική

2010-01-09 15:43
Κατάστημα Τηλέφωνο Διεύθυνση
Mat-security OE 211. 800. 0210 Αισχύλου 4 Ελευσίνα
Electron Tech 211. 780. 7848 Περιστέρι
Security system 211. 780. 7848 Πειραιά
Domus security 211. 800. 0210 Αγ. Παρασκευή

 

>>

Θεσσαλονίκη

2010-04-09 19:03

 

Κατάστημα Τηλέφωνο Διεύθυνση

Πασχάλης Βασίλης

231.220.5755

 Θεσσαλονίκη

Technoteam ΟΕ

211.780.7848

   Θεσσαλονίκη
Παπαδούλης Θώμας  211.800. 0210    Χαλκιδική

 

>>
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode