Αναζητηση στον ιστότοπο

αγοραστε ενα συστημα ασφαλειας συναγερμο DIY

2011-09-28 10:29

Με τις προόδους της τεχνολογίας, τα συστήματα ασφαλείας που ήταν «μακριά» από τον ιδιοκτήτη της μεσαίας τάξης, τώρα δείχνουν να εμφανίζονται σε όλα τα νοικοκυριά. Η ποικιλία των συστημάτων ασφαλείας σήμερα είναι εκπληκτική. Αλλά ακριβώς όπως κάθε άλλο προιόν που αφορά το σπίτι, η ερώτηση για το αν το σύστημα ασφαλείας είναι αποδοτικό ή όχι, μας έρχεται πάντα στο νου. Για να μας βοηθήσει όμως να πάρουμε την σωστή απόφαση, ας συγκρίνουμε μερικές εναλλακτικές που είναι διαθέσιμες.  

συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας τιμές

 

Τα ασύρματα συστήματα ασφαλείας, με το πέρασμα των χρόνων, έχουν αυξήσει τη δημοτικότητά τους κυρίως με το πόσο απλά και προσιτά είναι στην εγκατάστασή τους. Με ασύρματους αισθητήρες, που λειτουργούν με μπαταρίες, σας επιτρέπουν να έχετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας χωρίς καλώδια, που είναι μια πολύ καλή λύση για τα παλαιότερα σπίτια και τα διαμερίσματα στα οποία δεν έχει γίνει προεγκατάσταση καλωδιών για συναγερμό.

Αν αποφασίσετε να εγκαταστήσετε ένα ασύρματο σύστημα ασφαλείας, είναι σημαντικό να χαρτογραφήσετε προσεκτικά την κατοικία σας, και να σκεφθείτε όλα τα πιθανά σημεία από όπου μπορούν να εισβάλουν στην κατοικία σας. Πρέπει να σκεφθείτε με το μυαλό ενός ληστή, σκεφθείτε όλα τα τρωτά σημεία του σπιτιού σας και το πως μπορούν να θωρακιστούν. 

συναγερμοι

Τα περισσότερα από τα « κάντο μόνος σου» (DIY) συστήματα ασφαλείας σας παραδίδονται έχοντας στην συσκευασία τους τα βασικά εξαρτήματα. Εξαρτάται από το μέγεθος και το εύρος της κατοικίας σας, αν θα χρειαστείτε κάποια επιπρόσθετα αξεσουάρ για να τα εντάξετε στο κυρίως σύστημα ασφαλείας συναγερμού. Αυτό μπορεί να αυξήσει το κόστος αλλά χωρίς το σωστό σετάρισμα μπορεί να εγκαταστήσετε ένα άχρηστο σύστημα συναγερμού ασφαλείας. Η εγκατάσταση ενός ασύρματου συστήματος ασφαλείας δεν είναι μία περιοχή όπου μπορείτε να κόψετε γωνιές, συνήθως είναι εύκολο να το κάνετε μόνος σας, διαφορετικά καλέστε έναν ειδικό.

Η επόμενη επιλογή οικιακού συστήματος ασφαλείας, είναι τα ενσύρματα συστήματα ασφαλείας. Αυτά μπορούν να σημάνουν λανθασμένο συναγερμό αν εγκατασταθούν σωστά, πολύ λιγότερο. Τα ενσύρματα συστήματα ασφαλείας είναι πολύ πιο δύσκολα για να εγκατασταθούν, αλλά αν είστε καλός με τα καλώδια, αυτά τα συστήματα μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Και όπως και με τα ασύρματα συστήματα ασφαλείας, έτσι και με τα εσνύρματα, θα πρέπει να μελετήσετε σωστά το πού θα εγκαταστήσετε το σύστημα. Σκεφθείτε τρόπους που θα μπορούσε ο εισβολέας να εισβάλει στο σπίτι σας και σχεδιάστε το σύστημα πάνω σ΄αυτούς τους τρόπους. Δεν έχει νόημα να εγκαταστήσετε έναν σοφιστικέ ανιχνευτή κίνησης αν μπορεί ο εισβολέας να το δεί και να το προσπεράσει. 

συστήματα ασφαλείας συναγερμοίσυστηματα ασφαλειας diy

Αν δεν είστε σε θέση να εγκαταστήσετε ένα σύστημα ασφαλείας εσείς οι ίδιοι, πολλές εταιρείες συστημάτων ασφαλείας και παρακολούθησης, θα μπορούν να εγκαταστήσουν εκείνοι το σύστημα ασφαλείας με επιπλέον χρέωση τοποθέτησης .

ασύρματοι συναγερμοί

Τέλος θα πρέπει να αναλογιστείτε πως θα παρακολουθείτε το σύστημα ασφαλείας. Τα τωρινά συστήματα καλούν αυτόματα το κινητό σας τηλέφωνο ή στέλνουν SMS και οι εγκληματίες έχουν πιαστεί επ’ αυτοφώρο με αυτόν τον τρόπο. 

Αυτές ήταν μερικές συμβουλές εκτίμησης στην ζυγαριά των οφελών του να εγκαταστήσετε ένα ασύρματο σύστημα, μόνοι σας.

Πισω

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode